esime dürüst ol dedim fazla dürüst oldu:(

Evliliğini devam ettirmek isteyen hiç bi erkek bu şekilde karısına yaptıklarına anlatmaz.
Sanki askerlik arkadaşına anlatıyor!
Sizin yakalamaniza gerek kalmamış aldatgini itiraf etmis

aldatmak sadece yatmak değildir.
evlenmeden önce de sen hayatındayken bir haltlar mı karıştırmış ?
ben çözemedim eşinin karakterini.
hadi sen yokken ne yaparsa yapsın da evlilik öncesi veya sonrası sen varken aldatmaya girer bunlar.

Benimkide sevgiliyken aldatmisti 3 5 gun surdukten sora bana anltmisti. Bir esini daha gormedim duymadim. Sucluluk duygusu bunalim vs vs bir suru sey olabilir. Icinden geleni yap bence cunku bir laf vardir insan en cok yapmadigi seyden pisman olur yaptigindan cok.

Pasamizi dusunmek bile istemem heralde baba evinin yolunu bulurum.
o zaman iadesi aynen olmalı. Bunda cinsiyet ayrımı gözeten zihniyet çok tehlikeli ve herşey beklenir.
Yani potansiyel aldatma gücü olan erkektir bu. Bunda cinsiyet ayrımı gözetmeyen erkek, karısı aynı şeyi yaparsa nasıl hissedeceğini düşünür ve yapmaz.

Onu kafayapisina gore aldatma yatmak mis eger baskasiyla yatarsa aldatmis sayiliyormus evet bana da aldatma sayilir nedense cevremdeki herkez erkektir yapar bogma hangimizin kocasi yapmasiki gibi laflar soyluyorlar

Nasil yani ac biraz anlamadim son kismi

Nasıl oldu yani dürüst ol herseyi anlat dedin o anlattı mı. Yoksa arada dürüst ol diyordun da oturdu birden bunu mu anlattı. Siz ne tepki verdiniz.

Nasil yani ac biraz anlamadim son kismi

Yani mesela son bir sans vereyim guvenini test edeyim diye gecer icinden ama biseyler engel olur ayrilirsin. Sonra keske deneseydim der uzulursun. Denersen yolunda gitmezse en azindan denemistim dersin. Bu soylemek isteyip soylemedigin icinde kalan seyler icinde gecerli.

Yorumlara verdiğiniz cevaplar hiç samimi gelmedi.tabiki dovunun edinin demiyorum ama uzulmekten cok dalga geçiyor gibisiniz.kusura bakmayın.
Benim yasadiklarimi bir allah bir ben bilirim gel icime sor icime dert etmek istemiyorum artik cunku elimden bir sey gelmez cocuklarim var ama cok zor surecten geciyorum cocuklarim icin varsin olaun dalga umrumda degilmis gibi.

Bakış açın yanlış ..
Mesaj yakalaşmışsın zaten daha neyin dürüstlüğünden bahsediyorsun ki ..

Bakış açın yanlış ..
Mesaj yakalaşmışsın zaten daha neyin dürüstlüğünden bahsediyorsun ki ..
Mesaj olayi dort ay onceydi zaten ortaligi karistirdim.o biraz gecti.bana isteyerek tabiki gostermez ben yakaladims.simdide itiraf ediyor ozaman oyle degildi

Bu dürüstlük değil ki itiraf bunları yaptığı zaman söyleseymiş ya.
Ayrıca boğdun mesajlaştım ne demek istediğin kadar boğ içinde olmasa yapmaz yapamaz bahane bunlar,ne yapar en fazla ayrılır

ikinizde uğraşmayı seven insanlarsınız sanırım. eşine sor benimleyken kaç kez boğuldun şimdi nasıl yaşayabiliyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…