Eşime gelen mesajlar...

Kızlar iyi niyetli cevaplarınız için çok teşekkür ederim; bir mesaja şaşırdım sadece:) İçimi kemirdi; Vasfiye Teyze den daha Vasfiye Teyze:) Kızlar yeni mesajda para istiyor; İstanbul'a gelecekmiş...Bu da bize ders olsun; ne kadınlar var ya!!! Hangi aptal para verir tanımadığı insana; durduk yere iş işte...Böyle kadınlardan nefret ediyorum! Ahlaksızlar işte...

bakın ne kadar güzel, eşiniz uğraşmaya değer bile görmüyor. başka bir adam olsa anında egosu yükselir ve k.çı kalkardı. Kendine ve (mesajlaşma meselesini size anlattığına göre) size güveniyor demek ki... Ben eşinizin bir şeyler karıştırdığını düşünmüyorum. Evet eşi olarak rahatsız olabilirsiniz ama yukarıda da belirttiğiniz gibi yüz göz olmadan ve eşinizin size karşı dürüst tavrını riske atmadan bir çözüm bulun derim. Çok üstüne giderseniz ilişkinizin şeffaflığı sıkıntıya girer

Çok haklısın; bir de kızlar şu var bir olayın altından sizin hiç tahmin etmediğiniz bir şey çıkabiliyor. Mesela bu mesajı gören bir eş; bu kim vs. diye düşünecektir doğal olarak...Eşinin söylediği gelen başka mesajlarla inandırıcı olmayabilecektir. Bu durumlarda kesinlikle sakin olup; sana güveniyorum ama bunu bir şekilde açıkla mesajını vermek gerek. Yoksa dediğin gibi olan ilişkinin diyaloğuna oluyor. Allah hepimizi kötülerden korusun...

Esınız neden bu kadar rahat ?
Eskıden gorustgu bırı olabılırmı bu kısı , neden savcılıga verıp hakkınızı aramıyorsunuz anlamıs degılım

arkadasım aklıma gelenı soylemek ıstıyorum... eşinın sakın bu bayanla baglanması olmasınn sen işkıllenme yanlıs numara san dıye bole bırsey uydurmus olabılır bnce cunku neden yanlıs numara dendıgı halde neden hala mesaj atılsınkı bence bu işin içinde iş var kımseye guvenme bencee

Canım hiç dert etme eşin gerçekten tanımıyordur aksi halde sana göstermez zaten. Geçenlerde böyle bir şey bizim de başımıza geldi ama tam tersi yaklaşık bir ay önce cep telefonuma 2-3 kez üst üste ödemeli arama yapıldı bende numarayı hiç tanımıyorum. Eşime dedim ki birisi sürekli ödemeli arıyor sen bir arasana kim tanıdıksa bana verirsin telefonu neticede tanıdık değilse sapık filansa bayan olarak ben ararsan daha çok arar dedim. Eşim aradı telefonu açmışlar ama arkadan televizyon sesleri geliyordu dedi eşim ama hiç konumamışlar birkaç keze daha aradı eşim ya açmadılar ya da açıp alo bile demediler. Daha sonra eşim bilinmeyen numaralar servisini aradı numarayı söyledi ve hattın Necati adında birinin üzerine kayıtlı olduğunu öğrendik. Telefonlarını açmayınca ya da açıp aloo bile demeden kapatınca eşim mesaj attı ismiyle hitap ederek ismini öğrendiğimizi bilsin vazgeçer diye. Buna rağmen gündüz işteyken hiç çaldırıp kapatılmayan cebim özellikle eve gittiğimde yani eşiminde evde olduğu saatlerde çağrı yapıp durdu. Eşime biri huzurumuzu bozmak için özellikle yapıyor gibime geliyor çünkü gün içinde hiç çağrı gelmiyor bu kişi muhtemelen seni de beni de tanıyan biri ikimizin aynı anda evde olduğunu biliyor ya da akşam saatlerinde evde olduğumuzu tahmin ediyor dedim. Daha sonra abonesi olduğumuz gsm şirketini aradı sadece bir numara için engelleme yapılamıyormuş ama telefonun markasını filan sordu sonra eşime telefondan yapabilirsiniz bunu dedi o numarayı hem mesaja hem de aramaya engelleyebilirsiniz dedi, bilmiyorduk ama iyiki arayıp öğrenmeşiz eşim o numarayı engelledi o gün bugündür çok rahatız. Demem o ki insanın kendisinden bir korkusu olmazsa zaten eşine söylemekten asla çekinmez.

Back
X