- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Pasamizi dusunmek bile istemem heralde baba evinin yolunu bulurum.O zaman sen de laklak yap.
Mantıklı mı?
Allah Allah yatması mı gerekiyor aldatıyor olması için.
Sen laklak yapsan ne yapar zat-ı muhterem?
o zaman iadesi aynen olmalı. Bunda cinsiyet ayrımı gözeten zihniyet çok tehlikeli ve herşey beklenir.Pasamizi dusunmek bile istemem heralde baba evinin yolunu bulurum.
Durust yalancilardan
Onu kafayapisina gore aldatma yatmak mis eger baskasiyla yatarsa aldatmis sayiliyormus evet bana da aldatma sayilir nedense cevremdeki herkez erkektir yapar bogma hangimizin kocasi yapmasiki gibi laflar soyluyorlaraldatmak sadece yatmak değildir.
evlenmeden önce de sen hayatındayken bir haltlar mı karıştırmış ?
ben çözemedim eşinin karakterini.
hadi sen yokken ne yaparsa yapsın da evlilik öncesi veya sonrası sen varken aldatmaya girer bunlar.
Nasil yani ac biraz anlamadim son kismiBenimkide sevgiliyken aldatmisti 3 5 gun surdukten sora bana anltmisti. Bir esini daha gormedim duymadim. Sucluluk duygusu bunalim vs vs bir suru sey olabilir. Icinden geleni yap bence cunku bir laf vardir insan en cok yapmadigi seyden pisman olur yaptigindan cok.
İsmim Nil değil. "nil desperandum, Latince "asla vazgeçme, umutsuzluğa düşme" demek...Ohhhh sertti be nil cim dogrusun
Nasil yani ac biraz anlamadim son kismi
Benim yasadiklarimi bir allah bir ben bilirim gel icime sor icime dert etmek istemiyorum artik cunku elimden bir sey gelmez cocuklarim var ama cok zor surecten geciyorum cocuklarim icin varsin olaun dalga umrumda degilmis gibi.Yorumlara verdiğiniz cevaplar hiç samimi gelmedi.tabiki dovunun edinin demiyorum ama uzulmekten cok dalga geçiyor gibisiniz.kusura bakmayın.
Esimle aramiz limoni bir barisiyor bir kusuyor bu bir yildir hersey sallantida cok hareketli bir evlilik yasiyorum film gibi aogukluk sicaklik hersey bu evdebana sen benim olmazsa olmazimsin diyor.felan bana durust ol bir gun dedim basladi evlenmeden onceki ben den habersz yaptigi seyleri anlatti .anliyacaginiz bi sene herseyi gordum duydum capkin oldugunu soyledi.neler neler bu kadar durust olmana gerek yoktu dedim.ben senden vazgecmem diyor surekli telde mesaj yakaladim beni bogdun mesajlastim dedi.anliyazcaginiz kocam yalanci imis ve karda yuruyup izini belli etmeyenlerdenmiste ama simdi fazla dürüst bu evliligin sonu muamma.
Mesaj olayi dort ay onceydi zaten ortaligi karistirdim.o biraz gecti.bana isteyerek tabiki gostermez ben yakaladims.simdide itiraf ediyor ozaman oyle degildiBakış açın yanlış ..
Mesaj yakalaşmışsın zaten daha neyin dürüstlüğünden bahsediyorsun ki ..
bunda avutacak bir durum yok.. sen kendini avutmuyor kandırıyorsun.. aldatmanın azı çoğu diye bir şey olamaz.. senin sığınacağın bir kapın, işin, mali durumun yok mu da bu adama mecbursun??YAtmadan iyidir .heralde normal degil kendimi oyle avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?