Eşime çok kırıldım bunu bilerek mi yaptı

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Eltimin almanyadan misafiri geldi bi kız. Kız eşim bekarken eşimin peşinden koşmuş. Sinemaya götür falan diye. Ben dün annmlerdeydim ya kaynanam eşime mesaj atmış bugğn yemekler çok güzel erken çık bugün diye. Ya nasıl bu kadar kötü olunabilir anlam veremiyorum. Sırf ben kıskanayım diye sırf eşimle o kız aynı ortamda bulunsun diye mesaj atmış. Bunu bana eşim dedi. Kız geldi dediki odanı merak ediyorum bakabilir miyim ben gel dedim. Kız geldi baktımodama sen çok güzelsin falan dedi. Akşam eşime anlattım kız böyle dedi diye böyle gülerek anlatıyorumd. Kendisi de çok güzel zaten diyo. Sesimi çıkarmadım. Sinirlendiğimi bilse inadıma daha çok söyler ama aşırı kırıldım. Ben ne yapmalıyım. Artık sanki soğuma yoluna gidiyorum. Zaten eve geldiğinde çok kızgındı bana. Telfonda bağırmışım ona falan ama bahane benden bıkmış gibi bi hali var sanki

Düşünmeden konuşmuş boşver ama bunu da unutma,bir köşede dursun

ben sizin evliliginizin saglikla ilerleyecegini sanmiyorum.

patavatsızlık erkeklerde atasporu

umursamayın
ama şu zamanlarda daha bakımlı olun ve biraz uzak durun
yanaşmayın

ama içinizde abartmayın

3 aylık evlisin her gün 3 tane konu açıyorsun hepsinde de kocandan ve ailesinden dertlisin,
seviyosunonusen ama o seni pek sevmiyor gibi gibi

Baya kıyameti koparırdım heralde. Bide kıza yüz verme ne demek odana girmek istemesi. Zamanında eşime asılmış bi kız evime dahi giremez. Bence susma eğer susarsan iyice soğursun. Erkekler çocuk beyinli çoğu malesef geri sana o lafı ya patavatsızlığından söylemiştir ya da seni sinir etmek için. Eşinde olsa kimsenin seni kırmasına izin verme çizgini belirle. Ay sinir oldum kv de az değilmiş.

valla ailecek ggarip geldiniz bana;
1-k.v kızın eşinizin peşinden koştuğunu biliyorsa neden eşinizi aynı ortama sokuyor?
2- hadi k.v çağırdı eşinizi bunu size neden söylüyor?
3-kız evinize gelme cesaretini nasıl buluyor, hadi geldi odanıza bakma cesaretini nerden buluyor, hadi bakmak istedi siz nasıl gösteriyorsunuz?
kafamda deli sorular

Kv ile yaşıyorum. Bizim buralarda adettir yeni evlilerin yatak odasına bakılır normal bizde bu. Kızın geldiğinden haberim yoktu eşime annemlere gel dedim bans dediki annem çağırdı oraya gitmem lazım. Eve geldim o kız şok oldum. Deli oldum. Akşam da eşim öyle diyince iyice kötü oldum. Canım çok fazla yanıyo

sen galiba eşinin çok üstüne düşüp aşırı kıskançlık yapıyorsun böyle yaparsan ilerde sıkılır ama yasın kaç merak ettim

odam müsait değil deseydiniz tepkinizi koysaydınız
kusura bakmayın ama eşiniz başlı başına bir öküz zaten. evli değilim ama evlilikte dengeyi erkek sağlar böyle bir durumda annesine evliliğime zarar gelebilir diye tepkisini koymalıydı size gelip ağzını yaya yaya anlatması ileri derecede öküzlük olduğunu gösteriyor

Dün söylenilecek herşeyi söyledik zaten ötesi yooooooook bi sen anlamıyorsun . Zaten sevmiyo ki sen de biliyosun kendin de dedin off

Bütün konularına baktım az önce hep eşin ve ailesi.. Eşin seni sevmiyor kendine de demişsin Zaten
ya yeter bırak bu adamı bence sen Yazık değil mi sana yeni evlisin şimdiden bir sürü sorunla uğraşmışsın..
Kendi ailenle konuş aç davanı hayatını düzenini kur , seni seven bir adamla ilerde evlenirsen bennn napmışım diyeceksin..

sende aynısını yap çok yakışıklıymiş de biri için görsün ne demekmiş

Yemekler gerçekten güzel olmuş olabilir. Olamaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…