• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok yüz verdim.

BeN de aynı derde sahibim..
Zorla olmuyo.yapmak istemeyen yapmıyor.bi çözüm bulamadım.hiç is yapmamakla da bu sorun çözülmüyor.denedimm..bakalım zaman ne gösterecek..

çiğneyip bide agzına koysaydın yorulur yazık. çok kötü alıştırmışsın ama geç değil o senı düşünmüyosa sende onu düşünme. sonuçta ikinizde çalışıyosunuz o yan gelip yatarken sen niye kendini parçalayasın. kaldiki erkekler daha güçlü kuvvetli sen 10 yoruluyorsan o 5 yoruluyor.

Aynı sorun bızdede var :D ama napim ya kavga mı cıkarmadım bağırmadım mı ooo neler neler .
Ama bizimki böyle bugun rahatsızım bıraz saolsun o yaptı herseyı :D
Napalım böyle ıdare etcez :)

Benim eşim ben söyleyince yapardı ama bebek olunca o da yetmez oldu. Bir iki hafta soylene söylene artık birşeyler kendi akıl etmesini sağladım. Geçen baktım yıkanmış bulaşığı makinadan çıkarıp yerleştirmiş. Tezgahın üstündeki kirlileri de koymuş makinaya. Ha bak bana böyle lazım. Öyle ben şunu şöyle yap böyle yap dedikten sonra kendim yaparım daha kolay dedm. Şükür anladı. Söylemekten vazgeçme. Çok zıtlaşmaya gerek yok bence.

Merhabalar,
Daha 3 aylık evliyim ve adapte olmaya çalışıyorum. Evden 7'de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum. Eşim çalıştığı zaman 8 de geliyordu. O gelene kadar evi topluyorum, köpeğimi ihtiyacını gidermesi için çıkarıyorum, 2 veya çoğu zaman 3 çeşit yemek yapıp salatamı yapıyorum. Cumartesi eşimden gelene kadar tüm evi dip bucak temizliyorum evim de 170 m2. Çamaşırı, ütüsü vs. herşey bende. Eşim işten çıktı ve az önce mesaj attım çamaşırları toplayıp katlar mısın diye. Toplarım ama katlayamam dedi konu ordan uzadı. Çay koyuyormuş iki tabağı sudan geçiriyormuş daha ne yapsınmış.
Yoruluyorum. Alışamadım, zorlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Geçen cumartesi dip bucak evi temizledim o da oyun oynadı pc de.
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi :(
Erkekler boyledir tatlim alismalisin.bnde iki senelik evliyim ilk zamanlar calisiodum esim yardim ediyodu.simdi evdeyim bi tane oglum var.hic umrunda degil.herseyi bn yapiorum :-D

Merhabalar,
Daha 3 aylık evliyim ve adapte olmaya çalışıyorum. Evden 7'de çıkıyorum akşam 6 da geliyorum. Eşim çalıştığı zaman 8 de geliyordu. O gelene kadar evi topluyorum, köpeğimi ihtiyacını gidermesi için çıkarıyorum, 2 veya çoğu zaman 3 çeşit yemek yapıp salatamı yapıyorum. Cumartesi eşimden gelene kadar tüm evi dip bucak temizliyorum evim de 170 m2. Çamaşırı, ütüsü vs. herşey bende. Eşim işten çıktı ve az önce mesaj attım çamaşırları toplayıp katlar mısın diye. Toplarım ama katlayamam dedi konu ordan uzadı. Çay koyuyormuş iki tabağı sudan geçiriyormuş daha ne yapsınmış.
Yoruluyorum. Alışamadım, zorlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi :KK43:

henuz basindasiniz olayin adami alistirmissiniz ama cok gec degil. Oyle yeni gelin yeni ev havasina giripte kendinizi helak etmeyin o hali supurulecekse iki kisi basti iki kisi temizler o tuvalet banyo mutfak iki kisinin yasam alani yani nasil gencken annesinin evindeyken yardim ediyorsa sizinlede is bolumu yapacak evlendimi yoksa temizlikci mi aldi bunu bir dusunsun kendisi bir sorun siz.

Hayir bunun hastaligi var yasliligi var adami bu sekilde pasaliga alistirirsaniz kendini hizmet edilmesi gereken birsey sanip iyiden iyiye hasmetli bunyesine ev isi yapmayi uygun gormeyecktir. Bir an once alistirin, evde diye ona is yaptirmaya calisiyorum ne demek. O evde oda yasiyorsa illa ki oda isin ucundan tutacak. Yok oyle yagma, Allah hepimizi iki el iki ayak vermis onunkiler tutmaz mi oluyor eline supurgeyi alinca. Ben varya kaldirir kafasina atardim eger ben canla basla temizlik yapacam oda pc de oyun oynayacak.
Hemen harekete gecin birden ustune gitmeyin adamin egitimini zamana yayin. unutmayin her erkek evliligin ilk yillarinda esinin egitiminden gecmek zorundadir, adama dogrusunu ogretmezseniz evliligin gereklerini kimse gostermez ona onunda isine gelir.

çok benzer bir durumdayız. ben dha 1 aylık evliyim. öğretmenim ve çalışma saatlerim ondan daha az diye sen yorulmuyorsun hiç ooh keşke senin yerinde olsam diyor. yaptığım ev işlerine de canım ne var onları yapmakta diyor. ama kendisi asla yardım etmez. en fazla kendi gömleğini ve pantolunu ütüler arada. mutfağa girmez bile. kendisi geç geliyor işten, bu yüzden de eve gelince tek yaptığı yemeğini yiyip yatmak. bir tek ctesi günleri zorlarsam yardım eder, o da koltuk örtülerini silkeleyip yaymak, yere düşen yastığı kaldırmak ayarında. pazar günü zaten ptesi sendromu yaşadığı için sadece yatar maç izler.

evde annesi hiçbir şey yaptırmadığı için benim arada yardım etmesini istemem ona benim eksikliğimmiş gibi geliyor. tabii bir de öğretmenim ve dnyanın en kolay işine sahibim, nasıl yorulabilirim ki...

Merhabalar,
Yapmıcam dedim. Senin vicdanın sızlayana kadar yapmayacağım. Yapmazsan yapma ben kendi başımın çaresine bakarım diyor. Sinirden saçlarımı yolucam şimdi :KK43:

ah tatlım bu modeller böyle. alışır merak etme. dürteceksin biraz. ha gayret

edit: adam işsizmiş yeni gördüm.bu başka bir model çok pardon bunu demiyorum ben

İşten çıkmak bir travma. Ben üstüne gitmenizi doğru bulmuyorum. Tabiki en doğrusunu siz bilirsiniz. Ev işleri travmalı bir eşi hassasiyet geliştirdiği noktasından dürtükleyecek kadar önemli değil. Zaten oturmuş bir ilişki yok. Birlikteliğinizin başı yara almış olacak. Belki normal zaman da yapacak. Yetişemediğinizi yapmayın ama sakın evdesin yap demeyin. O ondan çooook başka bir anlam çıkarabilir.

Bir gün hasta ol ne yapıcağını bi gör derim kayıtsız kalmaz illaki tutar bişeyin ucundan. O kadar da odun deildir sanırım

Merhabalar,
Adam çay koyup tabağını sudan geçiriyor. :KK9:Aman Allahım!
Sizinki de laf yani adam daha ne yapsın.:KK53:

Merhabalar,
Canim aynisi benimde basima geldi .seni anliyorum beende senin gibi ceza verdim bir sure hic birsey yapmadim esim beni baskalirina sikayet etmis ev cok pis falan diye sen bence onu bosver kendin icin yap isini .

Eve geldim baktim eşim karniyarik pilav cacik yapmis. Hic bakmadan gittim yattım geldi kaldirdi zorla yedirdi sonra konusalim dedim. Anlattım ağladım tamam yaparim bundan sonra diyor bir yandan da sanki hergun cam siliyorsun diyor. En son camasir makinasini acmasini öğren onu yap bari dedim. O senin gorevin! deyince koptu işler. Bu evde senin gorevin benim görevim yok ikimizin var burasi ikimizin kullanim alani falan diye bagirdim en son gülüyordu. Dayanamadim artik odaya cekildim. Yatti salonda uyudu.
Eşim galiba kafayi yedi. Bir damla gozyasima kiyamayan adam gelip bakmadi bile. Ama o bundan sonra görür bakalim.

Ya normalde böyle değil. Kayınvalidem her işi yaptırmış. Hala daha tembihliyor eşine yardım et diye.
O sanıyor ki işten çıktı diye ben iş yaptırmaya çalışıyorum. Öyle bir şey yok. Her zaman yardım etmesini istiyotrum ben.

Bıkmistir is yapmaktan. Benim kayinvalide adayim da sevgilime her seyi yaptirir. Ben güzel yemek yaparim normalde ama sevgilik benden güzel yapar o kadar :) ama simdiden der cok yoruldum bir oömür is yaptim sadece cam silerim onun dışındakilere cok karismam diye.. olabiliyor bazen.. evet sizi de anliyorum ama söyle yapabilirsiniz. Cok kköşe buvak kendinizi yioratmayin. Daha orta halli osler yapin büyütmyin zzihninizde

Merhabalar,
Çalıştığınızda kadın tutacak kadar kenara para ayıramıyor Musunuz Allah aşkına. Burdan tüm çalışan bayanlara seslemiyorum haftada bir gün yarım gün kadın tutun sizde rahat edin kocanız da :))

Back
X