Eşime dogum günü için anlamlı bi mektup yazmak istiyorum.

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Evet Arkadaşlar eşime mektup yazmak istiyorum ama bir türlü nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz varsa örneklerle.

canım şöyle yapabilirsin mektup yazmak yerine eskiden bugüne kadar olan karelerinizi fotoğrafçıda birleştirtip günler haftalar aylar yıllar geçse de hala ilk günkü gibi tutkuyla ve büyük bir aşkla bağlıyım sana tarzında arkasına bir yazı yazabilirsin belki

canım şöyle yapabilirsin mektup yazmak yerine eskiden bugüne kadar olan karelerinizi fotoğrafçıda birleştirtip günler haftalar aylar yıllar geçse de hala ilk günkü gibi tutkuyla ve büyük bir aşkla bağlıyım sana tarzında arkasına bir yazı yazabilirsin belki

Böyle bişey yaptırdım daha önce. Mektup yazmak istiyorum ama nasıl başlasam beceremedim bir türlü.

Mektubu içinden geldiği şekilde yazmalısın , daha samimi daha içten olur..

Biz sadece ek olarak fikir sunabiliriz..

Mektuba öpücük kondurabilir :54: resimlerinizi ekleyebilirsin :3:

o sizin eşiniz ve özel mektubunuz biz bilemeyizki konuşma seklinizi bence kendiniz olarak yazın daha doğal samimi ve içten olur ....
kendimi sizin yerinize koydum ve ben olsam nasıl başlarım dedim ....... ve ben olsam ilk başlangıcım ....
sevgili kepaze kocacım , hayatımın çöp tenekesi ne bu benmle derdin anlamıyorum .... ne gadar kıskancsın zekamı bilgimi senden üstün oluşumu yüzüne vurmamama ragmen neden hala benmle uğrasıyorsun ... bak herseye ragmen seni seven dünyalar güzeli bir karın var katrimi bil artık ..... el üstünde tut , lafımın üstüne laf söyleme , benmle inatlaşma. ev işlerinde yardımcı ol , cocuklara bakk , altlarını değiştir, günde beş bilemedin 10 kez beni sevdiğini söyle hadi hadi acıdım 2 kere olsun bari canım benim ..... haaa bu arada doğum günün kutlu olsun ...... her ne kadar doğum gününu evlendiğimiz gün saydığını bilsemde yinede bugun kutlamak istetim işte ....imza senin mükemmel karın :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Senin duygularını bizim dillendirmemiz abes olur bence..
İçinden geldiği gibi doğal şeyler yaz..
Ufak kartlarda ilştirebilirsin sürekliği giydiği mantosunun cebine, çekmecesine, pant cebine gibi gibi..
mutluluklar..

Back
X