Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatayı kocanda aramalısın asıl onun kanı kaynıyor kocana çemkir ilk etapta gerisi kolaySelam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Ahahaha ya çok iyiSiz çok zor mu koca buldunuz?
Onu bi deyin hele.
Bide maviş onu unuttunYine bir "benim kocam suçsuz, dünyadaki bütün kadınlar benim minnoş, masum kocamın peşinde" sendromu.
Bu sendroma yakalananlar, lütfen suçu karşıda değil kocalarınızda arayın. Kimse durup dururken kocanızın orasını burasını mıncırmaz. Demek ki kocanız bunu istemiş.
Bide maviş onu unuttun![]()
Konum fake değilKk kadınlarını çıldırtmak için açılmış bir konu bence ve sanırım ilk kez bir konu için fake diyorum
Eşi gelip birisi mavişim dedi bana ,gel beni kurtar diyecek . Karısı da burada nasıl kurtarırım kocamı diye konu açacak. Böyle bir kadının yeryüzünde var olduğuna kimse inandıramaz beni![]()
Herkes kendiniz gibi koca peşinde sanıyorsunuz, benim rahatlığım hiç bir zaman koca peşinde olmamaktan geliyorAhahaha ya çok iyiDDDDDDDDDDD
Siz her kadının aynı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz aranan olmayabilirsiniz ama o kadar çok ki aranan kadınlar, bende bi kaç senedir idrak ettim.Koca yine namus abidesi olmuş biz kadınlar ‘ARANAN’ olmuşuz. Sen inanıyor musun o mesajların öncesi olmadığına ? Kocan kadınla takılmış bence önce, şimdi başına bela olacağını anlamış sıyırmak için o mesajları gösteriyor. Kocasını aklamak için kadınlara ‘ARANAN’ muamelesi yapan kadınlara da müstahak. Kabul ediyorsanız bazı şeyleri kırın dizinizi oturun da kadınlar niye aranan oluyor? Eşin ne kadar pasif ki seni araya koyuyor.