Eşime gücenmekte haksizmiyim?

Neden eşinizden izin istiyorsunuz anlamadım. Beraber gidelim dediniz gelmiyorsa annenizle giderken izin almanız gerekmez bilgi vermeniz yeterli olmalı. Üstelik gittiğiniz yer başka ülkede olsa kardeşinizin yanı.
Yani normal izin istemek/ danismak diyelim oda izin ister benden oyuzden o buyuk bisey degil… ilk tatili brbekle kendimiz yapalim duye istemismiste… arkadsslarla parti yapmaya gitmiyorum neticede.
Sormuyorda niye konusmuyosun fazla ne diye Dunden beri bende kisa kisa konusup muhattap olmiyorum.

Danıştınız ama uygun görmedi siz ise istiyorsunuz. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

Öncelikle eşiniz zaten yapması gerekenden bile azını yapıyor. Siz spora giderken tabi ki bebeğe bakacak gitmezseniz de bakacak. Kendisi rahat edemeyeceği için gitmek istemiyor bu açık. Siz de ya onu dinleyip tamam deyip gitmeyrceksinşz ya da ben annemlerle gidicem diyeceksiniz. Baska secenek yok. Gitseniz ne yapar mesela ?

Niye izin alıyorsunuzki..fazla ve gereksiz fedakarsınız . Yenidoğan bebekle gereksizce tek kalmışsınız. Eşinizi çok nazlayınca kendini prenses sanmış. Bilet alın gidin izne gerek yok. Kendinizi de biraz önde tütün az bencilnolmayı ôğrenin.

Izinden kastim danismak, sormak ki oda sorar onayimi alir/almaz baska konularda.
Benim ne kadar Kötu bi dönemden gectigmi bildigi halde nazlanip bide maddiyati bahane etti sonrada kisitlayici bi insan olmak istemiyormusmusta….
Esim hadtaici iki gun hatimlere gider benim arabamla iki yildir ses bile etmem ama bakiyorum hayatimi programimi ona göre ayarliyorum halbuki araba benim aslinda.
Ben o gunlerde gidicek oldummu zorlaniyorum ya onun bitirnesini bekliyorum gelsin alsin gittigim yerden diye…
Bu arada görusuyorumda isyedigim gibi annem arkadaslarimla esim nasil haftada 2 gun yoksa bende görusiyorum, onun bana bu konu actigim seveplerden dolayi böyle hayat enerjimi aliyor moral destek vermiyor kac kere söyledifim halde Sanki her defasinda bilerek yapoyor

Ümre değil *Umre...

Evde camasirlari vs yikiyor, evin diger islerinede yardimci oluyo ama Hergun degil ve yemek konusunda zayif. Esim moral veren tip degil onu en zor zamanlarimda anladim. Daha bi kac jafta öncesi surekli gergin tavirlarindan dolayi beni fazlasiyla uzdu, acikcasi dusundukce soguyorum ondan Sanki o lohusa. Surekli yorgun. Her annemi gördugunde cok yorgun vs vs.

Gitsem surat asar muhtemelen soguk davranir

Daha önce de başka konu sahiplerine de yazdım. Fazla verici olmayın. Fazla verici olunca değeriniz azalır. Yeni doğum yapmış bir kadının kocası ibadet maksatlı da olsa hiçbir yere gidemez. Bu sizin hakkınıza girmektir. Bir erkeğin yemek yapması vs önemli değil. En önemlisi size her daim psikolojik destek olması,manevi yaninizda olması,merhametli olması önemli

Soru sahibicim sen böyle hep verici olursan yarın bir gün annene gitmene bile karışır üzgünüm. Kaba tabirle totosunu kaldırmışsın. Ya önünü kesersin ya da hep eşinin ağzına bakarsın.

Valla bi ayar vermenizi tavsiye ederim. Prenses olmuş eşiniz.

Valla bi ayar vermenizi tavsiye ederim. Prenses olmuş eşiniz.
Nasil ayar vericemki? Zaten surekli tartisiyoruz ve en cok esim beni anlamadigi icin uzulup agliyorum. Örnek olarak buyuk bi kacga ediyoruz ondan sonra ertesi bi kac gun kendini duzelymeue calisiyor sonra Yine ayni. Esim sessiz bi tip bile evlendim Evet ama bu kadar sorun olucagni tahmin etmedim. Usyunede cok zorlu bi dogum ve pskolojik olarak toparlamam cok zaman aldi aliyor ve daha bi kac gün önce söyledim esime sen benim moralimi en kötu dönemde bekledin Sanki bizmak icin diye. Ne bi guzel söz ne bi bisey. Zaten beraber vakit gecirmemiz imkansiz hep bebek uyanik ustune sutekli suskun bide beni desteklemiyo. Bebegime tum var gucumle yetismeue calisiyorum kimseye muhtac olmadan hic bi motive edici biseyi yok ustunede bu konu. Kac kere kacga ettigmizde artik evi terketmekten bahseder oldum…

Danıştınız ama uygun görmedi siz ise istiyorsunuz. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Bilmiyorum ztn cok tartisiyoruz bebek sonrasi asiri cogaldi özelikle son 1-2 aydir surekli gitgellerdeyiz. Onun parasiyla gitmiyorum e bebegimide göturuyorum gitsem. Surekli yorgunum diyor oda normal calisir kafa dinlerdi.
Onun yuzynden yerimde oturmak istemiyorum ki annemde calisan biri oma göre uydururrdum cok sicaklar olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…