Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saf mısınız taklit mi yapıyorsunuz.
Adamın aklını alırım.

Kk kadınlarını çıldırtmak için açılmış bir konu bence ve sanırım ilk kez bir konu için fake diyorum:KK71:

Eşi gelip birisi mavişim dedi bana ,gel beni kurtar diyecek . Karısı da burada nasıl kurtarırım kocamı diye konu açacak. Böyle bir kadının yeryüzünde var olduğuna kimse inandıramaz beni :KK70:

Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Hatayı kocanda aramalısın asıl onun kanı kaynıyor kocana çemkir ilk etapta gerisi kolay

Benim kocama biri mavişim dese onun gücenip gücenmediği zerre umurumda olmaz önce eşime ayar veririm bu yüzü nerden buldu diye sonra o minnoş arkadaşa ayar veririm haddini bil diye :duduk:

Yine bir "benim kocam suçsuz, dünyadaki bütün kadınlar benim minnoş, masum kocamın peşinde" sendromu.

Bu sendroma yakalananlar, lütfen suçu karşıda değil kocalarınızda arayın. Kimse durup dururken kocanızın orasını burasını mıncırmaz. Demek ki kocanız bunu istemiş.

Yine bir "benim kocam suçsuz, dünyadaki bütün kadınlar benim minnoş, masum kocamın peşinde" sendromu.

Bu sendroma yakalananlar, lütfen suçu karşıda değil kocalarınızda arayın. Kimse durup dururken kocanızın orasını burasını mıncırmaz. Demek ki kocanız bunu istemiş.
[/QUOTE]
Bide maviş onu unuttun :KK70:

O tatlı tatlı bahsettiğin masum "flörtöz" maviş kocasını ham yaparlar ....

Bide maviş onu unuttun :KK70:
[/QUOTE]

Pardon nasıl unuturum, orası önemli. Maviş :KK48:

Mesafeyi koruyamayan daha ziyade eşinizken sadece kadinda suc bulmaniz nasil bir ironi?

İnsanlar nasıl bu kadar samimi olabiliyor anlamıyorum. Sınır koyamayan, buna fırsat veren eşiniz. İş arkadaşı kocamla böyle konuşsa ona hesap sorarım. Sizde pek rahatsınız.

Kk kadınlarını çıldırtmak için açılmış bir konu bence ve sanırım ilk kez bir konu için fake diyorum:KK71:

Eşi gelip birisi mavişim dedi bana ,gel beni kurtar diyecek . Karısı da burada nasıl kurtarırım kocamı diye konu açacak. Böyle bir kadının yeryüzünde var olduğuna kimse inandıramaz beni :KK70:
Konum fake değil

Eşiniz durumdan şikayetçi mi ben anlamadım. Eğer şikayetçiyse, kendi ilişkilerine ayar çekemeyecek kadar pasif mi, size hangi konuda ihtiyaç var? Kadın belki dostane yaklaşıyor, belki niyeti bozmuş biz bilemeyiz, asıl sorun kadın değil eşiniz.

Nasıl böyle planla programla yaşayabiliyorsunuz?
Eşinize güvenmiyor musunuz? Güveniyorsanız neden böyle şeylerle uğraşıyorsunuz?
Güvenmiyorsanızda hiçbir şekilde arkadaş boyutunda kalmasını sağlayamazsınız.
Yapacak olan adam,zincirlerle eve bağlasınız gene yapar yapacağını.
Ay içim şişti.:KK14:

Koca yine namus abidesi olmuş biz kadınlar ‘ARANAN’ olmuşuz. Sen inanıyor musun o mesajların öncesi olmadığına ? Kocan kadınla takılmış bence önce, şimdi başına bela olacağını anlamış sıyırmak için o mesajları gösteriyor. Kocasını aklamak için kadınlara ‘ARANAN’ muamelesi yapan kadınlara da müstahak. Kabul ediyorsanız bazı şeyleri kırın dizinizi oturun da kadınlar niye aranan oluyor? Eşin ne kadar pasif ki seni araya koyuyor.

Koca yine namus abidesi olmuş biz kadınlar ‘ARANAN’ olmuşuz. Sen inanıyor musun o mesajların öncesi olmadığına ? Kocan kadınla takılmış bence önce, şimdi başına bela olacağını anlamış sıyırmak için o mesajları gösteriyor. Kocasını aklamak için kadınlara ‘ARANAN’ muamelesi yapan kadınlara da müstahak. Kabul ediyorsanız bazı şeyleri kırın dizinizi oturun da kadınlar niye aranan oluyor? Eşin ne kadar pasif ki seni araya koyuyor.
Siz her kadının aynı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz aranan olmayabilirsiniz ama o kadar çok ki aranan kadınlar, bende bi kaç senedir idrak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X