- Konu Sahibi cikolatakizzz
Ya kizlar Allah aşkına. Ben kadinim diye dogustan sanssizmiyim ya. Su an cok ofkeliyim zaten esimle de kavga ettim. Ilk zamanlarda yapiyordu söylediklerimi artik hic sallamiyor. Tişörtü cikartip yere atiyor. Kirli sepeti yani basinda halbuki. Aksam dusa girmis atleti pijamasi çamasir makinesinin ustunde. Yemek yemis tabagi salonda kanepenin ustunde. Ok anlıyorum tamam bizim kulturde dogulularda erkek pek is yapmaz diyor. Ilk zamanlar en azindan gayreti vardi simdi o da yok. Ben niye disarda calisitorum ki o zaman. Yanlis anlasilmasin ama sabah altida kalkiyorum evi toplayip ise gidiyorum aksam altida geliyorum hurraaa yemege giris. Cunku beyimiz ac. Ayin on besindede eve 3500 tl maas getir aile butcesine katkida bulun. Allah icin parayi saga sola harcamiyor borclarimizi oduyoruZ . Neyse onu hallet bu sefer baska biswy. Ya bir yıllık evliyim ama yeminle yoruldum artik ya
Esimi annesi bana yardımcı olacagi sekilde yetistirmemis ya
Birazda sorumsuz ya bazen cok bunaliyorum vallahi pisman oldugum oliyo bazen evlendigime..
EDIT SON DURUM :
Evet kizlar dedigim gibi esimi aldim karsima konustum .
Artik evlendin ve burasi annenin evi gibi olamaz bunu sende biliyorsun . Annen ev hanimiydi vakti vardi ama sen artik calisan bir bayanla evlisin dedim. Ben hem ise hem eve yetisemiyorum. Sana uc secenek sunuyorum birinde anlasalim dedim 1- eve yardımcı alalim benim icin ve maasimin belli bi kismini ona ayıralım . 2- ben devlet memeuruyum ama yinede olmuyo ben istifa edeyim o zaman senden hic bir is beklemeyecegim. 3- elini tasin altina koy ve bana yardımcı ol...........
Esim once geveledi ben dagitmiyorumki evi ben yardımcı zaten oluyorum ki sana fln.. ama ben hazirlikliydim canlar tek tek önüne sayip koydum herşeyi.
Çamaşır makinesinin üstündeki atletinden girdim elime toz bezi almam demesinden çıktım. Afalladi ama biraz dusundu sonra hakli oldugumu soyledi. Ve yarin ilk isinin tüm evi silip süpürmek olacagini, bu soylediklerimin aslında hic farkinda olmadigini ve unuttugunu soyledi.
Ona guvendigimi soyledim ve beni hayal kırıklığına ugratmayacagina inandigimi soyledim. Beni sevdigini , ilerde bi bebegimiz olursa benim eve geldigimde sadece bebekle ilgilenmemi, kendisinin herşeyi halledebilecegini soyledi. ...
Demekki neymis olabiliyormus
..sesimi cikattmasam hic seslenmeyecekti. Demem o ki ; ara sira kazan kaldirmak lazim kizlar.
Konuma yorum yapan herkese teşekkür ederim
Ozellikle akil verenlere
))
Esimi annesi bana yardımcı olacagi sekilde yetistirmemis ya
Birazda sorumsuz ya bazen cok bunaliyorum vallahi pisman oldugum oliyo bazen evlendigime..
EDIT SON DURUM :
Evet kizlar dedigim gibi esimi aldim karsima konustum .
Artik evlendin ve burasi annenin evi gibi olamaz bunu sende biliyorsun . Annen ev hanimiydi vakti vardi ama sen artik calisan bir bayanla evlisin dedim. Ben hem ise hem eve yetisemiyorum. Sana uc secenek sunuyorum birinde anlasalim dedim 1- eve yardımcı alalim benim icin ve maasimin belli bi kismini ona ayıralım . 2- ben devlet memeuruyum ama yinede olmuyo ben istifa edeyim o zaman senden hic bir is beklemeyecegim. 3- elini tasin altina koy ve bana yardımcı ol...........
Esim once geveledi ben dagitmiyorumki evi ben yardımcı zaten oluyorum ki sana fln.. ama ben hazirlikliydim canlar tek tek önüne sayip koydum herşeyi.
Çamaşır makinesinin üstündeki atletinden girdim elime toz bezi almam demesinden çıktım. Afalladi ama biraz dusundu sonra hakli oldugumu soyledi. Ve yarin ilk isinin tüm evi silip süpürmek olacagini, bu soylediklerimin aslında hic farkinda olmadigini ve unuttugunu soyledi.
Ona guvendigimi soyledim ve beni hayal kırıklığına ugratmayacagina inandigimi soyledim. Beni sevdigini , ilerde bi bebegimiz olursa benim eve geldigimde sadece bebekle ilgilenmemi, kendisinin herşeyi halledebilecegini soyledi. ...
Demekki neymis olabiliyormus
..sesimi cikattmasam hic seslenmeyecekti. Demem o ki ; ara sira kazan kaldirmak lazim kizlar.
Konuma yorum yapan herkese teşekkür ederim
Ozellikle akil verenlere

Son düzenleyen: Moderatör: