esime dürüst ol dedim fazla dürüst oldu:(

Beni bogdun mesajlastim , bu ne demek yaa
Iyi ozaman simdi aynisi olsa demekki aldatacak

Ayrica esin dürüst felan degil , erkwk milleti neyi nasil saklayacagini iyi bilir seninkinin baska hesaplari var..

Ya birsey soracam aldatilmak nedir tamam biliyorumda ne olduguni ihnet ile aldatilmak aynimi yani capkinlik laklaka aldatilmak mi

bence bı sure onu sensız bırak anlasın degerını bakalım ozaman napıcak nasıl davranıcak ona gore duruma bakarsın

Canım bnde aşağı yukarı sninle aynı durumdaym bnde eşimi yakaladım yatmadım sadece senin dediğin gbi laklaka yaptk ddi ben ya onunla mutlu olursam diyip e bide aşıktık onu affettm 7 aylıkbi oğlum var ama eşime hiç güvenmiyorum aldatmak sadece yatmak dgldir snuc olarak senden başka bir kadının muhabbeti hoşuna gitmiş ona vakit ayırmış seni düşürdüğü durumu düşünsene kim bilir knuştuğu kadın snin hakkında ne düşünüodur ne dalga geçiodur benim aklıma hep bunlar gelir o yüzden oğlum biraz büyüyene kadar bekliycem kreş yaşı gelincede ayrılıcam çünkü güven bittimi herşey biter

Bu erkekler neden böyle sadakatsiz gerçekten merak ediyorum yaa

Beni boğdun mesajlaştım ne demek? Aldatmanın bahanesi ya da bi sebebi olamaz. Aldatmak için yatmak da gerekmiyor.

Durum bence durustluk degil.
Durustluk Her seyi bu kadar zaman sonra anlatmasi degil yani.

E ne yapmayi dusunuyorsun cocuk ne olacak maddi imkanin var mi

Kadini aradim bana dediki sen hicmi gormedin bana surekli yaziyordu dedi peki ask varmiydi dedim o da yok ama samimiydik dedi

bence kocanı karşına al haklısın geçmiş geçmişte kaldı ben de senin gibi hatalar yaptıum de bak bakalım sonra ne olacak bi denesene seni öyle kabul eder mi

Çalışıyorum zaten maddi anlamda ona ihtiyacım yk sadece oğlumun biraz daha büyümesini beklicem kreş yaşı gelene kadar suan cocuguma bakıcak kimse yk annem rahatsız o yüzden sadece brz sabredicem

Her canı sıkıldığında başka kadınlarla lak lak yapacaksa o işin sonunu bulamazsınız. Tepkinizi sert gösterin bundan sonrada temkinli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…