eşime güvenmelimiyim

O zaman surekli yuzune vurarak halledemezsin bu olaylari daha farkli bir boyuta goturur. Mademki sart koyarak geri dondun tamam birak o zaman zamanla gor nasil olacagini. Uzaktan takip ederek gizlice yapmalisin..

işte canım böyle durumlarda susmakda bir o kadar zor oluyo

işte canım böyle durumlarda susmakda bir o kadar zor oluyo

Ama ne yapmayi dusunuyosun peki ?
Esin surekli bunlari duymaktan bikipta huzursuzluk cikardiginda ne olcak?
Canina minnet mi bilirsin yoksa keske mi dersin ?
Ama geri donmesine izin verdigine gore biraz bu konudan uzak kal ki izin verdigine degsin yani..
Kisacasi uzaktan takip et icindeki siniri atamiyosun biliyorum ama bu sekilde olmaz kesinlikle

Kaç yıldır evlisiniz ki 2 yıldır biriyle görüşüyor eşiniz?

uzaktan izlemek iyi ya telefon dökümlerini aldığımı biliyo...görüşsede aynı telefondan görüşmez artık...ola ki devam ederse nasıl anlıycam bu defa

herşey ilklerle başlar
biri yapan ikincisini de yapar
affedersen eğer
nasıl olsa bu beni affedıyor mantığıyla devam eder bir müddet sonra.

iyi karar ver

sor eşine, aynı şeyi ben yapsaydım ne yapardın de ?*

Son düzenleme:

ay bunu düşünmek bile istemiyorumm....ilkini atlatamadım 2.de kafayı sıyırırım herhalde.ya gel beni seni affettim canım demedim zaten adama ...eskisi gibi neşeli falan davranmıyorum daha durgun daha sınırlı davranıyorum.bu hareketiyle bişiylerden soğuduğumu hissetsin diye.e bunuda haketti zaten..ben yapsakdım ne yapardın deyipte kendimi o durumlara düşürmeye gerek yok bence...çok üzüldüğümü anladı eminim

Hay Allahım yaaa; siz sessiz sakin bir köşeden izleyin. Telefonunu karıştırmayın, soru sormayın, yargılamayın. Eğer hala devam ediyorsa görüşmeye bir yerde hata yapacaktır mutlaka sizin tek yapmanız gereken ona güveniyormuşsunuz izlenimi vermek.

nereye kadar böyle olacak??
aldatan bir erkeğe kesinlikle güvenilmez

güvenirsem dünyanın en aptal insanıyım demektir...zamanla bazı şeyler küllenir belki henüz çok yeni tabi....aa bide bunun bitmediyse si var o nu nerden anlıycamm şimdi

affettıgınıze gore yuva devam edecek yapmamak kaydıyla..
sız sız olun asla olayları yuzune vurmayın..
ıkıncı bır aldatma sızın haykırmalarınızdan olur sonra allah korusun..
nasıl olsa guvenı yok der mısalı..
nasıl olsa affettı der mısalı..
hakedıyor der mısalı..
eşinizin uzerınde durmayı bırakın derım..
kendınızle ılgılenın .
sız onun degıl o sızın peşınızde olsun..
allah yardımcınız olsun..

izlemiyim hiç bişey söylemiyimm öylemi kafam çok karışıkböylesi daha mı mantıklı o zamman da bak ne kolay unuttu demezmi

Bunu başka konuda da yazmıştın.Bence yanlış bir düşünce...
Kadını mı cezalandırıyorsun,kendini mi ?

Öfkeni yanlış kişiye yönlendirip,ayrılmama sebebini de kadına inat gibi görmeye çalışıyorsun.
Önce ayrılmama sebebini kendine itiraf et.

1-Eşimi seviyorum,ondan ayrılmaya hazır değilim.
Bu gayet geçerli bir sebeptir.Sen herşey yolunda sanıyorken,beklenmedik bir anda böyle bir olay patlak veriyor.
Sen daha bir gün önce eşinle mutluyken,bir gün sonra bu sebeple ayrılmayı kabullenememiş olabilirsin.

2-Eşime muhtacım,ekonomik özgürlüğüm yok,evladım var veya boşanmam hoş karşılanmaz,ailem arkamda durmaz vs...

2 durumda da maksat evliliği sürdürmekse,bunu eşin ve senin için işkence haline getirmeden yapman en sağlıklısı olur.

Ayrılırsan kimse birşey kazanmayacak.Eşin %99 o kadına gitmeyecek.
Kadın zaten 2. kadındı ve 2. kadın olarak kalacak.

bence cok katı bakıyorsunuz.
Sonuçta kimsenin evliliği burada yazılan 2 satırla anlasılıp kesin yargılara varılıp
ayrılın, yok niye barıstınız denilemez.
insan ilişkisi hele ki ikili iliskileR her zaman bir cok değişken özelliği icinde gizler.
dısarıdan kimse bunu yargılayamaz ve yargılamamalıdır.

-------------------------
Arkadasıma sunu söylemek isterim ki gercekten cok zor günler yasadıgını tahmin ediyorum.
Dileğim şu ki paranoya yapmadan evliliğini sürdürmeyi basarırsın cunku ben hep asırı kuskucu ve kıskanc olmanın karsı tarafı daha cok aldatmaya tesvik edeceğine inanırım.
esine inan ve ona ilk asık oldugun zamanları hatırla, ona aynı degeri ve ilgiyi göstermeye calıs, madem onu bu kadar seviyorsun o da bunu yasasın.
baktın ki olmadı tekrar etti aynı hatalara. O zaman zaten hersey bitecek gidecek.
Hergününü zehir etmenin ne anlamı var ki. su kısaccık hayatttaa... seviyorsun, sevdiğn yanında, hata yapmıs _olabilir_ seni tercih etmiş.
önemli olan bugun ve gelecek...
yolun acık olsun...

birine benm gözyle bakıyorsunuz ve sizde herşeynzle onun oluyorsunz sonra bi bakıyorsunz o başkasının tenine dokunmuş sonra sizin yatağnza gelmiş, hem duygusal hem fizksel yıkıntya uğramak of Allh.m çok zor ALLAh yardmcnz olsun bu olayı en kısa sürede atlatrsnz dilerm

Canim yasadigin bu olay icin uzgunum, umarim bir daha yasamazsin.Yasasan da yasamasan da bu supheler senin icini surekli kemirecek gibi, esin seni aldatmasa bile öyle oldugunu dusunebilirsin. Bir kere yapti yine yapar dersin, ama dememeye calis ve hayatta kendi ayaklarinin uzerinde durmaya calis. Olurda bir sey olursa en azindan yola devam edecek saglam ayaklarin olsun. Sevgilerimle....

eşim zaten bana söyledi sen beni boşasan da ben ona gitmem diye.ben eşimi tabi çook seviyorum.boşanmam için bana ben seni sevmiyorum başkasını seviyorum demesi lazımdı.bunu duysam ne kadar sevsemde boşanırdım.kendimi o kadarda küçük düşüremem ayrıca kadın sevinmesin diye diildi eve dönüşüm.belki yanlış anlattım.sevmiycem adamı kadın bozulsun diye eve dönüp bu stresle uğraşcamm imkansız.ben kocamı çok seviyorum.e birazda o sevinmesin isteiyosun ama sesevmediğin bir adam için bu stres taşınmaz bacım

Bir de sunu ozellikle soylemek istiyorum ki:
Bu soruyu/sorunu cok yanlıss bir platformda sordugun. Yani % 100 kadınların ortamında.
Cünkü benim düsüncem şu :
Aldatılan kadınlar aldatıldıgını saklarlar.
cunku diger kadınlar BİLİRLERRSE daha once aldatılmıs ve affetmis dahi olsalar
kocanı affettigin icin sana aciz muamelesi yaparlar.
gercekten olgunca senin halinden anlayıp sana destek verecek kadın sayısı azdır.
cunku durumu; kadınların zaferi ya da acizliği olarak gorurler.
Yorum yaparken Kendi hayatları sanki 4/4 lükmüs gibi davranırlar.
Büyük cogunluk boyledir malesef

Son düzenleme:
Sessiz kalmak en buyuk ceza aslinda, sen sessiz kaldikca o vicdan azabinin sesini duyma firsati yakalayacak. Arada eski fotograflari görunur yerlerde birakman da esinin eski duygularini hatirlamasini sana yeniden baglanmasini saglayabilir.
izlemiyim hiç bişey söylemiyimm öylemi kafam çok karışıkböylesi daha mı mantıklı o zamman da bak ne kolay unuttu demezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…