- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Keşke içimden gelenleri açıkça .sansürsüz yazma şansım olsa,bol biiiiipli olurdu yani inan.hatunlar tabirine hakaret olur ama bu.
insan bile demek istemem oylelerine.
Şimdi sence sadece kız mı suçlu ?
Eşiniz gayet olgun ve farkında. Bence eşinizle gurur duymalısınız. Kızcağız hoşlanıyor olabilir duygulara mani olunamıyor tabii ki. Yavaşca geçer diye düşünüyorum. Ama eşinizi huzursuz etmeyin. Onun suçu yok, siz okuyup altında bişey aramayın diye silmiş büyük ihtimal. Uzak dursun, siz belli edin anladığınızı kız da uzaklaşır.
aynen aynen.kocam erkek haliyle benden çekiniyor,kızın üstüne atlarım diye.kız çok rahatNişanlı , evli farketmez. Yüzüğü olan adam daha çekici geliyor galiba. Bi keresinde sinemaya gittiğimizde gişe görevlisi kız ben yanındayken nişanlıma afedersiniz sulandı ya!
Bence kontrolü elinden bırakma ama eşinede hayatı zindan etme
Nasıl yapılır bilmiyorum ama öyle yap işte
Keşke içimden gelenleri açıkça .sansürsüz yazma şansım olsa,bol biiiiipli olurdu yani inan.
Betimledigin kız profili patronuna açılamaz sanmam
Evet biz de hiç yazışmayız.Bana oyle gelmedı , bıze hıc gelmedıgı ıcın dıye sıtem etmesı vs . Daha once mesajları varmıydı buarada benımde calıstıgım yerde mudurum var hıc mesajlasmayız gelemıyorum vs dıye ya o arar, ya ben ararım o kadar
aynen aynen.kocam erkek haliyle benden çekiniyor,kızın üstüne atlarım diye.kız çok rahat
Ben omuz atmıştım yolda yürürken bakan bir tane vardı. 3 gün omzum ağrıdı ama tepki bile veremedi,o da biliyor kabahatiniBen kavga çıkarmıştım orada o an. Nişanlım da hak verdi sonrasında ama gerçekten çok gereksiz hareketleri oldu kızın. Okuyorsa burdan da sesleniyorum keşke ağzına bir iki tane daha patlatsaydım senin.En nefret ettiğim şey.
Ay değmez ki ban yemeye boşver,sen anladın beniaman diyeyimmm banlaniriz mazallah :))
Allah korusun hepimizi boylelerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?