Eşime çok kırıldım....

Allah göstermesin kaza yaparsın sana bir şey olur diye korkuyordur. Sana kıyamıyordur. Yoksa başka bi niyeti olmaz eşin sonuçta. Diyemiyodur ama kıyamıyordur bence. Gözü arkada kalıyor olabilir.

Madem uzun yolda kullanmak istiyorsun ve kullandırmıyor bir daha bir yere gideceğiniz zaman sen eşinden önce al anahtarı bin koltuğa, zorla kaldıracak değildir heralde (umarım yani)

Bende 7-8 senedir araba kullanıyorum, işe hergün araba ile gidip geliyorum, her ne kadar zevkli olsada belli bir zaman sonra zevkten çıkıp zorunluluğa dönüştüğü zaman sıkıcı oluyor.

Son düzenleme:
Biz esimlesevgiyken benim arabam vardı onun yoktu. Hatta ist da kullanma pratiği yoktu, benim arabayı benim gözetimimde kullanırdı, cok nadiren:)
Nişanlandik kendine araba aldı, epey ilerletti, ben zaten gayet iyi kullanıyordum.
Sonra evlendik onun arabayı sattık masraf olmasın diye, bnm araba daha iyidi o kalsın dedik.
Simdi sehir icinde beraber bı yere gidiyorsak, hep o kullanıyor. Sehir dısında ne kdr yorulsa da bana vermiyor. Gecen yıl memleketine gittik yine hep o kullandı. O zaman en de bira kavga eder gibi oldum. Hatta memlekette eniştesi , oğlum bari 4 şeritli yolda ver kullansın, ( sanki ben araba kullanmada acemiymisim gibi) dedi. Cok zoruma gitti , cok kızdım.
Ama baktım değişmeyecek hic sallamıyorum.
Ve yemin ettim ne kadr yorulursan yorul, kullanamayacam de, ben o arabayı kullanmicam uzun yolda dedim.
Simdi de sanki soforummus gibi keyfime baka baka yolculuk yasıyorum , o da yoruluyor:))) gayet iyim. Bence sen de umursama değişmiyorlar çünkü .

Sizin acemi olduğunuzu düşünüyor olabilir, kazasız belasız varalım mantığında olabilir. Ki anlattıklarınızdan böyle bir sonuç da çıkmıyor.

Bana eşiniz ÇOK İNATÇI bir insanmış gibi geldi, sanırım inada bindirmiş şimdi de vazgeçemiyor.

Çünkü ne kadar kaza yaparsa vs diye düşünse de insan en sessiz yolda, gündüz en azından dediğiniz gibi 30 saat için verir.

Sizin acemi olduğunuzu düşünüyor olabilir, kazasız belasız varalım mantığında olabilir. Ki anlattıklarınızdan böyle bir sonuç da çıkmıyor.

Bana eşiniz ÇOK İNATÇI bir insanmış gibi geldi, sanırım inada bindirmiş şimdi de vazgeçemiyor.

Çünkü ne kadar kaza yaparsa vs diye düşünse de insan en sessiz yolda, gündüz en azından dediğiniz gibi 30 saat için verir.

Ben de böyle düşündüm ama şehir içinde 75 yapıyor, uzun yolda 150 yapacak.

Belki de gerçekten korkuyordur...

Ben de böyle düşündüm ama şehir içinde 75 yapıyor, uzun yolda 150 yapacak.

Belki de gerçekten korkuyordur...

Ama ben de işte konu sahibinin yazısında, benim acemi olduğumu düşünüyor ya da kaza yapmamdan korkuyor gibi bir yazı bulamadığım için, dedim herhalde böyle bir sorunları yok.
Sorun olsa adam eşine güzel bir dille açıklardı bu endişesini diye düşündüm.

Bazen çok olumlu düşünüyorum galiba, sanki her şahıs eşiyle sakin sakin sorunları konuşarak hallediyormuş gibi :34:

Yani belki de eşinin gücenmesinden korkuyordur. ( Ama çok kavga çıkıyormuş bu konuda o zaman kesin söylerdi bence sinirliyken:) )

Bilemedim :1:

görünürde çok önemli gibi görünmesede bunun için diretmesi saçma bence, bunu sorun haline getirmiş eşiniz, hiç bişey düşünmeyip gönlünüzü yapmak için bile vermesi lazım. ama o yapmadıysa siz arabayı alın ona haber bile vermeden yakınlarda bi il veya ilçe olur gidin gelin sonrada söyleyin bak gidip gelebiliyomuşum görsün, ben vermezsem oda böyle gider desin

kızlar herkese çok teşekkür ederim. öyle çok şey yazılmış ki alıntı yaparak yazsam sayfalar sürecekti. ben gerçektenh nasıl davranacağımı bilmiyorum. inanır mısınız bu 10 yılda bir kaç kere istersen sen kullan deseydi belki ben kullanmazdım bile. benim sıkıntım yıllardır söçylediğim birşeyin hep kulak arkası edilmiş olması. şu anda da herhangi bir açıklama yapmıyor. neden komşuya verdin dedim. o adam benim arabamla ilgili bana yorum yapıyor ben mal gibi bakıyorum dedim. istedi veremem mi deseydim diyor. eee ben de istedim yıllarca diyorum. koca bir sessizlik. ben ayrıca korktuğunu bana kıyamadığını sanmıyorum. kıyamasaydı beni böyle üzmezdi.

Eh, bu durumda elbette bu kadar sene içinde acemi olarak kalmanız normal...

acemi değilim canım eşime göre acemiyim çünkü eşim 18 yıldır araba kullanıyor ve kendini benimle kıyaslayınca tecrübesiz olduğumu söylüyor haksızda sayılmaz...ayrıca 10 yıldır araba kullanmıyorum ki ehliyetimi 10 yıl önce almıştım ben son yıllarda arabayı almaya başladım:34: çalışmıyorum dolayısıyla arabaya pek ihtiyacım olmuyor bende çok fazla araba tutkusu yok nedense:31:

BU küslüğünüz ve kavgalarınız bana çok şirin geldi, gülümsedim okurken. Alllah daha büyük dert vermesin inş.

Eşiniz biraz abartmış, 10 yıl yahu. İnsan bu 10 yıl içinde zaten aktif olarak araba kullanan bir insana neden vermez direksiyonu. Acaba uzun yolda tedirgin mi oluyor? Bazı insanların bu tarz takıntıları vardır çünkü.

yorumunuzda benı guldurdu :1: sahı 10 yıl az degıl hamıle olsanız cocuk 9 yasına gelırdı baya uzun bır zaman abartmıs :44:

allah aşkına nasıl bir dert bu bence siz sorunlusunuz ve bunu aşmaya bakın.İşe giderken arabanızı kullanıyormuşssunuz işte daha ne illa kocanınız yanında arabayı kullanıp havamı atmak istiyorsunuz ona? Adam demekki size güvenmiyor canını emanet etmekten korkuyor erkek milleti böyledir benim erkek arkadaşımda hayatta arabayı vermek istemez bana ölürüm yine kendimi sana emanet etmem der...
Aşın bunları bence

madem arabayı bana uzun yolda vermiyorsun al seninolsun bende hiçbir zaman binmeyceğim bu arabaya işede otobüsle giderim serisle gderim misafirliğede sen arabayla git ben taksi tutarım. dr bir güzel tavır yaparım ...

allah aşkına nasıl bir dert bu bence siz sorunlusunuz ve bunu aşmaya bakın.İşe giderken arabanızı kullanıyormuşssunuz işte daha ne illa kocanınız yanında arabayı kullanıp havamı atmak istiyorsunuz ona? Adam demekki size güvenmiyor canını emanet etmekten korkuyor erkek milleti böyledir benim erkek arkadaşımda hayatta arabayı vermek istemez bana ölürüm yine kendimi sana emanet etmem der...
Aşın bunları bence

bunun problemli olmak yada hava atmakla ne alakası var. o benim yanımda araba kullanınca bana hava mı atmış oluyor. sanırım evli değilsin. o nedenle aynı pencereden bakamıyoruz olaylar.. Yorumun için teşekkür ederim.

sizde birgün işten erken çıkın ya da biraz geç gidin bir bahaneyle kaçırın arabayı çevre yolunda istediğiniz gibi kullanın biraz alın hevesinizi :) sonra vermezsen böyle kaçırırım diye eşinize nispet de yaparsınız isterseniz

Back
X