O zaman surekli yuzune vurarak halledemezsin bu olaylari daha farkli bir boyuta goturur. Mademki sart koyarak geri dondun tamam birak o zaman zamanla gor nasil olacagini. Uzaktan takip ederek gizlice yapmalisin..
işte canım böyle durumlarda susmakda bir o kadar zor oluyo
bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaaben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben
Kaç yıldır evlisiniz ki 2 yıldır biriyle görüşüyor eşiniz?
bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaaben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben
herşey ilklerle başlar
biri yapan ikincisini de yapar
affedersen eğer
nasıl olsa bu beni affedıyor mantığıyla devam eder bir müddet sonra.
iyi karar ver
sor eşine, aynı şeyi ben yapsaydım ne yapardın de ?*
8 sene canımm
ay bunu düşünmek bile istemiyorumm....ilkini atlatamadım 2.de kafayı sıyırırım herhalde.ya gel beni seni affettim canım demedim zaten adama ...eskisi gibi neşeli falan davranmıyorum daha durgun daha sınırlı davranıyorum.bu hareketiyle bişiylerden soğuduğumu hissetsin diye.e bunuda haketti zaten..ben yapsakdım ne yapardın deyipte kendimi o durumlara düşürmeye gerek yok bence...çok üzüldüğümü anladı eminim
affettıgınıze gore yuva devam edecek yapmamak kaydıyla..
sız sız olun asla olayları yuzune vurmayın..
ıkıncı bır aldatma sızın haykırmalarınızdan olur sonra allah korusun..
nasıl olsa guvenı yok der mısalı..
nasıl olsa affettı der mısalı..
hakedıyor der mısalı..
eşinizin uzerınde durmayı bırakın derım..
kendınızle ılgılenın .
sız onun degıl o sızın peşınızde olsun..
allah yardımcınız olsun..
evli olduğunu bilerek birlikte olan bi kadına bak benimle bitirdi ama kendi yuvası da yıkıldı zevkini tattırmak istemiyorumm.yıllarca emek verdim.pişmanlığı deniycem bakalım doğru olup olmadığı çıkacak sonuçta yine
Böyle paranoyak gibi yaşamak insanı hasta eder.
Çocuğunuz var mı bilemiyorum, eğer yoksa boşanın.
Kendinize bir başkası ile başka bir zamanda mutlu olma hakkı tanıyın.
Kimsenin sizi incitmeye, kandırmaya hakkı yok.
Allah yardımcınız olsun.
Bunu başka konuda da yazmıştın.Bence yanlış bir düşünce...
Kadını mı cezalandırıyorsun,kendini mi ?
Öfkeni yanlış kişiye yönlendirip,ayrılmama sebebini de kadına inat gibi görmeye çalışıyorsun.
Önce ayrılmama sebebini kendine itiraf et.
1-Eşimi seviyorum,ondan ayrılmaya hazır değilim.
Bu gayet geçerli bir sebeptir.Sen herşey yolunda sanıyorken,beklenmedik bir anda böyle bir olay patlak veriyor.
Sen daha bir gün önce eşinle mutluyken,bir gün sonra bu sebeple ayrılmayı kabullenememiş olabilirsin.
2-Eşime muhtacım,ekonomik özgürlüğüm yok,evladım var veya boşanmam hoş karşılanmaz,ailem arkamda durmaz vs...
2 durumda da maksat evliliği sürdürmekse,bunu eşin ve senin için işkence haline getirmeden yapman en sağlıklısı olur.
Ayrılırsan kimse birşey kazanmayacak.Eşin %99 o kadına gitmeyecek.
Kadın zaten 2. kadındı ve 2. kadın olarak kalacak.
izlemiyim hiç bişey söylemiyimm öylemi kafam çok karışıkböylesi daha mı mantıklı o zamman da bak ne kolay unuttu demezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?