- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
bunu da cok denedim ama tam bi kaos cikiyo cok buyuk tepki aliyorumKavgaya rağmen bildiğini okuyacaksin.
Gidiyorum deyip gideceksin yapıyorum deyip yapacaksın.
Bir surat asacak iki kavga edecek
derken seni böyle kabul edecek.
Benim yöntemim bu..
İşte ilk başta dediğim gibi kendinizde diyosunuz kemikleşmiş onu kırmak zor gibi. Allah kolaylık versin..de
falarca konusmaya kalktim.ki biliyo onu yanilticak bisey asla yapmayacagimi.bu sakınma kiskancliktan ya da koruma icgudüsünden falan degil.bence boylesi ona daha kolay geliyo surekli evde oldugumu bilmek ya da sadece kimlerle konustugumu bilmek.beni kontrol altinda tuttugunu dusunuyo ama bana ne kadar kotü hissettirdiginin farkinda degil.isin kötüsü bu davranislar zamanla kemiklesti ve artik yanlis yaptigina asla inanmiyo alisti cunku bu duyguya
Bu kaostan eşiniz korkmuyorken, siz neden korkuyorsunuz peki?bunu da cok denedim ama tam bi kaos cikiyo cok buyuk tepki aliyorum
sen psikolog falanmısın acaba?? inanmiyorum tam olarak ben.istemesem de kendimi kotü hissetsem de tek gayem onjn mutlu olmasi.En yalın tarifiyle, kişilik haklarınızın rlinizden alınıp, onun istediği şekilde ve izin verdiği ölçüde yaşamınızı sürdürmeniz.
Ve tek emelin o erkeğin mutluluğu olması.
inanin sadece beni dinlese bile cozulur bazi seyler ama bu durum isine geldigi icin degistirmeye yanasmiyi normal olarak
sanirim anlamiyosunuz bu durumdan ben de rahatsiz olmasam boyle kuzu kuzu yasmaya devam etsem kocamin gülü olmak tek emelim olsa evet haklisiniz da farkinda olup engel olamadigim bi durumdan bahsediyorum.hasta olup ilac tavsiyesi isteyen biri gibi degerlendirebilirsinizSen çevreyi tanımıyorsun üzülürsün tabirine, eşini üzmemek adına boyun eğen kadına ne denir ki başka, lügatımda daha hafifi olsaydı kullanırdım dizidaşcım
bir süre bu tatsizligi goze alip isyan cikarin diyosunuz yani.dogru hergun ölmektense bi gun ölmak daha mantikli ya batar ya cikariz boyle de mutlu degilim nasil olsaSevgiliyken uğraşsanız daha kolay olurdu. Şimdi de çözümü dik başlı olmak. Sizi kaybetmek istemeyecektir o sebeple kendi istediğinizi yapın. Ergen yaşlarda insan kabul ediyor ama zamanla zorlaşıyor. 30 yaşına gelip yönetilmek daha da ağır gelecek. Boşanıp gitmek isteyeceksiniz muhtemelen. Kendi isteklerinizi yapın. Yetişkin olduğunuzu kabul ettirin. Oturup konuşun bunları en güzeli.
Çözüm, aldığınız nefesi kendiniz için aldığınızı kabul etmek.sen psikolog falanmısın acaba?? inanmiyorum tam olarak ben.istemesem de kendimi kotü hissetsem de tek gayem onjn mutlu olmasi.
peki tamam sorun belli oldu kuzu kapama olmuşumpeki ya çözüm?
İşte ilk başta dediğim gibi kendinizde diyosunuz kemikleşmiş onu kırmak zor gibi. Allah kolaylık versin..[/QUOTE amin cok tesekkur ederim
beni uzunce özür diler gönlümü alir o a bi problem yok sadece ozgurlugumu cok kisitliyo hem soyut hem somutBu kaostan eşiniz korkmuyorken, siz neden korkuyorsunuz peki?
Eşit derecede, sizi üzdüğünde ya da kavga ettiğinizde onun da geri adım atması gerekmez mi?
bu mantikliymisO zaman siz tek başınıza psikoloğa gidin. O size tavır yaptığında bundan bu kadar etkilenmeyecek kadar güçlenin.
bir süre bu tatsizligi goze alip isyan cikarin diyosunuz yani.dogru hergun ölmektense bi gun ölmak daha mantikli ya batar ya cikariz boyle de mutlu degilim nasil olsa
yorumunuz icin oncelikle minnettarim bana isik oldunuz diyebilirim tesekkurler..uygulamaya koyucam cesaretlendim..Dik duracaksınız. Aklınıza yatmayan şeyi kabul etmeyeceksiniz. Gerekirse tepkisine rağmen yapmak istediğinizi yapacaksınız. Bir ilişki biçimi oluşmuş aranızda. Eğer bunu değiştirmek istiyorsanız bazı zorluk ve neticelere katlanacaksınız bir süre. Ama öyle ama böyle yapıyor demeyin. O yapacak. O kendini tabi ki tekrarlayacak. Ama düzeni değiştirmek isteyen ve bu düzende mutsuz olan sizsiniz, göğüslemeniz gereken tepkiler olacak. Vazgeçmeyin. Mecbur kabul edecek. Tabi dipnot olarak eşinizi tanımıyoruz. Ne kadar ileri gider, sizi tehlikeye sokacak tepkiler verir mi, onu siz bilirsiniz.
Aynen cancağızımSen çevreyi tanımıyorsun üzülürsün tabirine, eşini üzmemek adına boyun eğen kadına ne denir ki başka, lügatımda daha hafifi olsaydı kullanırdım dizidaşcım
Kısıtlamadan kastınız nedir?beni uzunce özür diler gönlümü alir o a bi problem yok sadece ozgurlugumu cok kisitliyo hem soyut hem somut
bütün bu soyeldiklerinizs katilmakla birlikte belki de baskalarina yol gösterecek olsam aynen bu zihniyetle yaklasirim.ancak uygulama kismina gelince bocaliyorum cunku karsimda beni nerdeyse cocuklugumdan beri taniyan ve tabiri caizse pusturmuş bi eş var.kendime karsi bu kadar acimasiz yakistirmalar yapmaktan korkmurum cunku kafamdakiyle yapriklarim bir olmayinca zoruma gidiyoÇözüm, aldığınız nefesi kendiniz için aldığınızı kabul etmek.
Size ayrılın demiyorum ama beraber mutlu olmaya çalışmaktır evlilik.
Kendinizin birey olduğunu öncelikle kabul edin ve hayatınıza ‘ben’ kelimesini çokça ekleyin.
Emin olun bu dünyada vazgeçilmez koca yok, vazgeçmeyin ama eşiniz vazgeçebileceğini düşünmeli.
Siz bir insan olarak hayatınızı yaşayacaksınız, eşinizle ortak bir hayatınız olacak.
İkisini ayırın.
Kavga gürültü çıksın gerekirse.
Ama kukla gibi yönetilmekten iyidir.
Sağlam adımlarınız, geri dönülmez kurallarınız ve tabularınız olacak.
Eşiniz o sınırlara giremeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?