eşime güvenmelimiyim

ay moral oldu valla yaaa

umarım atlatırsınız.. hiç bi insan evladı hak etmiyor bunu.. ne acı.. en acısı da senelerce devam eden bir ilişkiyi siz öğrenince bitiriyorlar.. demek öğrenmeseydiniz, o msj ı okumasaydınız daha kaç sene kandıracaktı eşiniz sizi.. böyle insanların mutlu bi yuvayı hak ettiğine inanmıyorum.. aldatmanın her türlüsü zehir gibidir mutlaka ama 2 sene sürdürmesi daha bir acı.. 1 defaya mahsus bir hata değil ki bu, dile kolay 2 koca sene bu ilişki devam etmiş.. insan bunu nasıl sindirir nasıl güvenir eşine bilemiyorum. ve herşey bitip herkes kenara çekildikten sonra fatura sizin omzunuza biniyor, bu ahlaksızlığı unutmak, bu adama tekrar güvenmek zorunda bırakılıyorsunuz..

Kimseyi yargılamıyorum, konu sahibi konu açmış ve fikirlerimizi duymak istemiş
bende fikrimi belirttim.
İnsan ilişkilerinin değişken olduğunu biliyorum, ama bu değişkenlik
fikir ve iletişim anlamında kaldığı sürece saygıdeğer.
İşin içine birinin aldatılması giriyorsa ve ortada çocukta yoksa ömür boyu
'beni aldattı, acaba yine aldatır mı ?' düşüncesiyle yaşamaya mahkum edilmemeli
kimse. Eğer bir evlilik yürüyecekse herkes kalbine, evliliğine ve tabi ki bedenine sahip
çıkacak. Çıkamıyorsa sevilmeyi haketmiyordur.
Bu benim düşüncem, katılıp katılmamak size kalmış.

Son düzenleme:
ihaneti ne olursa olsun normalmiş gibi algılamayın.. asla kanıksamayın bunu asla.. hiçbirimiz hak etmiyoruz.. herkes yasak elmayı yiyor ama ne hikmetse cennetten kovulan, ihanete uğrayan kadın oluyor.. onun geceleri zehir oluyor, o mücadele ediyor tekrar güvenle bakmak için eşinin gözlerine... kim ne derse desin 2 sene boyunca hayatına başkasını sokmuş bir adamdan söz ediyoruz.. bu adamın neresine güvensin konu sahibi.. kadıncağiz öğrenmeseydi ne olacaktı.. adam pişman olup da kendiliğinden mi bitirecekti bu ahlaksızlığı.. hiç sanmıyorum..

izlemiyim hiç bişey söylemiyimm öylemi kafam çok karışıkböylesi daha mı mantıklı o zamman da bak ne kolay unuttu demezmi

sızın bırşey soylememenız ayrı..
onun sıze karşı unuttu demesı ayrı konular..
sız eşinize sureklı(ara arada olsa) sen soylesın sen boyle yaptın vs demek ayrı bır konu..
eşinizin sıze bak unuttu demesı ıcın..
sızın şırnasık vurdum duymaz hal almanız gerekır..
bununda olmayacagını varsayarak boyle bırşeyın ımkansız olacagını duşunuyorum..

sana söyleyebileceğim tek şey umursama eşini.. ne hali varsa görsün derler ya öyle yap.. kendine güvenini yitirme.. önemli olan bu.. unutma bazı insanlara altından saray da versen gözü bakır barakadadır.. eşinin seni aldatması seni değersiz yapmaz.. hayatının merkezinden eşini çıkar kendini güzelce oturt oraya.. kendinle ilgilen, kendini geliştirecek seni mutlu edecek şeylerle ilgilen.. ne varsa sende var unutma.. tetikte durmaa artık, tamam güvenme eşine ama takip de etme, umursama yani.. zaten ilkini nasıl öğrendin, bi msjla, emin ol tekrar allah çıkarır karşına.. ilahi adalet.. o adam seni de mutlu bi yuvayı da hak etmiyor, ama neyse, sen kendi kendine de yetersin.. inanip güvendiğimiz adamlar bize ihanet etse ne yazar..

Son düzenleme:
2 yıl süren bir ilişki yaşıyor eşin ve kadın evli olduğunu biliyorsa o ilişki kolay kolay bitmez gb geldi bana.Kimbilir belki o kadınada garanti verdi..
Kocamı o kadına bırakmam mantığıyla hareket edersen daha çok üzülürsün canım çünkü böyle oyunlarla nefes alman imkansızlaşır.

Benim sevdiğim adam babasının verdiği sözle bi başkasıyla nişanlandı,banada yalvardı kapımda sabahladı fırsatını bulunca ayrılıcam diye ağladı....
Ama öyle bir duruma geldiki olaylar içinden çıkamadık yalanlar,olaylar birbirine girdi şimdi 3 kişide mutsuz...
Bende ne hikmetse hırsa kapıldım sevdiğimi kaptırmam diye ama olan bana oldu hayatımın 3 yılı, psikolojim altüst oldu neyse konunu dağıtmıyım örnek vermek istedim.

Diyelimki ilişkisi bitti başkası olmayacağının garantisi varmı??
Demek istediğim sen kendi eşinle ilişkini sorgula,yaptığı senin ilişki anlayışına uygunmu değil mi,eşinin sana yaptığını kabullenebilecekmisin??

Sizin düsüncenize ve buradaki herkesin düsüncesine sonuna kadar saygım var.
Sadece burada yazarken yapıcı olmamız gerektigini düsünüyorum.
Cünkü yüzyüze degiliz, o üç insanı da tanımıyoruz,
Dertli bir insanın alelacele derdini 2 satırla özetleyerek yazdığı yazıya göre hüküm verip, kesin yargılara varıp, yorum yapıyoruz.
Yorum yaparken yapıcı olmaya özen göstermemiz gerekli.
Tabii ki aldatılmak ve bu paranoyayla yasamak cok korkunc bisey.
Ama bunu yasadıgını ve affettiğini ama böyle nasıl yasayacagını bilemeyen bir hemcinsimize sonuna kadar yapıcı olmak gerektiğini düsünüyorum.
Bu her an hepimizin basına gelebilecek birsey cünkü.
Bunu unutmayalım.

2yil boyunca pisman olmamis yaptiklarindan
Siz yakalayincami pisman oluyor bu adam?
Madem affettin,bosanmadin
ne diye adamin basinin etini yiyorsun hergun
devam ediyormu diye?
Adam der nasilsa affetti,bir daha yapsam yine affeder.
Yakalarsan sasirma yani.

Anlamiyorum bu kadinlari!!
sizi 2 yil boyunca aldatmis bir adamla
nasil ayni yataga girebiliyorsunuz?
Herneyse affettiyseniz kurcalayip durmayacaksiniz.
yada ayrilip rahata kavusacaksiniz
bir omur süpheyle yasanmaz!

Neden illa kendi fikrinizi dayatıyorsunuz anlamıyorum, ben sizin gibi düşünmüyorum,
düşünmek zorunda da değilim.
Eğer konu sahibi kocasını affettiyse bu onun tercihi, ama bana göre yanlış
bir tercih.
Yorumlarım sizi rahatsız ediyorsa lütfen nasıl düşünmem gerektiğini yazmak yerine
beni okumayın.

Son düzenleme:
ben olsam eşimin değil karşıdaki kadının peşine düşerdim. eşinin ismiyle bi face açabilirsin mesela o kadını ekleyebilirsin. anlarsın devam edip etmediğini. vveya kadının gözünü korkutursun ne bilim arkadaş olup konuşarak yavaş yavaş öğrenebilirsin.

kadın onu ilgilendirmez, sonuçta kendi kocası aldatmış, kadın değil..kocası taviz vermese olmazdı bütün bunlar..

Bence bu sadece kadınla bağı korumaya yarar.
Kadın,konu sahibinin eşi zannedecek,eninde sonunda arayacak veya mesaj atacak.Oh hazır aramışken,özledim vs...Ters teper.
Elin kadınını didiklemeye gerek yok bence de.Kim olduğunu anlayıp,huzursuz etmek için yalan bile söyleyebilir.

evet. haklısınız. dayatma olmus, farkında degildim.
özür bunun için.
sanırım esas sorun şu olabilir, tamamen zıt tipler olabiliriz. :)
bundan sonra daha cok okuycagımdan emin olabilirsiniz, zıtlık ceker cunkü )

konuyu görünce yazmadan edemedim çok şükür ben böyle birşey yaşamadım fakat 2 kuzenim eşleri tarafından aldatıldılar.
birinin çocuğu vardı öğrendiği an boşandı şuanda da yanlız ve çocuğuylada çok mutlu.kocasınıda affetti evet barışmadı boşandı ama affetti.
çocukları var çünkü,kocası pişman oldu ama nafile.pişmanlıklarıyla başbaşa şimdi.
diğer kuzenim ise affetti eşini hiçbir dayatma yapmadı ne kadar çok sevsede onu kendi kendine bıraktı 3 sene boyunca aynı yatağa bile yatmadı eşiyle
zaman geçince unutuluyo olmalı bazı şeyler demekki ki şimdi çok mutlular çocukları oldu.kocası hala pişman hala mahçup bu cezada ona yetti zaten.
yani 'iki ucu ..... değnek' derler o hesap.her kadın farklıdır kimisi affeder kimisi terkeder.
konu sahibinin üzerine gitmek yerine onu güçlendirecek şeyler söylenmeli bence,neler yaşadı kadın kimbilir hergün şüpheyle yaşamak nasıl bişeydir yaşamayan bilemez.
konu sahibine şunu söylemek isterim sen kadınsın her ne kadar ülkemizde kadına saygı pek olmasada kadın olmak demek aile olmak demektir,anne demektir kadın,onu bunu bırak sen
kendi hayatına bak.kocana değil kendine güven,eminim güzel bir kadınsındır ve özelsindir de.elbet hatasını anlar oda.1 kere yaptı diye yine yapar diye düşünme.
peşinden de koşma sen güçlü ol bırak gerisini zaman halletsin.zamanla herşey düzelicektir elbet,üzme kendini,sıkma canını.

bnce o kadın sana arkdşlk teklfi etmiş ya o kadınla ilişki kurablrsn bunu öğrenmk için..yada sahte bir erkek kimliğiyle bi face adresi açıp o kadını netten rahatsz et mesela.bklm sana cwp verecekmi yoksa eşinle ciddilerse eğer ona haber vericekdr doğal olark oda kadını savvunmk için senle irtibta geçicektr.bu şekilde öğreneblrsin doğruyu.için de rahat etmiş olu bişey yoksa..

canım benı yanlıs anlama ben bır süpheyle yasıyorum bılıyorsun kaç haftadır
bu bıle bana yetıyor eşimin eli elime degmesın ıstıyorum

ama sen yasadın aldatıldıgını bılıyorsun

nolur yanlıs anlama empatı kuruyorum da ben asla bırakın aynı yatagı yuzune bıle bakmam

yanı nasıl yatıyorsunuz daha dogrusu beraber mı yatıyorsunuz bunu anlayamıyorum

cok zor olsa gerek

Kocanı ısrarla aklamaya çalışman onu sevdiğinin göstergesi.
Kadını da ısrarla yerin dibine sokman da...
Kadını kahredeceğim boşanmayarak demişsiniz.
Boşanmayıp kendi hayatınıza bakmayarak da o kadını bilemeyeceğim de kendinizi kahrettiğiniz kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…