- 21 Nisan 2018
- 8.180
- 30.249
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocanızın mıncırılası varmış.
Gayet de hoşuna gidiyordur bu durum.
Sizi de kıskandırıyor, bir yandan da diğer tarafa mavi boncuk dağıtıyor.
Paylaşılamayan erkek olarak egosunu tatmin ediyor.
Bizim beylerimizi neden kimse mıncırmıyor?
Hep kadınlar için söylenir bu çirkin laf ama eşiniz yüz vermese bu kadar cesaret edemez herhalde. Yani benim eşim sütten çıkmış ak kaşık ama kadın yanlış anlamış diyorsunuz. Eşiniz flörtöz tavırlarını bırakırsa ve kadına önce kendisi seviyeli, mesafeli davranırsa o da anlar anlayacağını.Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Konu sahibinin mantığı ile kıvanç tatlıtuğ beyefendi yolda yürüyemiyordur mıncıklanmaktan. Allah maviş gözlü ve yakışıklı beylere yardım etsinYakışıksız ve maviş gözsüz oldukları için bence.
Esmer bir sevgilim olduğuna bir kez daha şükrettimYakışıksız ve maviş gözsüz oldukları için bence.
Ben de merak ettimOrasını burasını mı mıncırıyor
Orası burası tam olarak nereye tekabül ediyor?
Çok mühim bir soru bu..Orasını burasını mı mıncırıyor
Orası burası tam olarak nereye tekabül ediyor?
O öyle yapınca kalkıp gidiyomul yerinden ama arsız kadın