Bu arkasına sığınılaak bir cevap değil sizde beni rahat bıraktın mesajlaştım deyin bakalım ne oluyor.Bilmem ki bunalimda heralde isyerindede huzursuz evede yansitiyor.anliyacagin ergenlik yasiyor gec ergenlik
ee aldatılmışsın?
Bana göre başkasına bakmak bile aldatmaktır yazdıklarına göre sevişmediği sürece aldatma olmuyo senin içinYa birsey soracam aldatilmak nedir tamam biliyorumda ne olduguni ihnet ile aldatilmak aynimi yani capkinlik laklaka aldatilmak mi
E ne yapmayi dusunuyorsun cocuk ne olacak maddi imkanin var miCanım bnde aşağı yukarı sninle aynı durumdaym bnde eşimi yakaladım yatmadım sadece senin dediğin gbi laklaka yaptk ddi ben ya onunla mutlu olursam diyip e bide aşıktık onu affettm 7 aylıkbi oğlum var ama eşime hiç güvenmiyorum aldatmak sadece yatmak dgldir snuc olarak senden başka bir kadının muhabbeti hoşuna gitmiş ona vakit ayırmış seni düşürdüğü durumu düşünsene kim bilir knuştuğu kadın snin hakkında ne düşünüodur ne dalga geçiodur benim aklıma hep bunlar gelir o yüzden oğlum biraz büyüyene kadar bekliycem kreş yaşı gelincede ayrılıcam çünkü güven bittimi herşey biter
Mesajlarda ask gibi konular yoktu bugun soyle yaptimkendini ona buyuk gosteriyordu.Mesela ne konusmus sevgiliyken?
Ne gibi konular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?