- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
ama cok kotu kokuyordu anlatamamo kokuyu yayan ve ustelik havalandirmadan oturan beni de dusunmeden bunlari yapana ben daha nasi saygi duyim soyle bana ..aman kurbn olim oda parfumune ben lagim koklamaktan iyidiir
halbuki biz evlenirken maasi cok cok az di ..halbuki ben ayri ev bile kurmamistim anasinin babssinin yanina siginti.gibi yerlesmistim deger veriyordum kisiligine..demekki gozum parada degilmis bastan...ama eskilerinde soyledigine geldik simdi ask karin doyurmuyormus ..iste vu ayri.mesele....kocamin bakimsizligi ayri mesele ..kadir inanir gibi bakimli cekici hareketlerde bulunsa kadin diilinde anlasa e bizde isteyrek basimizi gogsune yaslardik:)temeli ayni hanim efendi.
mesela x kisisinin asgari ucretle calisan kocasi killi olsa hanimi ona der ki 'goril olacakmissin, yanlislik olmus'... ama kadir inanir ise konu olan erkek, hanimlar o gogse bas koymak icin siraya girer... biz de 70lerde yesilcam diye cekirdek citleyerek izleriz.
mesele tamamen esinizin imkansizligi.
esiniz sizin arzu ettiginiz imkanlara sahip olsaydi, o gaz kokusu size misk-i amber rahiyasi gelirdi.
sevgi mi?
bazi kadinlar icin yalnizca bir bahane.
Bir dünya konun var okuyamam valla :)neden. bosanmadigimi yazdim.konuya ve konularima.bibicim bi oku hadi ayrintili
cocugum simdiye kadar olumsuz kaptigi tek sey babscim kakani (gaz)yapma cami aç rasiz oluyoruz sa ....guzel seyler kaptirabilmisim cocuguma:) bu iç savasi belli etmedenŞimdilik öylesin öyle olduğunu düşünüyorsun ilerde aklı erince o çocuktan nasıl saklayacaksın peki gerçekleri bayan pek akıllı
bu konuyu dedim bibicim oku anlarsin neden bosanmadigimi digerlerinde de var ama sen zahmet etme icinde gezindigin su konumun 1.sayfasina tiklayivericen sadecse:)Bir dünya konun var okuyamam valla :)
halbuki biz evlenirken maasi cok cok az di ..halbuki ben ayri ev bile kurmamistim anasinin babssinin yanina siginti.gibi yerlesmistim deger veriyordum kisiligine..demekki gozum parada degilmis bastan...ama eskilerinde soyledigine geldik simdi ask karin doyurmuyormus ..iste vu ayri.mesele....kocamin bakimsizligi ayri mesele ..kadir inanir gibi bakimli cekici hareketlerde bulunsa kadin diilinde anlasa e bizde isteyrek basimizi gogsune yaslardik:)
Tabi tabi öyle oluyor hep zaten umarım dediğiniz gibidir herşey ben en çok adama ve o masum yavruya acıyorum zira hak etmiyorsun ikisinidecocugum simdiye kadar olumsuz kaptigi tek sey babscim kakani (gaz)yapma cami aç rasiz oluyoruz sa ....guzel seyler kaptirabilmisim cocuguma:) bu iç savasi belli etmeden
Sadece senin konunda takılmıyorum cicim kk nın bana ihtiyacı var herkese yetişiyorum :)bu konuyu dedim bibicim oku anlarsin neden bosanmadigimi digerlerinde de var ama sen zahmet etme icinde gezindigin su konumun 1.sayfasina tiklayivericen sadecse:)
tesekur ederim canim ne istedigimi ben biliyorum allah tarafindan mucize olsun kocama asik olayim huzurluca yuvayi devam ettireyim ..yuva yikmak.kolay degil ...Bu konuda sana hak verdim. Evde tek yasamiyor sonucta. Seni de dusunmesi gerek.
Oteki kisimlar biraz absurd. Adami sevmiyorsun, herkes seviyor diyorsun. Bosanmak istiyorsun ama bosanmam diyorsun.
Senin ne istedigin tam net degil.
cok sukur icim rahat cocugumdan yana:)Tabi tabi öyle oluyor hep zaten umarım dediğiniz gibidir herşey ben en çok adama ve o masum yavruya acıyorum zira hak etmiyorsun ikisinide
heh tamam iste burayasa slk slk yetisiyorsun ya yetismisken 1.sayfayi ayrintili okuyuver dediydim:)Sadece senin konunda takılmıyorum cicim kk nın bana ihtiyacı var herkese yetişiyorum :)
bana da yetis bibiSadece senin konunda takılmıyorum cicim kk nın bana ihtiyacı var herkese yetişiyorum :)
Slk slk ne demek? ingilizcemi?heh tamam iste burayasa slk slk yetisiyorsun ya yetismisken 1.sayfayi ayrintili okuyuver dediydim:)
Aynen bende merak ettimSlk slk ne demek? ingilizcemi?
tesekur ederim canim ne istedigimi ben biliyorum allah tarafindan mucize olsun kocama asik olayim huzurluca yuvayi devam ettireyim ..yuva yikmak.kolay degil ...
Bide çocuğun önünde yapmıyorum diyor o çocuk sağır mı duymuyor mu acaba o kadar bağırmaları elle tutulacak tarafı YOk konu sahibinin değişeceğini düşünmüyorum sadece bir sebep olsada babamda bırak desede koşa koşa boşansam olan çocuğa olsun diyorYuvani yikmak istemiyorsan ve potansiyel var diyorsan kendinde degismelisin..
Yanlis gordugun seyleri baska zaman sakince konusarak anlat. Olmadi duvarlara post-it seklinde yapistir.
O belki sana kiyamaz degisir de senin isin daha zor. Bir kere bu bagirmalari birak. Ofke kontrolu icin kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin.
+ Cift terapisi alabilirsiniz.
telefon ı harfini zor biluyor kisa yoldan l harfiyle yaziyorum o harfi..sen anladinki sık sık oldugunu tahmin etmedin mi yoksa?Slk slk ne demek? ingilizcemi?
Hayır sık sık aklıma gelmedi ı yı l ile yazmaktelefon ı harfini zor biluyor kisa yoldan l harfiyle yaziyorum o harfi..sen anladinki sık sık oldugunu tahmin etmedin mi yoksa?
cevapladim merakini giderebilirsin:))Aynen bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?