Eşime çok yüz verdim.

Valla kendini parçalıyorsun yazık.
Elin oğluna değmez
Ben de öyleydim kız artık haftada bir zor yemek ve ev işi yapıyorum. Eşim eve erken geldiği zaman da evi o topluyor.
Sıkma bu kadar kendini

Bir tek pazar kahvaltısında yardım eder.
Şuan söyledim diye tamam iş bulcam merak etme evde yatmıcam diyor. Sorunun ne olduğunu anlamıyor

Siz niye yapıyorsunuz ki tüm bunları ben de bunu anlamadım ? Tamam evim güzel,temiz olsun diyorsunuz da zaten işten çıkınca saat geç bir de tüm bunları siz mi yapıyorsunuz ? Yapmayın lütfen,bırakın gitsin...İki çamaşırını da kendi toplasın hizmet etmeye gelmediniz bu dünyaya.

Memurum oturarak çalışıyorum diye ' e sen bütün gün oturuyorsun ne yorulması' diyor.

O zaman yardimci sart kesinlikle ikna edin o disarda agir iste calisiyor siz hem disarda hem icerde durumu esitliyorsunuz sana vakit ayirmak istiyorum vs girin kabul ettirin ucuk para degil bunlar vardir yardim edecek biri

Ben rahatsız oluyorum. Bir çeşit yemek yapsam batıyor bana. Anneme çekmişim işte..

O zaman yardimci sart kesinlikle ikna edin o disarda agir iste calisiyor siz hem disarda hem icerde durumu esitliyorsunuz sana vakit ayirmak istiyorum vs girin kabul ettirin ucuk para degil bunlar vardir yardim edecek biri
Durumumuz şu ara iyi değil.. Yani eşim işten çıktı falan..

valla canım ben ev hanımı oldugum halde yenı evlıyken esım bana yardım ederdı kıyamazdı
ki sende suan cok yenı evlısın ustelık calısıyorsun cok bencil bi esin var allah yardımcın olsun

Memurum oturarak çalışıyorum diye ' e sen bütün gün oturuyorsun ne yorulması' diyor.
oh ne güzelmiş o öyle
ben de memurum ama otursam bile akşama pert oluyorum çoğunlukla.
kadınlar erkeklere göre biraz daha çabuk yoruluyorlar bence. ya da ben öyleyim.
170 m2 eve nasıl yetişeceksin el insaf yani eşinin yardım etmesi değil sorumluluğu paylaşması gerek.

Ya inanır mısınız temizlik yaparken benimkide gidip oyun oynuyor, ne kadar sinir oluyorum tek başına yamak çok zor. Aynı çocuk gibi yardım da canı isterse ediyor. Şu ana kadar 2 senedir bi kere bile çamaşır asma katlama ütüleme makineye atma döngüsüne bir katkısı olmadı.

Ama canı ister ben çok yoğun olduğumda evi temizler nadir de olsa.

Çöpleri çöpe atma gibi bir alışkanlığı yok, bulaşıkları makineye atma alışkanlığı olmadığı gibi. Bir gün evde yanlız kalsa akşam mutfak savaş alanına dönüyor.

Bir de mesela çok güzel kuru fasulye yapıyor pilav yapıyor ben de hepten pohpohluyorum çok güzel yapıyorsun diye bu işi onun üstüne yıktım :). İlk başta daha dağınıktı bir gün temizlik yaparken toz almasını istedim. Kendi temizledi ya artık ortalığı dağıtmamaya çalışıyor. Çok güzel toz alıyorsun ben senin gibi alamıyorum diyorum veriyorum gazı toz işini de genelde o yapıyor artık.

Bende de durumlar çok iyi değil ama zamanla az da olsa bir şeyleri değiştirdim.

Bazen akşam mutfağa bir giriyorum dağınıklığı görünce söyleniyorum kendimi tutamayıp alınıyor bizimki duyup .

Bu arada eşiniz şu an işten ayrı olduğu için de hassas olabilir bence en azından iş bulana kadar çok üstüne gitmeyin. İşsiz olduğum için mi böyle yapıyor diyebilir. Sonuna kadar haklısınız ama erkekler genelde böyle galiba

Ben erkek milletiyle zitlasipta istediğini alanı daha görmedim
Bende ilk evlendiğim Zaman'lar kendimi yiyordum ama daha kotu olmaktan öteye gitmedi
Ve ne zaman ben söylenmeyi bıraktım
Esim yardıma başladı
Simdi çamaşır yıkama asma katlama isi onda
Bunların dışında bi misafir geleceği Zaman evi süpürür ben silerim ve hep yardım eder masayı kurar kaldırır
Bunları ben mi söyledim
Hayır
Sadece o benim söylenmeden fedakarca yaptığımı gördü ve utanmaya başladı
Şuan ev isleri konusunda dua ettiğim bir eşim var
Sana tavsiyem zıtlaşma Sevgi'yle yogurmaya çalış ancak öyle olur çocuk gibiler çünkü

Iki kisinin yasadigi bir ev ne kadar dagilabilir ben de bunu anlamiyorum. Her gun farkli yemek yapmak zorunda degilsiniz veya 3 cesit olmasi zorunlu degil. Iki gun ayni yemek yenebilir. Dipbucak temizlik surse surse 2 saat suruyor. Temizlik yaparken koy bir kurufasulye pissin dursun orda. Ya da haftasonu yap bir suru kofte koy buzluga aklina gelince pisir hemen. Kendiniz pratiklesebilirsiniz bence. Telasa gerek yok.

kardeş bize de deyiver hele nasıl yaptın yaa bu işi . iki senede demin yazdıklarımı yaptırana kadar göbeğim çatladı :)

Gerçekten bir mutfağım var atla gezersin. Biliyor çok yoruluyorum farkında ama inat etti şimdş

Bu ne bencillik ya kusura bakma konu sahibi ama,hem çalışmıyor hem eşi ev işlerine yardımcı olmasını istediğinde tersliyor,ne yapmaya gelmiş bu dünyaya ya da niye evlenmiş pc oynamak için mi ? Eşiniz sorumluluk nedir bilmiyor,işiniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…