Eşime gece gelen telefon

Bi tanifik dalga gecmek icin aramistir. Lise zamani biz cok yapardik alakali alakasiz herkesi arar bazen ses vermez bazen dalga gecerdik. Simdiki liseliler de yapiyor bunu. Akraba kizlari falandir ben dayilarimi az aramadim

yurt disindan bu sekilde cok arayan var siz acinca para kazaniyorlar ve ozellikle gece saatlerini seciyorlar insanlar gece gece belki acildir psikolojisine burunup aciyor cunku

Özel numaraya kapattırsın hattını, siz de rahat edin eşiniz de.

Öyle mi diyorsunuz
Ben ne yapayım ya
Keyfim o kadar kaçık ki
Niye böyle oluyor anlamıyorum
Hiçbir şey olduğu yok. Boşuna kuruntu yapıyorsunuz. Beni de defalarca aradılar. Hiç birinde açmadım kim olduklarını da bilmiyorum. Sapik dolu etraf.

ben hiç birşeyden şüphelenmedim, boşa evham yapıyorsunuz sanki. sana gizliden gelmeye bilir ama bana geldiği oluyor arada hatta kapalıydı hat değişti ayarları bozulmş galiba. eşinde kapatsız sevmiyormuş zaten. bence hiç birşey yok...

ben bu özel numaralardan veya bilinmeyen numaralardan gelen çağrılara cevap vermeyen kişileri anlamıyorum. hayır belki acil bir şey oldu, bir yakınının başına iş geldi de başka bir numaradan aramak zorunda kaldı. telefonun ucundaki kişi sapık bile olsa seni mi yiyecek. genelde saklayacak bir şeyi olanlar yapıyor bunu

Sapığın biri diyelim. Kadınlara dadanıyor da erkeklere niye dadanmasın. Ben olsam bir dahakine ben açardım telefonu :)

artık tedavi olsan.
Üye olmadan oncede bdv yi takip ediyordum sanki böyle bir konu daha önceden açılmıştı .
aynen ya bu bayan şey angell falanlı bı nıckı vardı. ayn ıkonuyu daha oncede acmıstı. ben yazı tarzından anladım hep alt alta siir gibi . ama konu sahıbı soyle bırı mesela esınden dolayı bırseye suphe duyuor. hem onu belırtıyor hemde kcoasını aklıyor. kocamı gece bırı aradı benı aldatıyormu? kocam telefonu benım yanımda actı oda tanımıyor ? dıyor. hem sıkayet edıyo hem aklıyor. bız ne dıyelım. senıde anlıyoruz belkı asırı suphecısın ama adam herseyı senn onunde yapyormus. bırde sen sosyal medyayla cok hasır nesırsın sanırım tum konuların telefon ve sosyal hesaplar uzerıne? esım adına bı face hesabı acılmıs esım baskasınn benm epostamla acıtıgnı soyluyor flan dıyede bır konu acmıstın bı ınstagrammıydı neydı onlad ılgılı onu acmıstın. esıne ne zmn guvenmyı ogrenceksın adam senı aldatmıyosa bıle aklına krpuz kabugu sokuyosun dıyebılırız. cunku adam ulan aldatmadıgım halde bu kadın boyle benım gunahımı alıyor barı aldatayımda soyledıklerı ıftıraları bosa cıkmasın diye yapar sonunda ozmzn susarsın. cunku cok fazla takıntıılısın ınsallah bunu kendı ıcınde yasıyor kocna belli etmıyorsundur.sende gercı fazla kafanda kura kura allah etmesın sonnda hastalıga dusecekcın. bu kurcalamalar yerıne esını mutlu etmenın yolarını oku ne bıleyım bukadar takarsan adam bogulacak en son.

my angel :)
sürekli dedektifçilik oynuyor . adam niye boşanmıyor hiç anlamıyorum.

Eşinizin telini özele kapattirin sorun çözülür ..sapık çok esimide iki sene önce özelden bir no aramıştı eşim de sen ac dedi bir bayan di canı sıkılıyormus bende oturdum konuştum karşılıklı gırgır yaptık kapattım ikimizinkide özele kapalı şuan ..memlekette deli çok bunlami kafayı yoracan ooooo

Yani bence bunda birsey yok rahat olun banada bi kac kez oldu sapik bi adam gizlidn aradi snrada sanki onunla konusmak zorundaymsm gbi arıcam seni ac yoksa iftira atarm sevgiline demisti tabi ben takmadm da insanlar kafadan numara çevirip ya tutarsa diyolar oyle birsey olabilir bence üzülmeyin

Beni de arayan oluyor. Eşim yanımdaysa ona veriyorum. Yurtdışından da çok oluyor arayan. Ama özel no ya ben de gıcığım. Açmam.

Daha ne kadar üyelik alacaksın seni çılgın üye

Reactions: KV_
Benim eşimi geçen sabaha karşı 4:30 da aradılar. Özel numara. Açtı, ses Yok. Takılmadım.

Benmde esimi gecende okuldan kiz arkadsi 2de aramis. Bizde sabah gorduk yanlislkla dedik. Ki oyleymis. Adamn bisy yaptgi yok. Takmayin bu kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…