Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak her şeyi geçiyorum, her şeyi. Eşini "mıncırıyor" ve eşin buna bir şey demiyor öyle mi?

Bizli konuşmuşsun ama eşin bence durumdan gayet memnun. Mesafesini koruyan birine kimse bu kadar yaklaşamaz. Kendini kandırmanın alemi yok.

Aman Allahım bir insan nasıl ‘ eşim flörtöz biri ve iş arkadaşı gelip onu mıncırıyor ‘ diyebilir😳😳
Bunu bir erkeğin söylediğini düşünebiliyor musunuz?? Bir de gücendirmeden arkadaş boyutunda tutmak istiyorlarmış 😂😂😂
Daha beni bir kez olsun mıncıran bir arkadaşım olmadı sizinki nasıl iş😂😂😂

eşin koşuyordur kadın yürüyordur en fazla.

maviş gözlüm ne ya

ben bekar hoşlandığım bi erkeğe bile şöyle hitap etmemişimdir :) kendinizi kandırmayın

Hahahaha esin flortu seven çapkın degıl, sevecen ve gulec
Kadın kasar ve kocana yuruyor bu mu?

Bende cok gulecım ama bıyerımı mıncıranı kasıkcı elması gibi denizde sektırırım.

Kocanda kadına yuruyor, kabul et konu kapansın.
Bıkmadınız adamları aklamaya.

Aah ah gadınlar, vallahi sizi anlamıyorum; ben de bir gadınım ama hemcinsim diye söylemiyorum yani bi raad vermiyorsunuz elalemin flörtöz kocişlerine; adamı niye elliyörsünüz? Niye mıncırıp bandikleyip babstırıyorsunuz?
Yakışıklı erkeklerin nedir bu çilesi Rabbım, karıları bir huzura eremeyecek mi?

Ayıb ayıb. Gocamıza doqunmayığn.

Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Eşiniz el şakası ve temas seviyor demek ki... Yani hal böyleyse o hatun olmaz baskasi da mincirir. Ayşe olmaz faruk da mincirir bu kosullarda..

Hep bu arkadaşlar göz dikiyor masum minnoş kocişlerimize.

Allah iyiliğini versin ne güldüm ya 😂

Arkadaşım sen eşine ayar ver bence.
Benim esime birisi mavisim diye msj aticak ve ben aradas kalmalarını istiyip kadini kirmadan durumu anlaticam öyle mi?

Dünya tersine dönmüş, yikarim o is yerini de buna göz yumup flört eden eşimi de.

Alan razı,veren razı gibi görünüyor burdan.Sizi izleyici konumuna sokmasinlar.Kocaniz da,safı oynamasın

Bak duramıyorum yine yazıcam...
Ya arkadaş o mesaj geldiğinde, ya bana sms atma eşim görebilir yanlış anlar demiyor mu eşin???
Ya kadına yüz vermiş, kadın da ben bunu boşatır kendime alırım modunda..uyaaaan

Eşiniz, bana birtek eşim maviş gözlüm diyebilir desin bak daha yanaşıyormu. Önce kociçkonuzun gözünü oyun..
Onu oydum şimdi zaten bu yorumlardan sonra, hayır sessiz sakin biri de değildir, fark ettim beni kıskandrmak hoşuna gidiyor. Kadına da mesafeyi koymuş ama o arsız biraz

Konu sahibinin mantığı ile kıvanç tatlıtuğ beyefendi yolda yürüyemiyordur mıncıklanmaktan. Allah maviş gözlü ve yakışıklı beylere yardım etsin
Nerden çıkardınız bunu? Ben herkes eşime mi asılıyor dedim? Çok yakışıklı kadınlar dayanamıyor mu dedim? Negatif yorum yapıp konu sahibine faydam dokunmasın hatta köpürtiyim derdindesiniz

Ben kocısım efendidir kadınlar ayartıyor kaşarlar, diyen herkese negatıfım.

Benimle yuru gıtlı yazısmazsan sevinirim.
Bak bu yazdıklarının hepsini sen yazdın! Benim anlattığımşa yazdığın aynı şeyler değil! Sen sadece dalga geçicek bi yer bulmaya çalışıyorsun, tekrarlıyorum bi git

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X