Eşime eskisi gibi hissetmiyorum

Ben 13 - 15 dedim. doğruymuş işte. İkiniz de yarı yaşınız gibi davranıyorsunuz
Komik ya
Kocası da sanırım bizim gibi bir şeyi günde 564656 defa söylüyorsa sanırım delirmiştir o da.
İçeriği aynı konuları farklı başlıklarla açınca tatmin oluyorum sanırım.
Hayır kocasına ayı diyoruz yine aynı soruları sorup duruyor.
Boşan diyoruz görmezden geliyor.
Ne yapalım yani, kendisi razı bu duruma habire fikir verin hanımlar fikir verin hanımlar :)
Eeee aha verdiler fikir, sonuç ?
Yeni konu ile yine geliyor haha
Neyse aman engelliyorum ben bu üyeyi, kalanlara başarılar djkaa

Bumerang gibi yani

Bu nasıl sevgiymis insan karısına s.. git der mi ? Su lanet bela okuma olaylarını asla anlamış değilim bu konulara çok takigim. Yazının başında ılımlı seyler gelmişti aklıma ama bu kısımları görünce böyleleri çabayı haketmiyor diye düşünüyorum.

Çoluk çocuk evleniyor, sonra da bir sürü konu açıyor işte.

Bence toplanıp kocasını dövelim istiyo.

Hiç dikkat etmemiştim arkadaşlar yazınca konularına baktım.

Arkadaşım en iyisi yol yakınken siz salın birbirinizi gitsin. Böyle evlilikmi olur? Hergün konu açılırmı gözünü seveyim. Madem şikayetçisin bu adamdan ayrıl gitsin. Hem sen rahat et, hem biz

Mahvolan sadece sizin hayatınız değilmiş gibi duruyor.

Ayrıca artık arkadaşlar diye değil de sevgili günlük diye başlarsanız isabetli olur.

Bir çok kişi size defalarca yorum yazıyor, umursamıyorsunuz, cevap bile vermiyorsunuz, yeni konu açıyorsunuz. Sürekli bahaneler buluyorsunuz. Artık size buradan hayır gelmez. Bir psikiyatriste gidip psikolojinizi toparlayın. Size daha fazla söylenecek söz yok.

Önceki konunuza da yazdım yine yazıyorum
Siz seviyorsunuz böyle aksiyonlu hayatı ,
eşinize laf sokunca babanıza veremediğiniz cevapların hırsını alıyorsunuz içten içe
Ama Bu gidişle aksiyonu bir level yukarıya taşıyacak gibisiniz
Bir kaç konu sonrası fiziksel aksiyonda okuyacağız bana kalırsa

Bi kahvaltı isterim dedi diye oldu canım ayaklarını yıkayım diye cevap verirsen bu evlilikten ne hayır gelir
Eşinin gönlünü yapmaya çalış bırak feminist ayakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…