Eşime gelen mesajlar...

madammatilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
226
3
48
Balıkesir
Eşim bana cebine gelen mesajları gösterdi; esprili ve sevgiye çekilebilecek tarzda yazılar vardı. Telefonunu karıştırmıyorum ama yanımda mesaj falan geldiğinde kimden vs diye sorarım. Neyse görürüm diye söyledi sonuçta...Bu mesaja karşılık eşim aramış ama cevap vermemiş. Sonra bir kadına ait olduğunu sorgulamış ve mesaj yazmış. Mesajları yanlış kişiye gönderiyorsunuz, göndermeyin diye...Geçen gün tekrar sordum mesaj falan geliyor mu diye... Evet dedi; fıkra yazmış; güzel günaydın ve iyi geceler mesajı yazmış. Eşim aramış yine ama cevap vermemiş. Bu da benim canımı sıktı; düşünüp duruyorum. Normalde bu kadar kafama takmazdım ama bi de hamileyim; sürekli aklımda bu kim diye? Kim mesajları yanlış gönderiyorsunuz dediği halde devam eder; bir de eğer ben eşim söylemeden görseydim o zaman herşey bambaşka olurdu. Bunu düşününce içim içime sığmıyor.

cnm üzme kendini boş yere bak bide hamileymişssin bebeğini düşün ama söyle yapabilirsin o msj yollayan numarayı eşinden al herhalde verir sonuçta haberi yok tanımıyor kadını sen ara yada msj çek ve yaptığının çok ayıp olduğunu söyle ya bir sapık yada eşini tanıyan bir kişi bence sen ara kadını en azından sana rağmen arıyorsa yüzsüzün tekidir yok aramayı bırakırsa üstünde durmaya değmez ben olsam arardım o kadını e neticede kimse kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok dimi cnm inş o kadın buna son verirde kafan bulanmaz çünkü en olmadık seyleri kafana takıcak ah o hormonlar yok mu ah o :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

eşiniz ilişkinizi sahiplendikten sonra önemi var mı kim olduğunun?

Sağlıklı bir ilişkide akli selim insanların sorusu bu:) Kesinlikle doğru; sonuçta eşimize veya bize gerçekte de ilgi gösteren vs insanlar olabilir. Sonuçta bizim bakış açımız önemli...Bilmiyorum aklimda şu var; mesajın hatalı kişiye gittiğini biliyor ama devam ediyor. Ben görseydim mesajları nasıl olurdu vs. diye düşünüyorum. Bu yüzden oturup ağladım...

cnm üzme kendini boş yere bak bide hamileymişssin bebeğini düşün ama söyle yapabilirsin o msj yollayan numarayı eşinden al herhalde verir sonuçta haberi yok tanımıyor kadını sen ara yada msj çek ve yaptığının çok ayıp olduğunu söyle ya bir sapık yada eşini tanıyan bir kişi bence sen ara kadını en azından sana rağmen arıyorsa yüzsüzün tekidir yok aramayı bırakırsa üstünde durmaya değmez ben olsam arardım o kadını e neticede kimse kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok dimi cnm inş o kadın buna son verirde kafan bulanmaz çünkü en olmadık seyleri kafana takıcak ah o hormonlar yok mu ah o :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben de arayayım dedim de; eşim ben hallederim. Sen neden bunları düşünüyorsun dedi. Ararsa açma demiştim; açsam cevabını veririm. Ne olacak ki; beni mi kandıracak dedi...Silsem mesajları ruhun duymazdı dedi...Doğru söylüyor aslında; ama gel de içime anlat...Eşimi de çok sıkmak istemiyorum; bir daha böyle bir şey olursa anlatma ihtimali yok olmasın:) Bu konuyla da bağlantılı bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. Bazı kadınlar veya genelleyelim bazı insanlar huzur bozmaktan keyif alıyorlar. Bunun için çok zengin; eşinizin çok yakışıklı vs olmasına gerek yok. Kafayı takan kadın özellikle huzuru bozuyor. Hiç kimse böyle huzur bozucu hikayeler yaşamasın. (Tabi bu kısmen küçük bir olay; büyük olayları Allah'ım kimseye yaşatmasın. 3.kişiler için kimsenin yuvası bozulmasın.)

Savcılıga sıkayet edın !

Aynen!!!
Neden bekliyorsunuz ki onu da anlamadım...

Haklısınız; ama eşim benim gibi büyütmüyor. Ben gereken şeyi söylerim diyor ama telefonu açmıyor tabi...Sonuçta söylese ne olacak ki; yapmayacak karakterde biri yapmaz...Mesela bana gelse böyle mesajlar eşimin demesine gerek kalmadan ben gider, şikayet ederim.

Dolandırıcıların yeni numarası olmasın bu?

Öyleyse neden telefonu cevaplamasınlar ama...

Arkadaşların dediği gibi en iyisi şikayet.

bencee de şikayet edin. hamile oldugunuz için savcılık kesinlikle gerekni yapıcaktır. kimsee bir yuvadaki huzuru hele ki hamile bir bayanın huzurunu bozamaz buna hakları yok..

Haklısınız; ama eşim benim gibi büyütmüyor. Ben gereken şeyi söylerim diyor ama telefonu açmıyor tabi...Sonuçta söylese ne olacak ki; yapmayacak karakterde biri yapmaz...Mesela bana gelse böyle mesajlar eşimin demesine gerek kalmadan ben gider, şikayet ederim.

İlginç...
Elalemin kadının eşini üzmesini önemsemiyor demek ki...
O zaman yapacak pek bir şey yok maalesef.

Esiniz neden surekli arayip duruyor ki ?
Konussa ne olacak ders mi verecek?
Mesaj atmis zaten ama arkasi da kesilmemis...

Madem rahatsiz neden numarayi engellemiyor?
Savciliktan once en basit cozumdur numarayi engellemek ...

Vallahi bu isin altinda baska bir sey cikacak gibi.
Esin sanki bir seylerin uzerini kapatmak icin mesajlari sana gostermis,
iskillenme diye yani ...

Yoksa bir erkek hamile esinin icine kurt dusurecek mesajlari ne diye gosterip de esinin huzursuz olmasini ister ki?

Eşim bana cebine gelen mesajları gösterdi; esprili ve sevgiye çekilebilecek tarzda yazılar vardı. Telefonunu karıştırmıyorum ama yanımda mesaj falan geldiğinde kimden vs diye sorarım. Neyse görürüm diye söyledi sonuçta...Bu mesaja karşılık eşim aramış ama cevap vermemiş. Sonra bir kadına ait olduğunu sorgulamış ve mesaj yazmış. Mesajları yanlış kişiye gönderiyorsunuz, göndermeyin diye...Geçen gün tekrar sordum mesaj falan geliyor mu diye... Evet dedi; fıkra yazmış; güzel günaydın ve iyi geceler mesajı yazmış. Eşim aramış yine ama cevap vermemiş. Bu da benim canımı sıktı; düşünüp duruyorum. Normalde bu kadar kafama takmazdım ama bi de hamileyim; sürekli aklımda bu kim diye? Kim mesajları yanlış gönderiyorsunuz dediği halde devam eder; bir de eğer ben eşim söylemeden görseydim o zaman herşey bambaşka olurdu. Bunu düşününce içim içime sığmıyor.

Bence için rahat olsun saklı bir şey olsaydı, mesaj geliyor mu dedikten sonra yok kesildi ben yanlış gönderiyorsunuz diye yazdıktan sonra falan derdi. Kaldı ki her şeyi açıklıkla söylüyor. Telefona cevap vermemesi çok tuhaf. Sapık da olabilir karşındaki yani erkek.. devir çok bozuldu.başka numaradan aramayı denediniz mi ? açıp açmama konusu için. Savcılığa vereceğinizi mesaj atın bir kez daha. Eğer hala devam ediyorsa gerçekten savcılığa verin.

Hamileymissin tatlım bu kadar üzme kendini hem esın senden birşey saklamıyor demekki Buda iyi birşey ama savcılığa şikayette bulanalım diye teklif et esine bakalım ne diyecek

Belki de; sonuçta niye açılmasın...Bilmiyorum ama erkek aklıyla kadın aklı farklı çalışıyor; o önemsemiyor ben dünyamın merkezine alıyorum:)

peki aynı durum senin başına gelseydi,yani hiç tanımadığın numarısını bilmediğin bir erkek sana böyle msjlar atmaya devam etseydi eşin yine önemsemez miydi yoksa ortalığı ayağa kaldırıp o adamı ne yapar eder bulur muydu?

evet erkekler bizden düşünce olarak farklı noktadalar ama bir numarayı engellemek zor olmasa gerek.hamilesin üstelik ne gerek var bunlarla canını sıkmaya değil mi? bence şu anda ortada çok abartılacak bir durum yok ama sen de tepkin de haklısın.

Eşinin hattı nedir bilmiyorum ama turkcelle ve aveanın arama dökümlerine internet üzerinden ulaşılabilyor. İçnin rahat etmesi için bunlara bakıp eşinin gerçekten arayıp aramadığını görebilirsin...

Ben de arayayım dedim de; eşim ben hallederim. Sen neden bunları düşünüyorsun dedi. Ararsa açma demiştim; açsam cevabını veririm. Ne olacak ki; beni mi kandıracak dedi...Silsem mesajları ruhun duymazdı dedi...Doğru söylüyor aslında; ama gel de içime anlat...Eşimi de çok sıkmak istemiyorum; bir daha böyle bir şey olursa anlatma ihtimali yok olmasın:) Bu konuyla da bağlantılı bir gözlemimi paylaşmak istiyorum. Bazı kadınlar veya genelleyelim bazı insanlar huzur bozmaktan keyif alıyorlar. Bunun için çok zengin; eşinizin çok yakışıklı vs olmasına gerek yok. Kafayı takan kadın özellikle huzuru bozuyor. Hiç kimse böyle huzur bozucu hikayeler yaşamasın. (Tabi bu kısmen küçük bir olay; büyük olayları Allah'ım kimseye yaşatmasın. 3.kişiler için kimsenin yuvası bozulmasın.)

bakın ne kadar güzel, eşiniz uğraşmaya değer bile görmüyor. başka bir adam olsa anında egosu yükselir ve k.çı kalkardı. Kendine ve (mesajlaşma meselesini size anlattığına göre) size güveniyor demek ki... Ben eşinizin bir şeyler karıştırdığını düşünmüyorum. Evet eşi olarak rahatsız olabilirsiniz ama yukarıda da belirttiğiniz gibi yüz göz olmadan ve eşinizin size karşı dürüst tavrını riske atmadan bir çözüm bulun derim. Çok üstüne giderseniz ilişkinizin şeffaflığı sıkıntıya girer

rahatsız olmakta haklısın canım bence eşin ya numarayı engellesin yada karşı tarafa mesaf çekmeye devam edersen savcılığa şikayette bulunacağım diye mesaj yazsın.bu duruma noktayı koysun.arkadaşta demiş aynı durum senin başına gelse erkekler bunu namus meselesi yaparlar kendilerine gelince gülüp geçiyorlar resmen çifte standart.sen eşinle sakince konuş hamilesin kendini üzme ama bu durumu basite almasına izin verme eşinin

Back
X