eşime densiz diyor

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm arkadaşlar her sıkıntımda buraya koşuyorum fikirlerinizi esirgemiyor sunuz inş. yine yardımcı olursunuz bana;

eşimin kuzeni ve eşiyle sık sık görüşürüyoruz hatta kendilerinin bizden başka görüşecek kimseleri de yok sayılır.
kuzenin eşiyle de facebook ta sık sık görüşürüz çünkü face her açtığımda o açıktır benden başka konuşacak kimsesi yok (bi gün hesabımı dondurdum telefonuma msjlar yağdı faceine noldu nie kapadın ben sıkılıyorum açsana gibi) onların 2 küçük çocuğu var bizde çocuk yok. her cumartesi arar avm ye oyun (salonları için) gidelim der. bizde iyi peki ok der gideriz bizim arabayla. çocuklar eğneirken oturur izleriz felan en son dün gittiğimizde dedik oyun oynasınlar sonra bi kaç mağaza vardı onları gezelim bişeyler alırım belki. neyse oyun salonundayız çok kalabalıktı bizde eşimle bi kenarda sohbet ediyoruz sonra bu aileye nolduysa biz konuşurken bakıyorum oyunları bitmiş alt kata inmek için gidiyolar asansörün kapısındalar hızlı adımlarla yürüdük hayır bize nie haber vermiyorsunuz diye kızdım ayy çocuklar işte önden gittiler tamamda sende bi seslen biz buraya niye geldik sizin için geldik öyle dimi . o kadar sinir oldum ki keşke bırakıp çıksaydık dedim sonradan. neyse işte kadınla biz sigara için kapıya çıkalım dedik benim eşim olmaz tek başınıza falan dedi gitme dedi. sonra neyse ikna ettim dışarı çıktık bana diyorki senin kocanda densizin teki ... öyle sinir oldum ki nedenmiş o dedim ne var yani sigaraya dışarı izin vermiyor dedi. bende dedim sana değil dedim bana izin vermiyor. onun ağzı birazda öyle ama ben çok sinir olurum böyle durumlara. bi daha eşim iiçin densiz derse ki bu lafı çok kullanıyor sizce ne demeliyim. terlemek istemiyorum çok şey de paylaştığımı bi kadın.

Esiniz densizlik edecek bir sey yapmamis da, kadin sigara icmeye gondermemesine kizmis ,
sanki baska bir sey yapacaksiniz da esin izin vermiyor diye dusunmus .

bence de bunda izin verilmeyecek bir sey yok ki

Madem onlarla gezmekten zevk almiyorsunuz ,
gorusmeyin olsun bitsin ,
boylece esiniz icin kullanacagi kelimeleri de duymamis olursunuz...

ne niyetle söylediği önemli... şöyle ki bazı insanlar bu tarz lafları çok kullanırlar. uslupları serttir. yani kötü niyetli olmayabilir... bu durum sizi rahatsız ediyorsa olayın tekrarlanmasını beklemeden faceden yada telefonda farketmez uygun bi şekilde rahatsız olduğunuzu ve bundan sonra sözlerine dikkat etmesi gerektiğini söyleyebilirsiniz. bunlara rağmen hala devam edecek olursa da araya mesafe koyun o anlar

Ya canim kotu niyetle soylemedigini, agiz aliskanligi nedeniyle oldugunu biliyorum ama cok rahatsiz oluyorum densiz demene dersen bir daha dikkat eder belki

Eşin geç oldu asılan masılan olur diye göndermek istememiştir.
Bunda birşey yok da arkadaşında patavatsızlık gibi bir sorun var
Kocanın kıskanç olması densiz olduğu anlamına gelmez.
Ama arkadaşının eşine densiz demesi onun patavatsız ve dengesiz olduğu anlamına gelir
Birdaha söylerse tepkini koy sen de.Sessiz kalma.
Kocamın ne densizliği gördün de.

evet canım aynen bu kadını tarif ettin herkes diyor zaten patavatsız diye
bi kaç defa dedin ne densizliğini gördün diye aa görmüyorsumusun herşeye karşı çıkıyor hiç ortama ayak uydurmuyor diyor.
eşimde bazen onlarla istemiyor patavatsızlığı yüzünden, o yüzden hayır diye karşı çıkar ben istemiyorum siz gidin diyor o zaman işte densiz oluyormuş

Ya canim kotu niyetle soylemedigini, agiz aliskanligi nedeniyle oldugunu biliyorum ama cok rahatsiz oluyorum densiz demene dersen bir daha dikkat eder belki

evet böyle söylesem daha iyi olcak ama inş. o zamanda bana tavır almaz . ya düşündüğüm şeye bak kadın kocama laf ediyor ben diyorum ki bana tavır almasın kendime çok kızıyorummm
eşimle bi konuda sürtüşürüz hemen derki ıyy seninkide hep böyle çok sinir diyor . o zaman daha çok kızıyorum eşimeee nedenseee

sen de onun eşi hakkında bir iki şey söyle bakalım nasıl davranacak
yani her seferinde benim eşim için böyle bişey deseydi çok gücüme giderdi
ne biçim laf o öyle.asıl densiz kendisi nasıl buluyor kendinde bunu söyleme hakkını

ben onun eşiyle ilgili tek bir kötü kelime söylemedim söylemem karı koca işlerine karışmam karı kocayı birbirine kötülemem
bende desem mi diye düşündüm ama daha sonra ona benim eşimle ilgili böyle kötü konuşma ben senin eşine nasıl bişey demiyorsam sendende aynı duyarlılığı bekliyorum diyebilmek için demedim

doğru olan tabiki sizin düşünceniz ama karşınızdaki insan bunu anlayacak birine benzemiyor
en kısa zamanda böyle konuşmasını bir şekilde engelleyin bence ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz bu dediğinizi
bian önce en ufak bi hakaretinde (ki bana göre bu laf hakarettir) söyleyin aynen bu şekilde.kedinizi ve eşinizi üzüp yıpratmayın bırakın
karşı taraf düşünsün bundan sonra.

kadını kibar bir şekilde uyarabilirsin ama bazıları pek laftan anlamaz eğer öyle biriyse hiç konuşma uzak dur az görüş

Beraber vakit geçirmekten keyif aldığınız ,sohbetlerini sevdiğiniz kişiler değilse neden sanki mecburmuşsunuz ki sürekli onlarla vakit geçiriyorsunuz , asıl ben bu kısıma takıldım.

Yok herşey çok neşeli ise de ,aranızdaki samimiyete dayanarak , azıcık boşboğazlık ettiğini düşünüverin.Hani zaten '' densiz '' sıfatı uymamış hiç oraya , ağız alışkanlığı olmuş o kelime bu kadın için sanırım.

Madem eşini densiz buluyor herhafta sizinle program yapmasın o zaman.
Sizin daha çocuğunuz yok, eşinizle haftasonunuzu daha farklı geçirebilirsiniz.
Zaten çocuğunuz olunca öna göre program yapmak zorunda kalıyorsunuz.
Hem kafa dinlersiniz eşinizle, hemde laf işitmezsiniz.
En iyisi bu tip insanlarla mesafeli olmaktır bence.

bencee hicc ugrasmaa hayatindan def et gitsin..su hayatta sizi azicik bke uoran sikan insanlAr varsa silkininn onlardann...bosluklarii cok cabuk dolar boyle patavatsiz dengesiz insanlarin yerii

ben sahsennn iki cocuklu bi insanla gezmemmm aslaa cocuummmda olmadi icinn...hem kafa beyin kalmaz hemde milletin ziriltisinii benmi cekicemm

Tatlim sevdigin bir insansa ozaman kibarca uyar, sevmiyorsan ozaman onla vakit gecirmeyi azalt.
Birdaha öyle bir söz söylerse "Benim tatli kocama öyle söyleme, zoruma gidiyor" de güler yüzle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…