esime cok kotu davraniyorum:(

O sizi seviyor size kiyamiyor. Tipki kucùk bir cocuk gibi . Siz de onu annesi gibi sevin. Esi gibi sarilin kollayin onu. Size ihtiyaci var. Ìnsan sevdigini her zmn yaninda gòrmek ister.
iste bende boyle olmak istiyorum ama cogu zamaan icimden gelmiyor iste cok uzuluyorum bu duruma bana hep cok ihtiyaci var biliyorum jendi de soyluyor

Ama sana kotu davransa, sağlam bir kazik atsa kolesi olurdun degil mi...

yazık adama çok bencilsin. Sırf kendini dusundugun icin bir adamın kendisine gerçekten asik olan biriyle evlenme şansını calmissin.

Ya bosan ya da bosanmiyorsan yardım mi alirsin nasıl yaparsın bilmiyorum ama adama saygı duy ve doğru düzgün davran.

evet kenndiimi dusundugum icin ona asik olabilecek bir kadinla evlenme umidini caldim belkide ve ben bu yonden hic dusunmemeistim cok tesekur ederim boyle bir vakis acisini yakalatyigin icin bana icimde daha bir vicdan olustu ve galiba sarilicam simdi ona ((

yani bilemiyorum tabikide onu baskasiyla paylasmak dusuncesi beni mutlu etmiyor oyle olsa dusunmez bosanirdim galiba Saygi duymaya calisiyorum
belki uç bir örnek ama insanlar bu kış günü sokakta yatan köpeklerin bile üzerini battaniyeyle örterken,siz yatağın kenarına kıvrılmış,yorganın çoğunu size vermiş bir adama nasıl merhamet duymazsınız. Sadece bu yazdığınız bile eşinize aşık olmak için bir sebep ve ne yazıkki kaybedince anlayacaksınız değerini.
Alt tarafı gaz çıkarmış ya yapacağınız tek şey odadan çıkıp camı açıp havalandırmak,değer mi kalp kırmaya?

ne derseniz deyin umrumda degil yorumlar onemli benim icin
Sayin depiedra yorumama vermis oldugunuz önem icin cok tesekkur ediyorum.yuvayi disi kuş yapar diye eskilerden bir söz vardir.yuva yapmak icinde sevgi saygi guveni sabit kilabilmektir.onu kastedmisler.simdilerde yuvayi disi kuslar bozar olmus.sizi sevene eziyet etmeyin en buyuk gunahlardan biri.siz bilirsiniz tabiki iyi aksamlar..

Henüz evlenmedim ama kendimi gördüm sanki benim ağZımdan yazılmış. Bence psikolojik destek almalıyız

örttüm fakedince

Sen ciddi misin ya inanamıyorum sen yada eşin Allah korusun bi kazadan dolayı durduk yere sakatlansanız varya o gaz kokusuna tahammül edemediğiniz eşiniz size misler gibi bakar altınızıda değiştirir ama yinede şikayet etmez insanlık hali bunlar ya ayıp etmişsiniz gerçekten yazık adama örnekle ne kadar Ender ve kıymetli bir eşiniz olduğunu anlayın diye yazdım kendinize gelin lütfen.

etkilendim bu yorumundan iyikide actim konuyu vallahi billahi kalbim yumusadi zaten rabbime hep dua ediyorum allahim.esime karsi sevgi duyur bana saygi duyur yuvamizi guzellestir diye

Evli değilim ama ailemden biri odada gaz çıkarıp kokutsa , sırf onu utandırmamak için o kokuya katlanırım sesimide çıkarmam.
hayir canim benim oyle degil iste yorumlarina hakaretlerine yorum yazmiyorum.ama buna yazayim bari...bence sende ses cikarirdin defalarca uyarilmis ve defalarca gazdan sonra odanin camini 3 dk cik acmaya usenen bir esin olunca sende koku hassasiyetin varsa cikdirabilirsin...

Ben sana o kadar yazdım yazık kocana yok kilosu yok bilmem nesi diye bir dünya konun var zaten, ama sen bana hep gıcık oldun neyse ki haklıymışım
ben inkar etmedimki evet kilosunu evet kokusu herseyinden rahatsiz oldumu soyledim sevgili bibibibilleaa pardon simdi Bibibella olmussun evet Bibibella cum seni hic sevmedim:d cunku agir yaziyon kaldiramiyom:d

bakarmi bilmem.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bende kendime gelme derdindeyim ne bosanmak.ne baska hatalar hicbisey istemiyorum zaten sadece duzelmek istiyorum

Uyarsam bile senin gibi tonla hakaretle uyarmazdım. Sana tek tavsiyem adama psikolojik şiddet uygulamayı bırak.

bakarmi bilmem.allah kimseyi kimseye muhtac etmesin bende kendime gelme derdindeyim ne bosanmak.ne baska hatalar hicbisey istemiyorum zaten sadece duzelmek istiyorum
İnşallah Rabbim bütün güzelliği ile eşinize çevirir kalbinizin yönünü

ben inkar etmedimki evet kilosunu evet kokusu herseyinden rahatsiz oldumu soyledim sevgili bibibibilleaa pardon simdi Bibibella olmussun evet Bibibella cum seni hic sevmedim:d cunku agir yaziyon kaldiramiyom:d
Vall burda şimdi sana çok daha ağır yazanlar var beni seversin hoş sen kocanı bile sevmiyorsun beni mi seviceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…