- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
Senden öncekiler neyse olmuş bitmiş diyeceğim de seninle birlikteyken yapması hiç hoş değil. Aldatmış ve hala ne yapacağım diyorsun ? Demek ki boşanmayı değil de barışmayı düşünüyorsun.Boşanmayacaksan hiç duymamış gibi devam edeceksinEsimle aramiz limoni bir barisiyor bir kusuyor bu bir yildir hersey sallantida cok hareketli bir evlilik yasiyorum film gibi aogukluk sicaklik hersey bu evdebana sen benim olmazsa olmazimsin diyor.felan bana durust ol bir gun dedim basladi evlenmeden onceki ben den habersz yaptigi seyleri anlatti .anliyacaginiz bi sene herseyi gordum duydum capkin oldugunu soyledi.neler neler bu kadar durust olmana gerek yoktu dedim.ben senden vazgecmem diyor surekli telde mesaj yakaladim beni bogdun mesajlastim dedi.anliyazcaginiz kocam yalanci imis ve karda yuruyup izini belli etmeyenlerdenmiste ama simdi fazla dürüst bu evliligin sonu muamma.
cocuk var evethiç hoş şeyler değil.başta eşiniz sizden hiç çekinmiyor.açık ve net sizi aldattıgını söyleyebiliyor.sizi kaybetme korkusu hiç yok.kaybetsede çok umrunda değil.evliliklerde zor insan olmak herzaman size artı olur.bence iyi düşünün... bu yaşadıgınız ne bir ilk nede son olucak.ya bu tatlı sözlere kanıp duymayıp görmüyceksiniz devam ediceksiniz.yada ben bunlara katlanmam deyip sıyırıp atıcaksınız.çocugunuz varmı? ama zor işiniz.bence bazı şeyler planlanmış....
Valla çocuk varsa durup düşünün durun tekrar düşünün tek başınıza bazı şeyleri göze alabiliyorsanız boşanıcaksınız.yok ben bunlara katlanırım çocugum var diyorsanız biraz biraz eşinizine güçlü oldugunuzu ve onsuzda hayatınızı idame ettirebileceginizi hissettirin.yeri gelince postanızıda koyun biraz sizi kaybetme korkusu olsun çantada keklik görmesin sizi.dir daha böyleşeyler görürsem sonucuna katlanırsın hissini uyandırın onu.ölee sessiz kabullenmiş moduna girmeyin derim.çocuk olmasa sıyırın kendiniz yeni bir hayata başlayın derim ama çocuk var biraz mücadele edin derim.ama olmuyorsa devam ediyorsada bu tarz şeyler çocuklar içinde herşeye göz yummaya deymez bence.sonuçta ileride çocuklarımıza ben sizin için bunlara katlandım bunları yaptım dediğimizde YAPMASAYDIN KATLANMASAYDIN kelimelrini duyucaksın bundan emin ol canım..cocuk var evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?