Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

Whatsapp'ı silmesi biraz tuhaf,ama belki de siz gereksiz yere gerilmeyin sıkıntı yapmayın diye silmiş de olabilir,belki gereğini yapacaktır daha fazla tatsızlık çıkmasın diye fakat siz de eşinizle üstüne gitmeden ciddi ciddi konuşun.

genel anlamda düşündüğüm buydu hep ama kız eşimin doğumgunu için öyleee çabaladı ki....bi laf söyleyip ortamda gerginlik çıkmasın diye dişimi sıktım resmen.....uzaklaşması için eşimi karıştırmadan naapabilirim

Nişanlı , evli farketmez. Yüzüğü olan adam daha çekici geliyor galiba. Bi keresinde sinemaya gittiğimizde gişe görevlisi kız ben yanındayken nişanlıma afedersiniz sulandı ya!
aynen aynen.kocam erkek haliyle benden çekiniyor,kızın üstüne atlarım diye.kız çok rahat

evli birine asılması için cesaretli olması gerekir ya da biraz kaşar. yaşı da küçükmüş zaten eşinden hoşlanmış olabilir sen ara ara süslen o birime git görün böylece o da duygularından vazgeçer zaten

Evet biz de hiç yazışmayız.

aynen aynen.kocam erkek haliyle benden çekiniyor,kızın üstüne atlarım diye.kız çok rahat

Ben kavga çıkarmıştım orada o an. Nişanlım da hak verdi sonrasında ama gerçekten çok gereksiz hareketleri oldu kızın. Okuyorsa burdan da sesleniyorum keşke ağzına bir iki tane daha patlatsaydım senin. En nefret ettiğim şey.

İrdelediginizi belli etmeyin fakat peşini de bırakmayın bu konunun.
Evet, kız açılmış olabilir ya da eşiniz durumu anlayıp onu kibarca uyarmış olabilir. İçeriği ne bilinmez ama bı konuşma geçmiş aralarında ve eşiniz sizin arabadaki tavrınızdan ötürü silmiş bence.

Whatsappi silip geri yukle bence ne konusmuslar geri getirebilirsin eger yedekleme varsa ve gozunle gormus olursun.. Yada is yerinde kizla denk geldiginizde birden aa tatlim telefonunu kullanabilir miyim ben masamda unuttum de al ve bak elinden de alamaz o anda panikten.. yani ben gozumle silinenleri okumadan veya ikisini de karsima alip rencide etmeden birakmazdim.. Allah sanir versin canim insallah masum bir mudur calisan iliskisidir..

Bide şunu anlamadım silinen yazışmayı nerden görüyorsun, konuşma yol ortada sen kesin bununla yazıştın sonra da sildin mi dedin

Ben omuz atmıştım yolda yürürken bakan bir tane vardı. 3 gün omzum ağrıdı ama tepki bile veremedi,o da biliyor kabahatini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…