- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Kızı çek kenara konuş.burası çok büyük bir işletme ve bekar bir çok bayan çalışan var, hatta bunların içinde bana bile kim daha hanımefendidir deyin bu kızı gösteririm... durum cidden bu.....
Kizin esinize acilmis olmasi kuvvetle muhtemel. Pek de hanimefendi degilmis demek ki kiz.
Esinizin de yazismalari silmesi vs yani bilemedim ,esinize genel olarak guvenir misiniz peki? Baska yasanmis herhangi bir sorunlu olay var miydi gecmiste?
Eğer öyleyse çok ta hanım değilmiş ama o değilde benim dediğim şuydu demekkincokta acemi değil hani 18-19 olsa hataya daha müsait bir kız diyeceğim ama belliki degil böyle bir hissi varsa bile olmamalı yani bunu beslememeliburası çok büyük bir işletme ve bekar bir çok bayan çalışan var, hatta bunların içinde bana bile kim daha hanımefendidir deyin bu kızı gösteririm... durum cidden bu.....
eşinin yazışmaları silmesi falso ama sen de bi kere baltan kurulmuşsun. herkes gelmiş o gelmemişse eşinin o lafı sölemesinde ne var? iş akradaşların da bi anormal. gencecik kız hakkında bilmeden etmeden konuşuyolar.
merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..
eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....
bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...
kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!
kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Ya bilemiyorum nasıl masum ki evli adama aşık, hadi aşık ama belli etmez insan kalbine gömer, sizi 4-5 kişi uyardığına göre sağda solda anlatıyor belkiyani ben cidden hayatta sadece vicdanımla yaşarım, bu benim kuralım, ve bu kızın daha bi yerde yanlış bir hareketini görmedim 5 yıldır, masum olma durumu platonik oldugunu düşündüğüm için demiştm...
Bir grup varsa işyerinde o neden ayrı yazsın ki silse toptan tüm sohbeti siler anasayfada görünmesin adı konuştuğu diye. Bir kerecik arabanıza binmiş o eve gelme mevzusunun nasıl açıldığı da belli değil açıklamamışsınız ama herkes gelip o gelmeyince onu da o yetiştirdiği için kırılmış olabilir. Ayrıca nasıl hemen anladınız elinin ayağının dolaştığını. Arkadaşlarınıza fazla güvenmeyin fesat fitne sokmaya çalışan çok eşinizin de tavrı belliymiş bence takmaya gerek yok.
Sessiz sakın hayır diyemeyen herkesin üzdüğü bir kız mi yanibaşka departmanda asla tutunamaz, zaten iş anlamında ezilen bi kız, bu sebepten bile çok korumuştu eşim onu...
Anliyorum.aksine eşime kendim gibi güvenirim, ama onun etrafında ilk defa ona platonik biri oluyor, egosunu okşamış falan olması ihtimali bile beni çok kötü hissetiriyor..
Bankacı kız benim 4 çocuk babası 40 yaşında eşime asılmıs ya
Dimi ama , uzak durup mesafe koyması gerekirdi eşininSanırım evet eşiniz anlamış ve size diyorki ben farkındayım onlemimi aldım... ama farkinda olsa bu sitemkar konuşması ne kadar dogru ve onu evine bırakması ne kadar doğru baska birine de rica edebilirsi bırakın diye.
Kızın departmanını değiştirin imkanınız varsa
Bu çok mantıklı bence deKızı çek kenara konuş.
Seninle şu an bir abla olarak konuşuyorum, işyerinde hakkında söylentiler var ve çok çirkin söylentiler. Güya senin eşime ilgin varmış. Tabi ben senin nasıl ahlaklı düzgün biri olduğunu bildiğim için fevri hareket etmedim yoksa bilirsin işten çıkarma gibi bir yetkim var ama boşu boşuna harcan istemedim yazık olurdu sana. Sadece bil istedim hadi işine dön kolay gelsin tarzında bir konuşma yapabilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?