Eşime eskisi gibi hissetmiyorum

Sadece bir kahvaltı hazırlayacaktın neden bukadar büyüttünki Eşinde senin için illaki birşeyler yapıyordur alınganlığın abartı arkadaşım.

çocuk yapmayın desem kızacaklar ama yapmayın siz. Gençliğinizi yaşayın. yarınınızın bile garantisi olmayan bir adama bebe vermeyin

günlük konunuz da geldiiiiii bence de boşan, boşan ki o adamı kurtar kendinden bu neymiş yav

Merhaba, diğer konularınızı bilmiyorum.
Ben sizi sadece bu konudan okudum, eşinize verdiğiniz cevabı bir yandan agresif buldum, bir yandan da normal buldum, aslında hepsi kullandığınız ses tonuyla ilgili , eşinizin o anki yorgunluk seviyesiyle ilgili vs vs. biz buradan bu sözünüze de eşinizin cevabına da pek yorum yapamayız.
Bazı erkekler sabah evde yemeden çıkmak istemez, bazıları biraz daha uyurum işte yerim derdinde , bazı kadınlar sabah eşine kahvaltı hazırlamaya bayılır, bazıları çalışır hazırlayamaz, bazıları çalışmaz ama eşe de kahvaltı hazırlamaz, herkesin dinamiği farklı, önemli olan bu konuda anlaşabilmek.

Eşinizi seviyorsanız, bir çift terapisi görün, belli ki iletişim sorununuz var.
Eşinizi sevmiyorsanız, boşanın herkes de yoluna baksın yaşlanmadan .
Ben çok sevdiğinizi hissedemedim , onun için ne kendinizi harcayın ne de onu

Bi kahvalti icin mi bu yaygara? Hazirlarim hayatim desen ne olur. Bizde kim once uyanirsa o hazirlar cogunlukla da ben once kalkarim. Boyle basit seylerden olay cikiyorsa bu evlilik yurumez bari cocuk yapmayin

Valla her konuya ayrı ayrı burda sen hatalısın burda eşin keşke şöyle yapsa diye yorum yapmaktan bezdik. İkinizde de sorunlar var. Bazen sen bazen o haklı. İkinizde evlilik olgunluğunda değilsiniz. Ya böyle yuvarlanarak evliliği yürütüp büyümeyi bekleyeceksin ya da ayrılacaksın. Gerçekten artık konu açma sınırı olmalı günde 1 defadan fazla açmak yasak falan olmalı. Sanki buraya konu açmak için özellikle kavga ediyorsun gibi düşünmeye başladım.

Bence hem kocanızı hem de kadınlarkulubunu boşayın. Biz de insanız yahu bu nedir günde 10 tane.

Ayrıca kahvaltıyı da kim erken kalkarsa o hazırlasın. Eşim hazırlar bizde kahvaltıyı. Böyle oldu canım ayaklarını da yıkayayım diye cevap verse eski eşim olur kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…