Öyle birde neden beni manipule edip bunu söyledi onu bilmiyorum. Dunden beri konusmuyuyorum dogru durust gerekmedikce cunku cok kizgin ve uzgunumBen anlamadım 40 ı çıkmayan bebeğini ve lohusa karısını bırakıp giderken sıkıntı yok ama bebeğinin ilk seyahatinde yanında mı olması gerekiyormuş? Madem sizle kendisini farklı değerlendiriyor siz de olaylara yaklaşırken bunu göz önünde bulundurun.
Bunu kimse sormayacak sandım.
Siz önce kendinizi düşünün ve kendinize değer verin . Öncelik sizsiniz. Siz böyle düşünür hissederseniz eşiniz de bunu farkedecek ve denge kurulacak. Siz eşinizi böyle desteklerken bence kendi isteklerinizden ve taleplerinizden de eşiniz istemiyor diye vazgeçmeyin.Öyle birde neden beni manipule edip bunu söyledi onu bilmiyorum. Dunden beri konusmuyuyorum dogru durust gerekmedikce cunku cok kizgin ve uzgunum
Konusmuyorum mumkun olmadilva oda umursayip sormuyor mumkun oldugunca o isten sonra evde oldugu vakitler evde olmicam herkes kenfine gelsin. Yo o istemiyo diye vazgecmicem ben yeterinve her konuda herseye denge buldugmu biliyorumSiz önce kendinizi düşünün ve kendinize değer verin . Öncelik sizsiniz. Siz böyle düşünür hissederseniz eşiniz de bunu farkedecek ve denge kurulacak. Siz eşinizi böyle desteklerken bence kendi isteklerinizden ve taleplerinizden de eşiniz istemiyor diye vazgeçmeyin.
Haklisiniz. Umreye gitmesinin zamani hic degilmis destek olmasaydiniz keske gitmeseydi bosuna zorlanmissiniz. Simdi de tatili planlayin ister gelir ister gelmez.
Dini sohbet tarzi /medrese gibi
Yani dini sohbete gitse kaç yazar evdeki eşinin gönlünü kırdıktan sonra. Bilemiyorum ama içine atıp dert olacağına kavga edin. Kendinize her ay belli bütçe ayırın. Kardeşinizin yanına da gidin. Bir de bebekle eve kapanma bizim ülkede var. Koyun bebek arabasına gezin hergün. Yürüyüş yapın uyanıkken bebekle. Uyuyunca da geçin birnkafeye için kahvenizi. Evde de yemek yapın günde bir saat. Ortalık toplamayın. Eşiniz gelince evi de o toplasın. Biraz hayatta ben demek lazım. Kadınlar olarak kendimizi düşünmeyi öğrenmeliyiz. Yoksa kimsenin bizi düşündüğü yok. Bebek bakımımda da yardım değil eşit paylaşım olmalı. Gündüz çalıdıyorsa her akşam evi toplasın bari. Az gitsin sohbete de evde eşine destek olup sevap kazansın. Terketme lafı değil alın karşınıza ben bu hayatı istemiyorum deyin. İsteklerim şu şu şu deyin madde madde. Erkekler biraz salak ya da salağa yatıyor. Madde madde somut cümlelerle talep belirtin. İlgi bekliyorum yerine ayda bir çiçek al hergün sarıl yatarken eve gelince. Her akşam ev toplama sende. Ayda bana şu kadar para vereceksin. Kardeşime gideceğim gelirsen gel gelmezsen gelme. Ailene para verimeden önce bana danısacaksın. Vs vs işte yaa ne talebiniz varsa.Nasil ayar vericemki? Zaten surekli tartisiyoruz ve en cok esim beni anlamadigi icin uzulup agliyorum. Örnek olarak buyuk bi kacga ediyoruz ondan sonra ertesi bi kac gun kendini duzelymeue calisiyor sonra Yine ayni. Esim sessiz bi tip bile evlendim Evet ama bu kadar sorun olucagni tahmin etmedim. Usyunede cok zorlu bi dogum ve pskolojik olarak toparlamam cok zaman aldi aliyor ve daha bi kac gün önce söyledim esime sen benim moralimi en kötu dönemde bekledin Sanki bizmak icin diye. Ne bi guzel söz ne bi bisey. Zaten beraber vakit gecirmemiz imkansiz hep bebek uyanik ustune sutekli suskun bide beni desteklemiyo. Bebegime tum var gucumle yetismeue calisiyorum kimseye muhtac olmadan hic bi motive edici biseyi yok ustunede bu konu. Kac kere kacga ettigmizde artik evi terketmekten bahseder oldum…
annemle ayarlayip gidicem , benim morale ihtiyacim var ondan beklemicem artik hic bit senilde. Onun disinda ztn kendi cevremle vs görusuyorym istedigim gibi..Eşinize bu kadar verici olmayı bırakın artık. Hak etmiyor ayrı konu..
Siz %95 verdiğiniz için adam size ancak 5 verebiliyor.
Ve lütfen kardeşinizin yanına gidin. Ezik büzük konuşmayın sakın, kendinizden emin ve kararlı görünün/olun. Ayrıca eşiniz hiç de çok iyi bir adam değil. Anayol kötü görünüyor ama siz ara yollara bakıp kendinizi teselli ediyorsunuz galiba.
Umre olayi aylar öncesi ayarlandi istemedi baslarda bebek var diye ben israr ettim bidaha gidemezsin diye. Tabi bebekli hayatin zor olucagni bilemezdim.Resmen yorumsuz kaldım. Empati kurayım dedim. Eşim ben doğum yaptıktan sonra hadi kendimi geçtim yenidoğan bebeğini bırakıp; değil umreye, cennete gidip geleceğim dese büyük olay çıkar. Ne münasebet yaa komşunun çocuğu mu doğdu ? Siz de ayrı olaysınız. Baba olacak diye hediye almak 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Bide doğum hediyesi bilezik taksaydınızkusura bakmayın ama prenses kocanızı bi silkeleyip kendine getirme vakti çoktaaan gelmiş. Umarım siz de bu gereksiz fedakarlıklardan vazgeçersiniz.
Tskrler anneme nezaman uygunsa ve hava cok sicak olmadigi bi dönem gidicem insEşinize prenses gibi davranmışsınız eşiniz de kendini prenses sanmış.
Bebeği alıp annenizle gidin. Çocuk küçükken bunlar çok daha kolay oluyor.
İçimden o kadar çok şey söylemek gerekiyor diyorum da resmen çıkar için evlenmiş senle,ben de evliyim Şubat 2024ten beri,cimri işte sana gelince.seni eşi yerine koymamış üstüne insan yerine de,ne maddi ne manevi var, ayrılma sebebi yapabilirsen ekonomik olarak, inşallah kurtulursun yaşayan anlar, anlıyorum seni...Dedigim gibi Maddi anlamdada destek verdim umre icin ki tam Annelik iznine ayrildigimdaydi az bi miktar degildi hem onun icin hem dogum gunu diye…
Genel olarak Maddi olarak kendi ayaklarimin üzerinde dururum ona yük olmam para fln asla almam öyle kolay kolay.
Inanin kardesimle öyle buyuk bi olayda olmadi ama onun ablasi beni cok incitti ustuste bile isteyerek ve Hic pismanlik dahi duymadi. Her neyse esim icin biraz orta yol buimak zorunda kaldim politigim simdi ama ben bu kadar müsamma gösterdigim halde Esimin bu alinganligi birde dedigim gibi yok biriktirme bahanesini ederek kendi ailesine borc verip bana gelince ekonomi diyo?
Baya kirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?