esime cok kotu davraniyorum:(

ama cok kotu kokuyordu anlatamam o kokuyu yayan ve ustelik havalandirmadan oturan beni de dusunmeden bunlari yapana ben daha nasi saygi duyim soyle bana ..aman kurbn olim oda parfumune ben lagim koklamaktan iyidiir

Bu konuda sana hak verdim. Evde tek yasamiyor sonucta. Seni de dusunmesi gerek.

Oteki kisimlar biraz absurd. Adami sevmiyorsun, herkes seviyor diyorsun. Bosanmak istiyorsun ama bosanmam diyorsun.

Senin ne istedigin tam net degil.

halbuki biz evlenirken maasi cok cok az di ..halbuki ben ayri ev bile kurmamistim anasinin babssinin yanina siginti.gibi yerlesmistim deger veriyordum kisiligine..demekki gozum parada degilmis bastan...ama eskilerinde soyledigine geldik simdi ask karin doyurmuyormus ..iste vu ayri.mesele....kocamin bakimsizligi ayri mesele ..kadir inanir gibi bakimli cekici hareketlerde bulunsa kadin diilinde anlasa e bizde isteyrek basimizi gogsune yaslardik:)

Şimdilik öylesin öyle olduğunu düşünüyorsun ilerde aklı erince o çocuktan nasıl saklayacaksın peki gerçekleri bayan pek akıllı
cocugum simdiye kadar olumsuz kaptigi tek sey babscim kakani (gaz)yapma cami aç rasiz oluyoruz sa ....guzel seyler kaptirabilmisim cocuguma:) bu iç savasi belli etmeden

kadin iranirin yaban ile atesdagli filmleri arasindaki tek fark, rollerin sahip oldugu paradir. birinde sekilli tras var iken yuzde, digeri arapsacidir.

gercekci olun ve kosullarinizi kabullenin eger ki bosanamiyorsaniz.

cocugum simdiye kadar olumsuz kaptigi tek sey babscim kakani (gaz)yapma cami aç rasiz oluyoruz sa ....guzel seyler kaptirabilmisim cocuguma:) bu iç savasi belli etmeden
Tabi tabi öyle oluyor hep zaten umarım dediğiniz gibidir herşey ben en çok adama ve o masum yavruya acıyorum zira hak etmiyorsun ikisinide

Bu konuda sana hak verdim. Evde tek yasamiyor sonucta. Seni de dusunmesi gerek.

Oteki kisimlar biraz absurd. Adami sevmiyorsun, herkes seviyor diyorsun. Bosanmak istiyorsun ama bosanmam diyorsun.

Senin ne istedigin tam net degil.
tesekur ederim canim ne istedigimi ben biliyorum allah tarafindan mucize olsun kocama asik olayim huzurluca yuvayi devam ettireyim ..yuva yikmak.kolay degil ...

Babana kanki diye boşanamamak bahane bence neyse sen boşanmazsın adamı yiye yiye bitirirsin erkenden ölür Allah korusun rahatlarsın o zaman

tesekur ederim canim ne istedigimi ben biliyorum allah tarafindan mucize olsun kocama asik olayim huzurluca yuvayi devam ettireyim ..yuva yikmak.kolay degil ...

Yuvani yikmak istemiyorsan ve potansiyel var diyorsan kendinde degismelisin..

Yanlis gordugun seyleri baska zaman sakince konusarak anlat. Olmadi duvarlara post-it seklinde yapistir.

O belki sana kiyamaz degisir de senin isin daha zor. Bir kere bu bagirmalari birak. Ofke kontrolu icin kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin.

+ Cift terapisi alabilirsiniz.

Bide çocuğun önünde yapmıyorum diyor o çocuk sağır mı duymuyor mu acaba o kadar bağırmaları elle tutulacak tarafı YOk konu sahibinin değişeceğini düşünmüyorum sadece bir sebep olsada babamda bırak desede koşa koşa boşansam olan çocuğa olsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…