pardon da kendimi isptlamaya çalıştığımı nereden çıkardınız
siz kadınlar için para için yapışıyorlar , erkekleri kandırıyorlar dediniz
bende dedim ki olabilir ama erkeklerde yüz vermeyecek bu kadar basit
size para için gelen bi erkeğe cevap vermezsiniz değil mi
benim savunduğum tek şey ortada suç varsa kesinlikle tek taraflı değildir
ve kimden sorumluysak ilk ona bakmayalız sonra karşıda ki kişiye
bunun nesi kendini ispat etme çabası
yada asarım keserim boşarım iması
tamam şimdi bunu söylemen ne kadar doğru burda sence?tamam sana göre erkek yüzde yüz suçlu diğer kadın masum .ok .sürekli sen olsaydın diyorsun sana bir erkek gelse diyorsun canım ben erkek değilim .yapmayın ya bu kadar basit değil .kadın-erkek aynı değil bazı konularda .bizim yapımız bu .değişmez bir şey .iki radikal cümleyle genel geçer düzeni değiştiremezsin ben böyle düşünürüm dersin anlarım ama sürekli kocan suçlu kocana bak şöle böle diyorsun .hiç dorğu bulmadım tutumunu .realist bir insanım kusura bakma .ortada gerçekler var .görmezden gelemem .kadını suçlamasına neden taktın ki onuda anlamadım da neyse .
tamam kadınlar yapmaz yaparsa adı "şey" olur işte
erkekler de her haltı yemekte serbestirler çünkü onlar erkek
Kadınlar her daim kendilerinden mutlu olanı kıskanan, hep daha iyisini isteyen doyumsuz varlıklardır.
Aynı zamanda mutsuz olana da içten içe sevinen...
(Bunu yazdım diye erkek degilim) :)
Fakat kimisi bunu önemsemez, kimisi de amaç haline getirir yuva yıkar.
Ancak erkek de sınırlarını bilmeli.
Bir şekilde dur demeli.
Zaaflarına yenik düşmemeli.
Kadınların zaafı yok mu?
Onlar neden çogu zaman bu zaaflarına yenik düşmüyorlar.
Her şey karşılıklı arkadaşlar.
Bir işyeri düşünün
Bayanlar ve erkekler çalışıyor.
Erkek zaafı varsa yaklaşacagı kadını biliyor.
Hepsine yaklaşmıyor.
Seçiyor.
Neden?
Çünkü biliyor ki karşılıgı kendisine olumlu dönecek.
Her erkek böyle mi?
Degil. En azından iradesine sahip, kendini bilen, zaaflarına yenik düşmeyen erkekler böyle degil...
kadınların kendilerinden mutlu olanı kıskanan doyumsuz varlıklar olduğuna katılıyorum .çevremdede gördüm bunu .ben de şunu anlamam hem memnun değilsen sevgilinden eşinden haset etmek yerine mutlu olabileceğin bir insan bul .nişanlıma yanında baban gibi duruyor diyen bir arkadaşım olmuştu çok zülmüştüm .güya yakın arkadaşım .kadınlar çok kıskanç erkekler kadınlar kadar değil.
valla hiç burda kadın-erkek eşit kadının namusu erkeğin elinin kiri olayına girmeyelim .herkes kendinden sorumludur .eşitlik vardır evet kanunlar önünde ama sosyal yönden eşitlik olamaz .bu bu ülkedede değil her yerde olan birşey .erkeklerin fiziksel özellkileride çok farklı zaten .dediğim gibi erkek hoşlandığı için yatabilir ama kadın için bundan daha fazlası gerekir .kadınlar daha duygusaldır zaten .erkek her haltı yemede serbest değil ama o konu çok farklı .arkadaş burda sadece derdini paylaşıyor ve belki biraz destek moral bulmak istiyor .sürekli kocasını suçlaması gerektğini savunuyorsun .suçlasa ne olucak suçlamasa ne olucak .zaten durumdan rahatsız ki gelmiş burda paylaşıyor .bide sen bu şekilde üstüne gidiyorsun .bende bunu anlamıyorum doğrusu .neyse allah kimseye vermesin kolay birşey değil .
İşte bu durumda sen onun bu lafı kıskandıgı için söylediğini anlayabiliyorsun.
Bunun uç noktası da yuva yıkmak...
sana güvenene sen de güven sana güvenmeyene sen de güvenme
bence sen hatayı başta affederek yapmışsın şimdi tekrar etse bu sefer affetmeyeceğim modundamısın yani,
bence böyle şeyler affedilmeye layık değil, aşık olan biri bunları yapmaz. aşk bitmiş siz daha neyi devam ettiriyorsunuz
geçen gün okuduğum bir yazıda, sadakatin aşkla alakasının olmadığı kişinin ahlak seviyesiyle alakalı olduğu yazıyordu. konu sahibi arkadaşım eşin 2 yıl boyunca aldatmış bana yine yapar gibi geliyor. imkanın varsa her gün için içini yiyeceğine devam ettirme derim ben de.
kolay olmadığını bende biliyorum
neden affettin neden böyle yaptın da diyememe hakkım yok
ama şu toplumun aman erkek değil mi yapar deyipte kadınların bile kadınları suçlamasına aklım almıyor
benim derdim konu sahibi değil sadece bu
dediğiniz gibi erkeğin elinin kiri ama kadının namusu olayına geliyor ona kızıyorum
yoksa inşallah kimse yaşamasın böyle şeyler çok zor
bundan 2 ay kadar önce eşimin başka bir kadınla görüştüünü öğrendim aslında telefon mesajından yakaladım.onu terk ettim boşanıcaktım fakat günlerce yalvarıp araya birilerini sokmasıyla boşanmaktan vazgeçtimm.önce bana yeni bişeydi dedi ama tef.kayıtları çıkardım.2 yıl olmuş rahat.çok pişman görünüyo ama kuşku içindeyim hala.2 ay geçti hergün açıyorum konuyu devam ediyomudu acaba diye.kocaman çocuğu olan paspal bikadın.geçen sene face de bana arkadaşlık teklif etmişti kabul etmemiştim tanımıyorum diye ya aa kızlar acaba bitmişmidir yoksa devam ediyomudur.hergün tetikte bekliyorum ya devam saaaben böyle hergün adama laf sokuyorum ama doğrumu yapıyorum bilmemki...evde herşey süt liman bu konuyu gündeme getirmediğim sürece.telefon gece bile açık artık.al kurcala diyo eskiden olsa ooooooo el sürülmezdi...bana akıl veriii yaaa nooolur devam etse nasıl anlıycam ne yapayım ben
evet işte bende bunu demek istiyorum yani bunu bilerek yapan kadınlar var hemde az değil sayıları .erkeğin bunlara kanmaması gerekir zaten o ayrı .ama bu şekilde davranan kadınlar kendilerince zafer kazanmış oluyor yuva yıkınca .kendilerini ispatlıyolar .halbuki bekar birine baksa daha mutlu olucak .ama gözü hırs bürümüş işte .
Ayrılmalıydınız, iki yıl gözünüzün içine bakarak aldatmış sizi.. (Kalbinizi acıttıysa bu sözüm affedin)
Madem ayrılmadınız, öyle gerekli gördünüz son bir şans veriyorsunuz, artık kendinizi yıpratmayın.
Bırakın o yıpransın.O düşünsün sizi kaybedeceğine.
Siz keyifinize bakın ne kadar bakabiliyorsanız o kadar.
Tabiki yüzdeyüz güvenmeyin ama eski kuşkularınızıda atın kalbinizden.
Kimseyle paylaşmayın.Paylaştıkça canınız acır.
Gözünüz açık olsun, sadece buna dikkat edin.
İnşaallah bundan sonra çok çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?