Eşime doğum günü

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eşimin haftaya doğum günü geçen sene kutlayamamıştım bu sene kutlamak istiyorum fikirlerinizi almak istiyorum ne yapabilirim sizce

Maddi durumunuz ve bulunduğunuz yer, el veriyorsa kapalı küçük tekne kiralayın. Girişte 2 volkan(meşale)
Her yer balon ve mum olsun, kalpli pasta :) yemek hizmeti de veriyorlar. Loş, hafif müzik.
Güzel bir ortam oluyor. Ben yapmıştım, harika olmuştu.

Eşimin haftaya doğum günü geçen sene kutlayamamıştım bu sene kutlamak istiyorum fikirlerinizi almak istiyorum ne yapabilirim sizce
Benim eşimin gözü yaptığım şeyleri görmez sonuç odaklı ama ben yaptıklarımı yazayım salonu mumlarla aydinlattim TV de şömine görüntüsü açtım ortama uygun müzik çok güzel bi masa yatak odasına kırmızı balonlar aldım ve tavana yapıştırdım bantla . Balonu bagladigim iplere romantik biseyler yazdım hoşuna gitti mutlu oldu . Tabiki kıyafetler de eşimin hoşuna gideceğini düşündüğüm şeyler . Ayrıca ben romantik küçük notlar yazmayı da severim mesela sabah giyeceği ayakkabının içine koyarım ya da cüzdanın çok aktif kullanmadığı bir yerine küçük bi not vs vs eşimin de çok hoşuna gidiyor . Ben de açıkçası sadece yatakta biten şeyler yapmak istemiyorum ama yaptığım diğer şeyler istediğim sonucu vermiyor:)))

Çok güzelmiş :) şimdi yaşadığım yer tekne açısından uygun bir yer değil malesef. Bide daha maliyeti az olucak bişi yapabilriim anca. Başka fikirleriniz var mı acaba? :)

Çok güzelmiş :) şimdi yaşadığım yer tekne açısından uygun bir yer değil malesef. Bide daha maliyeti az olucak bişi yapabilriim anca. Başka fikirleriniz var mı acaba? :)
Eşinizin sevdiği bir aktiviteye birliktelikte gidebilirsiniz mesela tiyatro şehir tiyatroları ve devlet tiyatroları fiyat olarak da çok uygun . Biz bi kere kokoreç yemeye de gitmiştik ikimizde çok seviyoruz. Açıkçası çok komplike bir şey olmasına da gerek yok basit küçük şeyleri de birlikteyken çok güzel olabilir kokoreç gibi:)) yani demek istediğim mühim olan sizsiniz bi gün eşimle yürüyüşe gittik beşkayalar tabiat parkına başlangıç noktasına arabanızla gittik hava koşulları çok zorluydu sis dolu yağmur biri bitip biri başlamıştı çok zorlandik ama çok eglenmistik sonra arabamız oradan çıkmadı dağlık bi yerdeyiz uluma sesleri vs var aşırı şiş var eşimin yüzünü bile girmuyodum arabamızı çıkarmak için çok uğraştık olmadı ama hiç korkmadim birlikte yürüyüp anayola çıktık hiç bir yer görünmüyor yerden kendimizi koruyacak biseyler alıyoruz elimize bişey saldırırsa diye sonra yolun karşısında silik bi ışık fark ettik gittik bi ev gibiydi traktörleri varmış sağ olsunlar bize yardım ettiler çıktık o atmosfer çok zordu artık saat 10 falandı akşam olmuş sis ve biz dogadayiz hiç sinirlenmedik bile hala hatirlayinca mükemmel bir anı edindigimizi düşünüyoruz . Bu kadar zorlu olmaya bilir ama hemen hemen her ilde yürüyüş yapılacak doğa alanları var öyle bişey de düşünebilirsiniz yanınıza yiyecek almayı unutmayın

Yani onun bana yaptığı bir şeydi onu da söyleyeyim. Balonların içine notlar koyup şişirin , o balonları patlatıp okusun.
Veya 80 90 lara ait düdük şeker emzik şeker cino yumyum tetris v.s bu şekilde bir kutu hazırlayın. İnanılmaz güzel oluyor Hazırları da varmış sanırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…