bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaaben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben
bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaaben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben
sizden saklı 2 yıl sürdürmüşler..pişmanlık numaralarına asla inanmam şu durumda çünkü 2 koca yıl olmuş yakalanıncamı pişman oldugunu anladı..bu şekil şüphelerle laf sokmalarla ne bir yere varırsınız ne de aynı evi paylaşıp karı-koca olabilirsiniz dönmekle büyük hata yapmışsınız ....
affettniz madem ya herşeyi unutun yeni bir sayfa açın..bundan sonra güvenemeyecekseniz laf sokup durmayın bitsin gitsin ...affetmek için bahane aramayın..bahaneden kastım şu karsı taraftan gelecek bir pişmanlık sözü bir güzel söz duyunca yelkenler suya inmesin..[/Qevli olduğunu bilerek birlikte olan bi kadına bak benimle bitirdi ama kendi yuvası da yıkıldı zevkini tattırmak istemiyorumm.yıllarca emek verdim.pişmanlığı deniycem bakalım doğru olup olmadığı çıkacak sonuçta yine
evli olduğunu bilerek birlikte olan bi kadına bak benimle bitirdi ama kendi yuvası da yıkıldı zevkini tattırmak istemiyorumm.yıllarca emek verdim.pişmanlığı deniycem bakalım doğru olup olmadığı çıkacak sonuçta yine
Bence devam etmiyordur.Ortaya dökülüp olay çirkinleştikten sonra cazibesi kaçmıştır.
Böyle durumlarda 2 yol vardır.Ya affetmeyip ayrılırsın ya affedip devam edersin.
Affetmeyip devam etmek gibi bir seçenek yok.
Devam edemeyeceğini düşünüyorsan etme..
Her gün sorgulamak,laf çarpmak gibi şeyler,eşini uzaklaştırmaktan başka şeye yaramaz.
Daha çok taze yaşanmış.Elbette tetikte olacaksın,kontrol edeceksin.Ama çaktırmadan...
Ver telefonu,sana güvenmiyorum diyerek değil.
Eşiniz sizi aldatırken kendinin evli olduğunun farkında değilmiydi, iğfal mi etti kadın eşinizi?
Yooo...Eşinize sizi aldatıp aldatıp hiç bir şey olmamış gibi birlikte olma hakkı tanıyorsunuz,
ama kadın kötü kadın adi kadın oluyor. Ama eşiniz pişman ve masum!
Gerçekten ilginç bir kafanız var, güle güle kullanın.
adamda kadını iğfal etmedi diiimi.ben evliyim diyen adamla beraber oluyosaadi kadın derler tabi zavallı kadın diycek diilim ya
Cok kotu bir durum ne denir bilemem Allah kimsenin basina vermesin ama sunu soyleyebilirim,eger yapacagi varsa bi sekilde yapar gizlice yine gorusur sen telefonunu karistirsan bile..
Hergun konuyu acmakla dahada huzursuz edersin ortami,cunki sen bir kere sans vermissin,ya bastan vermemeliydin ya da verdiysen konuyu tekrar tekrar acma canim.
Konuyu acmamaya gayret et,aradan gecen zaman diliminde gozetlersin dikkat edersin uzaktan uzaktan.. Eger yine oyle birsey olursa bu kez seni kullanmasina izin verme..
Unutmaki senden degerlisi yok hayatta..
zaten dönerken ben seni affettim diye dönmedim canım...birdaha anlarsam dönüşü olmaz diye beynine soka soka söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?