esime dürüst ol dedim fazla dürüst oldu:(

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Esimle aramiz limoni bir barisiyor bir kusuyor bu bir yildir hersey sallantida cok hareketli bir evlilik yasiyorum film gibi aogukluk sicaklik hersey bu evdebana sen benim olmazsa olmazimsin diyor.felan bana durust ol bir gun dedim basladi evlenmeden onceki ben den habersz yaptigi seyleri anlatti .anliyacaginiz bi sene herseyi gordum duydum capkin oldugunu soyledi.neler neler bu kadar durust olmana gerek yoktu dedim.ben senden vazgecmem diyor surekli telde mesaj yakaladim beni bogdun mesajlastim dedi.anliyazcaginiz kocam yalanci imis ve karda yuruyup izini belli etmeyenlerdenmiste ama simdi fazla dürüst bu evliligin sonu muamma.

sizinle sevgiliyken mi yapmış? sadece mesajlaşmış mı anlayamadım tam.
bir de evliliğiniz boyunca bir yanlışını gördünüz mü?

"beni boğdun mesajlaştım" nasıl bir bahanedir ya da nasıl geçerli bir nedendir.
her canı sıkıldığında böyle bir şey mi yapacak.
Bu adama kalıcı bir çözüm bulman lazım.

"beni boğdun mesajlaştım" nasıl bir bahanedir ya da nasıl geçerli bir nedendir.
her canı sıkıldığında böyle bir şey mi yapacak.
Bu adama kalıcı bir çözüm bulman lazım.
Nasil bulacagiz cozum haydi akil ver (

ne kadar da dürüst bir koca, hayran kaldım, bi işte başka bir iş var

erkekler öyle sandığımız kadar saf değiller bence, saklaması gereken şeyleri gayet bilirler.

Nasil bulacagiz cozum haydi akil ver (

Yani herkesin bakış açısı farklıdır. Ben şahsen kabul edemem böyle bir erkeği. Bana güven vermez. Güven olmayan yerde sevgi ve huzur olmaz.

Sen onu boğunca kendince tabi biriyle mesajlaşması mı lazım? Tam tersi olursa da senin mesajlaşmana nasıl bakar?

Böyle mafya babaları tarzında “sen benim vazgeçilmezimsin, gözdemsin ama başka cariyelerim olabilir” gibi son derece itici.

E napcam cocuk var ya ben seni asla aldatmadim beni baskaaiylami yakaladin diyor ama laklaka yaptim diyor ama yatmasim kimseyle diyor ywminler esiyor ama ne kadar inansam yada inanmak istiyorum bebekler icin

E napcam cocuk var ya ben seni asla aldatmadim beni baskaaiylami yakaladin diyor ama laklaka yaptim diyor ama yatmasim kimseyle diyor ywminler esiyor ama ne kadar inansam yada inanmak istiyorum bebekler icin
O zaman sen de laklak yap.
Mantıklı mı?
Allah Allah yatması mı gerekiyor aldatıyor olması için.
Sen laklak yapsan ne yapar zat-ı muhterem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…