eşime endeksli yaşamam

Benim eşim çok kıskançtır bende aksine kıskanmam başlarda beni eve kapatmaya çalıştı hep denedi denedi olmadı ve 13 yıldır tanışıyoruz 8 yıllık evliyiz bi adam göz ucuyla baksa kıyamet kopuyordu tabi ben dişli çıkınca artık içinden kıskanıyor yoksa boğulur gibi oluyorum o öyle yaptığında arada duyguları hortluyor tabi o zamanda aynısını ona yapıyorum hemen vazgeçiyor
Allah yardımcın gazan mübarek olsun dayan

benim esimi anlattin sanki bi erkek bakar da kavga cikar diye rahat rahat gezemiyorum.boyle hissetmekten utaniyorum ya ben bu kadar pasif biri degildim.

benim esimi anlattin sanki bi erkek bakar da kavga cikar diye rahat rahat gezemiyorum.boyle hissetmekten utaniyorum ya ben bu kadar pasif biri degildim.
İlk evlendiğimde bende senin gibi boğuluyordum sanki sonuçta kıskançlık kendimde olmayan bir özellik baktım ki o rahat ben değil bilerek ajan gibi peşine düştüm nefes aldırmadım en sonunda of ne bu kadar sıktın beni dedi sonrasında akıllandı şimdi kendime benzettim az çok ama hala birinin bakmasıyla kavga çıkma derecesine geliyoruz arada
Ben ona kişisel alan özgürlüğü tanıdığımı ve kendime de aynı özgürlüğü istediğim konusunda direttim
Hatta beni başta kendine benzetebilmek için çabaladı kıskandırmaya çalıştı fln sonra ben numaradan tepesine çökünce çok tehlikeli olabileceğimi anladı
Şimdi hiç karışmamaya çalışıyor kıskansa da sesini çıkartamıyor yoksa tersim pistir

Darısı sana olsun valla dirayetli ol yeterki düzelir

ay biz de bigün boyle olurmuyuz ki acaba biri bana bakinca sanki ben suçluymuşum gibi ceremesini ben çekiyorum

ay biz de bigün boyle olurmuyuz ki acaba biri bana bakinca sanki ben suçluymuşum gibi ceremesini ben çekiyorum
Olur olur sen kararlı ol yeterki istemediğini belirt bak ablası nasıl başarmış sende başarırsın bu arada benim eşimde ablasına da aynısını yapmaya çalışırdı

Salatalık için kavga derken?
Yani işin özü, dışarı çıkmanıza karışıyor.
Sebep ne olursa olsun, sizin onsuz bir aktivite yapmanıza müdahale ediyor.
Bu çok ciddi bir olay.
Çocuğunuz olacak, sağlıkla kavuşun öncelikle.
Ama onun pekçok ihtiyacı olacak, her şeyden önce topluma karışmak gibi.
Bebek arabasıyla gezdireceksiniz, parklara götüreceksiniz, kapalı alan aktivitelerine katılacaksınız ve hepsinde eşiniz yanınozda olamaz.
Atın üzerinizdeki ölü toprağını ve yarın ‘ev çok sıcak bunaldım ve yürüyüşe ihtiyacım var’ diyerek çevrenizde caddeler mi var, avm mi var, park mı artık ne varsa ilk iş oraya gidin.
Nefes almak paha biçilemez bir şey, yalnız kalmak da öyle.
Uzun uzun düşünün, böyle bir hayatı kimse haketmez ve tahammül de etmemeli.
İstediği kadar kavga etsin, isterseniz anlaşma sağlayın haftada 2 gün gibi ama bir yerden başlayın.
Bunu önce kendiniz sonra da bebeğinizi için yapmaya mecbursunuz.
Bu kadar kontrol delisi bir adama katlanabilmek de büyük başarı, sanırım ailenizde de geleneksel bir yapı vardı ve birey olarak pek de seçim hakkınız olmazdı.
Ama inanın, bir kere çıktınız mı o kalıptan, evliliğe ve hayatınıza bakışınız değişecek.
Yapmayın ve yaptırmayın bunu kendinize.
Yaşamak bu değil, evlilik ise hiç değil.
Kuşu altın kafese de koysan hesabı sizinki...

Kesinlikle degistirmelisin.sosyal medya hesabina da karisiyor mu yoksa onun adina mi acik.esin seni surekli kontrol ediyor dimi ama bunun adi ozguvensizlik.kompleksli insanlar bunu yapar genel de sahibin benim sen bir hicsin mesaji dir bana gore.
Simdi adim atmazsan ilerde coookkk cekersin bir otuz yasina geldiginde ayni muamele cok koyar sana soyliyim.cocugunada aynisi yapilacak buna izin vermessen yapamaz.herseye boyun egen aman agiz tadi huzur bozulur diye hep kendinden odun verirsen birgun tukrnirsin.yeter dersin ama adam demezmi smdiye kadar aklin nerdeydi.risk almszsan basaramassin.kaybetme korkusunu yasatmsn lazim cantada keklik olmayi birak ve masaya vur yumrugunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…