Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kocasina sikayet edin. Bi daha yaparsa kulagini ceksin.

Bu ne boyle ya. Kendimi bir velinin sikayetlerini dinliyormus gibi hissettim resmen.

Kadının konuşmalarına ve eşinizin yanındaki mıncırmalarına bakacak olursak, eşiniz yeteri kadar mesafeyi koruyamıyor gibi sanki...

Kocanızın mıncırılası varmış.
Gayet de hoşuna gidiyordur bu durum.
Sizi de kıskandırıyor, bir yandan da diğer tarafa mavi boncuk dağıtıyor.
Paylaşılamayan erkek olarak egosunu tatmin ediyor.
Bizim beylerimizi neden kimse mıncırmıyor?

Yakışıksız ve maviş gözsüz oldukları için bence.

Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Hep kadınlar için söylenir bu çirkin laf ama eşiniz yüz vermese bu kadar cesaret edemez herhalde. Yani benim eşim sütten çıkmış ak kaşık ama kadın yanlış anlamış diyorsunuz. Eşiniz flörtöz tavırlarını bırakırsa ve kadına önce kendisi seviyeli, mesafeli davranırsa o da anlar anlayacağını.

Elin kadını kocama yeşil gözlüm diye mesaj atacak ve ben buna seyirci kalacam ha
o karının ümüğünü sıkarım😳
Kocamın ifadesini de alırım tabi😒

kemaliniz rahat durmamis kadinin sucu yok.bu ne samimiyet saf misiniz esinize bi ayar cekin.

Tüm sıkıntı eşinizde. Tam da bu tarz sebeplerden dolayı eşim işten ayrıldı beni ikna etmek için. Ama sonuç değişmedi ilk fırsatta en yakınımızdaki evli kadınla flört etti. Ve ben bitirdim evliliğimi.

Nasil bukadar eminsin? Belki de coktan sevgili oldular ama kadin olurda sana soylerse diye esin belki de bu sekilde onlem aliyor.

Bence sen de mincir, mincirmayanin kocasini mincirirlar. Ehuehuehe :kusmuk:

Eşiniz, bana birtek eşim maviş gözlüm diyebilir desin bak daha yanaşıyormu. Önce kociçkonuzun gözünü oyun..

İki laçka birbirini bulmuş işte.. :KK70:

Bi zahmet gücendirin herkesi!

Ne gücendrmesi ya bir kadın eşime maviş gözlüm diyecek acık acık derim mesafeni koru eşimle o şekilde konuşma hakkn nerden geliyor senın arkadaş kalmasıymış bide ne rahat kadnsınz eşiniz aldatsa aldatmadı dersinx kadın zorla eşime sahip oldu dersnz gerç ben şuan bile cok snr oldum kocanızdan yüz bulmuş kusura bakman onunda hoşuna gidiyor ki sesi ckmıyor

O öyle yapınca kalkıp gidiyomul yerinden ama arsız kadın

Kalkıp gitmeyecek , haddini bil diyecek. Kendine gel böyle hareketlerden ve sözlerden hoşlanmıyorum diyecek.

Buna izin veren eşiniz ve durduracakta o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X