eşime densiz diyor

arkadaş benden sana tavsiye komşunu sev bahçe ama duvarını yıkma! o rahatlığı karşı tarafa sen vermediğin sürece kimse senin eşine laf söyleyemez.:20:

sizin eşiniz saçmalamış....kıl olurum böyle adamlara eşlerini yiyecekler ya....
arkadasınıza gelince; eşinizin sözlerini yanlış anlamış olabilir o yüzden öyle demiştir....tabi ben olsam bende kızarım daha üslübunca söyleyebilirdi ama bu samimiyetı vermişsiniz demek ki!!!!!!
valla benım kocama, görümcem dengesız ,saygısız dedi de ben kendisi ile 1 yıldır konusmuyorum.......kimin haddine düşmüş eşlerimiz hakkında bu tarz konusmak....hertürlü eleştiriye açık olabilirz ama saygısızlıga asla......

esinzher zaman nerde ne zaman sigara iceceginize (yada baska sey) izin vermez mi karisir mi?
sebep ne ki?

eşim beni sıkmaz ama akşamdı ve avminin önünde grup halinde gençler vardı eşimde o yüzden yalnız çıkıp onların yanında sigara içmemi istmedi asılan vs. olur diye sigara içmeme karışmaz

sizin eşiniz saçmalamış....kıl olurum böyle adamlara eşlerini yiyecekler ya....
arkadasınıza gelince; eşinizin sözlerini yanlış anlamış olabilir o yüzden öyle demiştir....tabi ben olsam bende kızarım daha üslübunca söyleyebilirdi ama bu samimiyetı vermişsiniz demek ki!!!!!!
valla benım kocama, görümcem dengesız ,saygısız dedi de ben kendisi ile 1 yıldır konusmuyorum.......kimin haddine düşmüş eşlerimiz hakkında bu tarz konusmak....hertürlü eleştiriye açık olabilirz ama saygısızlıga asla......

canım işte her erkek bir olmuyor kimsii karısının akşam dışarda gençlerin yanında yalnız başına sigara içmesine falan takılmazken kimiside rahatsız olabiliyor kıskanabiliyor benim eşim bu tiplerden bende istanbul gibi bir şehirde beni bu kadar düşünmesini normal karşılıyorumm

Sahsen beni cocuksuz arkadaslarim her hafta arayip suraya buraya gidelim dese kirmamak adina bir iki kez giderim o kadar. Cünkü cocuk demek devamli hareket halinde olmak, bagirti cagirti demek, yedigini ictigini anlamadan kalkmak demek. Niye arkadaslarima ya da kuzenimle esine bunu yasatayim ki? Cocugun biri saga gider biri sola. Cümleye baslar bitiremeden kalkarsin birden cocugun pesine. Eee karsimdaki ne anlayacak benim sohbetimden? Bu nedenle bu insanlarin her hafta sizinle plan yapmalarini dostluk olarak degil menfaat olarak görüyorum. Araba var gelip bizi götürüp geri getirsinler hesabi.

Densiz lafina gelince, bizzat lafi söyleyen asil onu yapan. Madem esiniz tarafindan akrabalik var söyleyin bilsin kendisi hakkinda söyleneni. Esinizin izin vermeme olayi da kirilmazsaniz eger bana sacma geldi. Madem AVM nin önü karanlik ve gencler var, siz kendiliginizden cikmamaya karar verseydiniz daha iyiydi. Ya da esiniz " canim ya simdi karanlik, biri belki yanlis anlar da size bir sey söyler cikma istersen disari" tarzi söylese daha güzel olmaz mi? Yani esim izin vermedi ben de tamam dedim bana itici ve incitici geliyor.

Daha cocugunuz yok. Esinizle basbasa gecirmeniz gereken hafta sonlarinizi bu insanlarla AVM lerde ziyan etmeyin. Kullanildiginizi düsünüyorum bir de üstüne hakaret isitiyorsunuz.

Valla eşime laf söyleyen karşısında beni bulur :20: Hem her haftasonu çoluk çocuğun servisliğini yap hemde laf işit. Yerinizde olsam densizin kim olduğunu ona gösterirdim.

Neymiş işte öyle herkesle herşeyini paylaşmıycakmıssın işte gördünmü. Onun ağzı bozuk olabilir ama benim eşime olan saygınlığını asla ve asla çiğneyemez. Haddini bilmeli, bilmiyorsa bildirmelisin güzellikle, keşke çok şey paylaşmasaydın da bunu rahat rahat korkmadan yapsaydın canım..

Bir daha böyle bir şey derse lütfen eşim hakkında kullanacağın kelimelere dikkat et, ona gelen bana gelir diye uyar.

Back
X