Arkadaslar 3 aylik evliyim ama esime hic guvenmiyorum. O da bunu biliyor. Basta gozum kapali guvenirdim neyse. Simdi kisaca anlatiyim biz sevgiliyken ben onun telefonunda bir kadin resmi gormustum. Arkadasim demisti sil dedigim halde silmemisti. Hatta bir hafta tartismistik. Neyse 3 aylik evliyiz. O kadinin bir sekilde adini buldum. Megersem kocamin eski sevgilisiymis. Benle sevgiliyken ilk aylarimizda tartismistik o ara o kadini aramis. Mesajlar ses kayitlarini dinledim. Kadina ben ulastim rica ettim kanit istedim. O da kayitlari atti. Maleseeef ki ben bunu ogrendigimde 1 aylik evliydim sevgililik donemimizinde ilk aylarinda olmus bu olay sonra bana asik olmus. Mesela yani o bana sevgiliyken arkadasim diyip resmini silmeye kiyamadigi kadin eski sevgilisi cikti. Bana yalan soylemesi ve ilk tartismamizda ilk ayimizda sevgiliyken o kadini arayp barismak istemesi. Kadinda buna benim sevdigim var demis. Demekki kadindan yuz bulamayinca sevgiliyken yine bana dondu. Bunu ustumden atamiyorum guvenim 0. Evliligim 1.ayinda ortaya cikti bu ve ben suan 3 aylik evliyim bosanamadimda. Esim suan beni seviyor herseyini bitirdi ama sonuc olarak guven gitti mi geri gelmiyor suan ise bile gitse kim bilir nerde kimle diyorum kuruyorum hic bir seyine inanmiyorum ona belli etmemeye calisiyorum ama ona nasil tekrar guvenebilirim? Birde tutturmus onu sevsem onla evlenirdim ben sana asik oldum bilemedim boyle olcagini diyor guvenim 0