Esime destek

Hallacc

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
15
2
16
Merhabalar eşimin annesi vefat edeli 7 ay oldu ve her fırsatta aglar ve benden destek bekler. Mesela daha yeni aglayarak agladi ve ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasıl teselli edebilirim. Benim de babam vefat etti ama bu konularda çok kötüyüm. Ne diyeceğimi şaşırıyorum.

Sessizce sarıl sadece.

Başınız sagolsun. Sadece sarılın ve yanında olduğunuzu hissettirin. Cok söze gerek yok. Babam vefat ettikten sonra bir kuzenim sadece yanımda oturup elimi tutmuştu,bende ağlamıştım. Hic unutmam. Allah sabir versin

Diğer arkadaşların dediği sarıl sımsıkı

Bu konuyu okuduğumda annesi ıcın agladıgını dusunmuyorum yazacaktım da recm edilirim diye yazmadım.
Annesi ıcın agladıgını dusunurken sız ya da o böyle söylerken size, öte yandan keyfı okadar gıcır ki kadınlarla yazısıyoz?
Allah ıslah etsin ne diyim.
Yazısmaları gorunce tepkiniz ne oldu sizin? Kendisini nasıl ve hangi basit yalanlarla savundu?

Sadece sarıl. Artık annesı yok adam daha kotu ne yasayabılır kı:KK61:allah rahmet eylesın. Hep yanındayım deyıp sarılın

7 ay geçmiş üzerinden... Ne ağlaması? Üzülür hüzünlenir özler bunlar normal duygular da Ağlaması sacma geldi bana.. İnsanların anneleri babaları kardeşleri evladı ölüyor 7 ay boyunca ağlamıyor? Başka birşey vardır onun altında...

Artik kinu baska yerlere geldi bjr kadinla instagram uzerinden yazsimasini gordum umrumda degil artik

Annesi vefat ettikten sonra mı bir de?

Yazışmalar çok kötü içerikli değilse destek olup teselli etmeye çalışın. Belki de yıllar sonra yazışmaları affedeceksiniz ama eşinize annesine ağlarken destek olmadığınız için kendinizi affetmeyeceksiniz.

Tabi annesi vefat ettikten sonra biriyle aldatma düzeyindeki içerikle konuştuysa basın tekmeyi gitsin. Acısını atlatmıştır artık.

Merhabalar eşimin annesi vefat edeli 7 ay oldu ve her fırsatta aglar ve benden destek bekler. Mesela daha yeni aglayarak agladi ve ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasıl teselli edebilirim. Benim de babam vefat etti ama bu konularda çok kötüyüm. Ne diyeceğimi şaşırıyorum.
bazı ınsanlar duygu patlaması oluyor başınız sag olsun

Back
X