bence cok katı bakıyorsunuz.
Sonuçta kimsenin evliliği burada yazılan 2 satırla anlasılıp kesin yargılara varılıp
ayrılın, yok niye barıstınız denilemez.
insan ilişkisi hele ki ikili iliskileR her zaman bir cok değişken özelliği icinde gizler.
dısarıdan kimse bunu yargılayamaz ve yargılamamalıdır.
-------------------------
Arkadasıma sunu söylemek isterim ki gercekten cok zor günler yasadıgını tahmin ediyorum.
Dileğim şu ki paranoya yapmadan evliliğini sürdürmeyi basarırsın cunku ben hep asırı kuskucu ve kıskanc olmanın karsı tarafı daha cok aldatmaya tesvik edeceğine inanırım.
esine inan ve ona ilk asık oldugun zamanları hatırla, ona aynı degeri ve ilgiyi göstermeye calıs, madem onu bu kadar seviyorsun o da bunu yasasın.
baktın ki olmadı tekrar etti aynı hatalara. O zaman zaten hersey bitecek gidecek.
Hergününü zehir etmenin ne anlamı var ki. su kısaccık hayatttaa... seviyorsun, sevdiğn yanında, hata yapmıs _olabilir_ seni tercih etmiş.
önemli olan bugun ve gelecek...
yolun acık olsun...
bence cok katı bakıyorsunuz.
Sonuçta kimsenin evliliği burada yazılan 2 satırla anlasılıp kesin yargılara varılıp
ayrılın, yok niye barıstınız denilemez.
insan ilişkisi hele ki ikili iliskileR her zaman bir cok değişken özelliği icinde gizler.
dısarıdan kimse bunu yargılayamaz ve yargılamamalıdır.
izlemiyim hiç bişey söylemiyimm öylemi kafam çok karışıkböylesi daha mı mantıklı o zamman da bak ne kolay unuttu demezmi
zaten zor günler yasıyorsun, morali hakediyorsun fazlasıyla.ay moral oldu valla yaaa
Kimseyi yargılamıyorum, konu sahibi konu açmış ve fikirlerimizi duymak istemiş
bende fikrimi belirttim.
İnsan ilişkilerinin değişken olduğunu biliyorum, ama bu değişkenlik
fikir ve iletişim anlamında kaldığı sürece saygıdeğer.
İşin içine birinin aldatılması giriyorsa ve ortada çocukta yoksa ömür boyu
'beni aldattı, acaba yine aldatır mı ?' düşüncesiyle yaşamaya mahkum edilmemeli
kimse. Eğer bir evlilik yürüyecekse herkes kalbine, evliliğine ve tabi ki bedenine sahip
çıkacak. Çıkamıyorsa sevilmeyi haketmiyordur.
Bu benim düşüncem, katılıp katılmamak size kalmış.
Sizin düsüncenize ve buradaki herkesin düsüncesine sonuna kadar saygım var.
Sadece burada yazarken yapıcı olmamız gerektigini düsünüyorum.
Cünkü yüzyüze degiliz, o üç insanı da tanımıyoruz,
Dertli bir insanın alelacele derdini 2 satırla özetleyerek yazdığı yazıya göre hüküm verip, kesin yargılara varıp, yorum yapıyoruz.
Yorum yaparken yapıcı olmaya özen göstermemiz gerekli.
Tabii ki aldatılmak ve bu paranoyayla yasamak cok korkunc bisey.
Ama bunu yasadıgını ve affettiğini ama böyle nasıl yasayacagını bilemeyen bir hemcinsimize sonuna kadar yapıcı olmak gerektiğini düsünüyorum.
Bu her an hepimizin basına gelebilecek birsey cünkü.
Bunu unutmayalım.
ben olsam eşimin değil karşıdaki kadının peşine düşerdim. eşinin ismiyle bi face açabilirsin mesela o kadını ekleyebilirsin. anlarsın devam edip etmediğini. vveya kadının gözünü korkutursun ne bilim arkadaş olup konuşarak yavaş yavaş öğrenebilirsin.
ben olsam eşimin değil karşıdaki kadının peşine düşerdim. eşinin ismiyle bi face açabilirsin mesela o kadını ekleyebilirsin. anlarsın devam edip etmediğini. vveya kadının gözünü korkutursun ne bilim arkadaş olup konuşarak yavaş yavaş öğrenebilirsin.
Neden illa kendi fikrinizi dayatıyorsunuz anlamıyorum, ben sizin gibi düşünmüyorum,
düşünmek zorunda da değilim.
Eğer konu sahibi kocasını affettiyse bu onun tercihi, ama bana göre yanlış
bir tercih.
Yorumlarım sizi rahatsız ediyorsa lütfen nasıl düşünmem gerektiğini yazmak yerine
beni okumayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?