eşime güvenmelimiyim

anlamadım kocama bakmadım suçlamadım diye kim söyledi iyice okudunmu arkadaşım kim söyledi kocam masumm diye anlamadım ben söyledimmii

anlamadım kocama bakmadım suçlamadım diye kim söyledi iyice okudunmu arkadaşım kim söyledi kocam masumm diye anlamadım ben söyledimmii

sen masus demedin ki neyi eleştiriyor arkadaş bende anlamadım .hatta içimden atamıyorum hep suçluyorum dedin .evli erkekle olan kadınlara toz kondurmayacakmışız .saçmalık .

sen masus demedin ki neyi eleştiriyor arkadaş bende anlamadım .hatta içimden atamıyorum hep suçluyorum dedin .evli erkekle olan kadınlara toz kondurmayacakmışız .saçmalık .

kondurmayalım o zaman vatana hizmet veriyolar ne diyimmmmvermeye devammm.bırakalım sıkılan kocalarımızn gönlünü yapsınlar nasılsa kapıdalarrr diyelim bari...haklı kadın ne yapsın diycez artık tek sermaye var kullanmak lazımm.

evet hep kadınları suçluyoruz denmiş ya masum kadını neden suçlayalım ki .bizim suçladığımız nişanlı ,evli erkeklere asılan kadınlar .mesela ben 3 aydır nişanlıyım eylülde düğünüm var inşş nişanlım nişanlandığında bile beni aradı biri bulmuş nomu .ona güvenme vs birşeyler diyor eski sevgilisymiş .bende dedim sana ne yaptı anlat bana .saçma sapan konuşuor bırakmış bunu vs vs .yediremiyolar işte ondan böyle hırs yapıyolar .

size 2 yol söyleyeceğim ;
1 - Eğer çocuğunuz yoksa yeniden birlikte olmak mantıklı değil ... Bence 1 kere aldatan bir erkek Bir çok şeyi kaybetmiştir...Çünkü seven bir insan Ben eşime bunu yapamam Deyip kıyamayıp aldatmaması gerekir...
2- Eğer Çocuk varsa Veya evli kalmakda istiyorsanız
şunu unutmayın ki kadınlar hiç bir şeyi unutmaz ; Asla laf sokmayın O sizin sessizliğinizden korkmalı Asla sen bunu yaptın sen şunu yaptın demeyin , Çünkü aldatan erkeğe hediyedir bu ... Çünkü aldatan erkek Hakaret duydukça küçülüyor ve iyice bırakıyor hayatı böyle devam etsin diyor böyle lafları duymak hoşuna bile gider bir süre sonra böyle alışır yani .
Bir daha size bi hata yaptığında sizin asla affetmeyeceğinizi ve sizi kaybederse Asla yeniden olmayacağı izlenimi bırakın ... Her zaman dik durun karşısında Sıradan kadınlar gibi Asla dırdır yapmayın ...Birliktede uyumayın Kendimi sana ait hissetmiyorum hissedene kadar kendini ve evliliğimizi toparlayana kadar eskisi gibi olmamızı bekleme diye sözlerde bulunun ama Sakin polemiğe kavgaya girmeyin ...
Yani sizin sesinizi yükseltmesine sizi sinir edip ağlatmasına hakaret ettirmesine izin vermeyin Unutmayın siz haklı taraftasınız Ve Her zaman bakımlı olun ev hanımı bile olsanız bakımlı olun ki Pişmanlığı daha çok artsın
Herkes hata yapar Hatasını telafi edebiliyor mu diye gözlemleyin Hep sessiz kalın Susmak en büyük cevap derler ki erkekler susan kadınlardan korkar çünkü erkeklere göre kadınlar hep dırdır eder etmeyinki farklılığınızı anlasın

sevgi ve huzurla kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…