bende bu evlilikten istiyoruuum
Anladim o zamaan siz ufaktan rahatlayin ve kendinizi yormamaya bakin hem yorgunluk hem stres sizi bunaltir evlilikten sogursunuz gercekten gerek yokDurumumuz şu ara iyi değil.. Yani eşim işten çıktı falan..
Geçen hafta ter içinde kaldım kalk şunu yap demedim. Battaniye getireyim mi üşüdün mü falan dedim. Ay ben bi yardım edeyim bari demedi.Ben erkek milletiyle zitlasipta istediğini alanı daha görmedim
Bende ilk evlendiğim Zaman'lar kendimi yiyordum ama daha kotu olmaktan öteye gitmedi
Ve ne zaman ben söylenmeyi bıraktım
Esim yardıma başladı
Simdi çamaşır yıkama asma katlama isi onda
Bunların dışında bi misafir geleceği Zaman evi süpürür ben silerim ve hep yardım eder masayı kurar kaldırır
Bunları ben mi söyledim
Hayır
Sadece o benim söylenmeden fedakarca yaptığımı gördü ve utanmaya başladı
Şuan ev isleri konusunda dua ettiğim bir eşim var
Sana tavsiyem zıtlaşma Sevgi'yle yogurmaya çalış ancak öyle olur çocuk gibiler çünkü
Size kesinlikle katılıyorum bunu yap şunu yap diye bir şeyleri yaptırmaya çalışınca olmuyor. Ama mesela temizlik yapmaya başlayınca ben ona hiç ses etmeden utanıp o da toz alayım ben de diyor.Ben erkek milletiyle zitlasipta istediğini alanı daha görmedim
Bende ilk evlendiğim Zaman'lar kendimi yiyordum ama daha kotu olmaktan öteye gitmedi
Ve ne zaman ben söylenmeyi bıraktım
Esim yardıma başladı
Simdi çamaşır yıkama asma katlama isi onda
Bunların dışında bi misafir geleceği Zaman evi süpürür ben silerim ve hep yardım eder masayı kurar kaldırır
Bunları ben mi söyledim
Hayır
Sadece o benim söylenmeden fedakarca yaptığımı gördü ve utanmaya başladı
Şuan ev isleri konusunda dua ettiğim bir eşim var
Sana tavsiyem zıtlaşma Sevgi'yle yogurmaya çalış ancak öyle olur çocuk gibiler çünkü
İlk böyle değildi. Yani bilir bizde ataerklik yok. Benim babam 50 yaşında toz alır. Gördü de biliyor.İşi ağır ya da değil
Siz memur o işçi vs.nolursa olsun farketmez
O ev ikinizin o da yapacak tabi
Sürekli her işi aman yorgun aman bilmem ne diye siz ustlenirseniz alışır ve bir sürü sonra o evde kenar süsü olur
zaten alışmış da
Eşini çok sorumsuz hem işsiz hem de size memursunuz diye asagiliyor
İnsan biraz utanır bu kadın ne kadar yoruluyor bir de gelip evde is yapıyor diye düşünür
Eve elinizi surmeyin de görsün bakalım hanyayi konyayi
kardeş bize de deyiver hele nasıl yaptın yaa bu işi. iki senede demin yazdıklarımı yaptırana kadar göbeğim çatladı :)
Bir kerede olmaz ama ben bir yıl sonra kavuştum şuan ki kocamaGeçen hafta ter içinde kaldım kalk şunu yap demedim. Battaniye getireyim mi üşüdün mü falan dedim. Ay ben bi yardım edeyim bari demedi.
Aynen öyle canimSize kesinlikle katılıyorum bunu yap şunu yap diye bir şeyleri yaptırmaya çalışınca olmuyor. Ama mesela temizlik yapmaya başlayınca ben ona hiç ses etmeden utanıp o da toz alayım ben de diyor.
İlk böyle değildi. Yani bilir bizde ataerklik yok. Benim babam 50 yaşında toz alır. Gördü de biliyor.
İlk zamanlar yapardı o zaman da işsizdi. İşe bi girdi şimdi elini sürmez oldu
İdolümZor değil. Ben baba evinde yemek, ütü nedir bilmezdim.. Şimdi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Evliliğimiz in en başında '' ben çamaşır makinesinden anlamam'' dedim, 3 ay oldu elimi makineye sürmedim. Öğrenilmeyecek şey değil bu. Ama istiyorum ki o da evin işinden bi haber olmasın. O yıkıyor ben asıyorum. Ben bi kısmını ütüleyebiliyorum. Yapamadığımı o yapıyor. Yemek yapabildiğim kadar yapıyorum. Sofra yine ikimize ait oluyor. Ben bi gün dışarı çıkmıştım. Ben gelene kadar evi silip süpürmüştü mesela. Yapma demen.
Bana da 3 çeşit pek yakışmıyo , tek çeşit şıp diye oluyo tarzım bu demekYemek için bile dayanamam tek çeşit yapamam bana yakışmaz diyorsunuz
Ben çatlardım sanırımGeçen hafta ter içinde kaldım kalk şunu yap demedim. Battaniye getireyim mi üşüdün mü falan dedim. Ay ben bi yardım edeyim bari demedi.
Esim suan calismiyor. Bayan alcak durumda degilizmadem ikinizde çalışıyorsunuz. neden temızlemek ıcın birini bulmuyorsun, boşa kendını yoruyorsun?
şartlarınız eşit, ama yıpranan sensın maalesef
Tost yermis bundan sonra. Yapsin tostunu yesin bananeBana da 3 çeşit pek yakışmıyo , tek çeşit şıp diye oluyo tarzım bu demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?