geçen sene bu arkadaşımın yaşadıgı kuşkuları duyguları ölürcesine yaşadım
hala ara ara afalladıgım oluyor ama çok şükür biraz kendime geldim
sizin söylediğinizi yapması okadar zorki elinde olmadan kuşkulara kapılıyor
sorun yeniden aldatırmı degil bence
2 seneleri geçmiş ya unutamazsa ya özlerse ya dayanamayıp o kadınla devam ederse
inanın başkasıylada yapar yapan adam ama bu pişmanlıktan sonra başkasına gidecegini düşünmüyor beyin sadece
o kadından ya kopamazsa ya dayanamayıp konuşursa bulusurşa bir çok kuşku ve huzursuzluk offffffff
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez yazması kolay geliyor
sagolsun arkadaşlar destek olmaya çalışıyorlar ama olmuyor beynimize söz geçmiyor yoksa bizlerde herşeyi akışına bırakıp huzurlu olmayı
herkesten çok isteriz hatta çokta ihtiyacımız var ama olmayınca olmuyor beynimizden çıkmıyor hiç kolay degil hiççç
gitmekte kalmakta işkencedir bazen rabbim hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım..
2 yıl sürürmüş ilişkisi koskoca 2 yıl
ama sen diyorsun ki eşimden boşanmam için seni sevmiyorum demesi lazımdı
bazı şeylere anlamak için sözlere gerek yoktur
yine her zaman ki gibi suçlu o kadın
sizin kocanız ise zorla 2 yıl ilişkisini sürdürmek zorunda kalan kişi
bu hayat başkalarını suçlayarak geçmez
üzgünüm ama hayatı paylaştığınız kişi kocanız o kadın değil
bir kere de bi kişi çıkıp demedi benim kocam aldattı o suçlu
hep karşıda ki kadın kötü,pis,paspal,çirkin,adi,şerefsiz
bizim kocalarımız ise onların bi anlık oyununa gelen masum köylü
evet herkes yardımcı olmak istiyor, ama buraya benim de başımdan şu geçti diye yazmıyorsak bu öyle bir olay yaşamadığımız anlamına gelmiyor. Tabi i herkes kendi yaşadığını kendi bilir. Ama aldatmak için tek bir kadın yok dünyada, aldatacaksa gene aldatır adam. Yanlış anlaşılmasın mutlaka aldatır demiyorum, belki de gerçekten pişman, pişman olması için, yaptığını anlaması için yakalanması gerekiyordu belki. Affetmek zordur, affettiyse her dakika başına kakmakla yada hatırlatmakla bir yere varamaz. Beyinden çıkmıyor diyorsun bak, acı bu tabi ki kolay unutlmaz, ama sürekli huzursuz güvensiz ne zamana kadar gider?
HAKLISINIZ BİZLERDE GİTSİN İSTEMİYORUZ günlerce bu huzursuzlugu beynimden at allahım diye yarvardıgımı bilirim
inşallah rabbim bizleri o huzura kavuşturur kimse bu halde yaşama devam etmeyi istemez malesef yaşadık inşallah arkadaşımızda çabuk atlatır
tabiki erkeklerde suçlu .ama konu sahibi sürekli kocasını suçlasa içten içe hep nefret edicek kocasından .yani zaten boşanmak istemiyor kadın .bide sürekli bunu yapsa işkance olur .suçu diğer kadına atmak kendini rahatlatmak oluyor bir nebze .ayrıca evli olduğunu bile bile ilişki sürdüren kadın kusura bakmayın ama burdan birşey demek istemiyorum ona .erkekler kolay kapılıyor bunuda biliyoruz .
kendini kandırmaktan başka birşey değil bu
sizde söylüyorsunuz işte adamın evli olduğunu bile bile illişki sürdüren kadına ne dendiğini hepimiz biliyoruz
peki o kocaya ne deniliyor onu biliyor musunuz
sadece erkektir yapar kolay kapılır bu kadar mı
koca kendinin evli olduğunu unutuyor mu
zaten biz bu hale getiriyoruz onları
herkesin dilinde erkektir yapar,her erkek yapar,onların doğasında var,onlar bizim gibi değiller
burada bile kocasını aldatan kadınlar olunca bi taşlamadığımız kalıyor
ama kocalara laf söylediğimizde aa orada dur erkek o yapar bırak işte yalvarmış seni çok seviyor unut gitsin ahh o çirkef kadın yok mu hep onun yüzünden oluyor bunlar
utanmasak kocayı destekeyeleceğiz hatta bazıları kim bilir ne yaptında aldattı seni bile diyor
kilo mu aldın cinsellikte soğuk mu davrandın ilgisiz mi oldun diye soranlar var
ben kocamdan sorumluyum hayatı onunla paylaşıyorum o bana söz verdi onunla zorluklara göğüs gerdim kadınla değil
aynı şekilde kadında evliyse kocası kadını suçlamalı kalkıpta konu sahibinin kocasını değil
boşanmak istemiyorsa kimseyi suçlamayacak susacak görmezden gelecek affedecek
burada kadına adi paspal deyipte kocam da çok ağladı yalvardı beni seviyor deyince başka olaya dönüyor
evet herkes yardımcı olmak istiyor, ama buraya benim de başımdan şu geçti diye yazmıyorsak bu öyle bir olay yaşamadığımız anlamına gelmiyor. Tabi i herkes kendi yaşadığını kendi bilir. Ama aldatmak için tek bir kadın yok dünyada, aldatacaksa gene aldatır adam. Yanlış anlaşılmasın mutlaka aldatır demiyorum, belki de gerçekten pişman, pişman olması için, yaptığını anlaması için yakalanması gerekiyordu belki. Affetmek zordur, affettiyse her dakika başına kakmakla yada hatırlatmakla bir yere varamaz. Beyinden çıkmıyor diyorsun bak, acı bu tabi ki kolay unutlmaz, ama sürekli huzursuz güvensiz ne zamana kadar gider?
canım kocasından tabikide iyi bir şekilde bahseder çünkü onu seviyor ve onu affetmeye çalışıyor .neden o kadını suçlaması seni bu kadar rahatsız ediyor tabikide suçlayacak .yani senin kocanda seni aldatsa aynı şeyi yaparsın .bu savunma mekanizması artı onu suçlamada son derece haklı .
geri kafalı falan diyebilirsiniz ama ortada gerçekler var .bir erkek sadece cinsellik için hiçbir duygu olmadan bir kadınla birlikte olabiliyor ama kadında bu durum aynı değil .kadın sadece hoşlandığı için değil farklı sebeplerden dolayı bir adamla brilikte oluyor .belki adamın parası var,belki mevkisi var .ona kapak atmaya çalışıyor .baştan çıkarıyor .nu durumda kadın masum erkek mi suçlu yapmayın ya lütfen .bir kadının kadına yaptığını kimse yapmaz .
kilo mu aldın kendine bakmıyor musun gibi yorumlar da normal .kendinden soğutma demek istemiştirler .tabi sadece neden bu olmaz .dünya güzelide olsan aldatılabilirsin ki bir sürü manken bir sürü güzel kadın aldatılmıştır zaten .bana göre düşüncen yanlış hayatı pek tanıyamamışsın .senin dediğin kadar basit değil .keşke öle olsaydı zaten .
canım kocasından tabikide iyi bir şekilde bahseder çünkü onu seviyor ve onu affetmeye çalışıyor .neden o kadını suçlaması seni bu kadar rahatsız ediyor tabikide suçlayacak .yani senin kocanda seni aldatsa aynı şeyi yaparsın .bu savunma mekanizması artı onu suçlamada son derece haklı .
geri kafalı falan diyebilirsiniz ama ortada gerçekler var .bir erkek sadece cinsellik için hiçbir duygu olmadan bir kadınla birlikte olabiliyor ama kadında bu durum aynı değil .kadın sadece hoşlandığı için değil farklı sebeplerden dolayı bir adamla brilikte oluyor .belki adamın parası var,belki mevkisi var .ona kapak atmaya çalışıyor .baştan çıkarıyor .nu durumda kadın masum erkek mi suçlu yapmayın ya lütfen .bir kadının kadına yaptığını kimse yapmaz .
kilo mu aldın kendine bakmıyor musun gibi yorumlar da normal .kendinden soğutma demek istemiştirler .tabi sadece neden bu olmaz .dünya güzelide olsan aldatılabilirsin ki bir sürü manken bir sürü güzel kadın aldatılmıştır zaten .bana göre düşüncen yanlış hayatı pek tanıyamamışsın .senin dediğin kadar basit değil .keşke öle olsaydı zaten .
hayatı anlamak başkalarını suçlamak mı
çoğu şeyi görmezden gelip hataları başkalarının üstüne atmak mı
kocam beni aldatırsa ben kocamda suç bulurum
kadına adi diyorsam kocama da şerefsiz derim
son moda da bu galiba kadının kadına yaptığını başkası yapmazmış
kocası yapıyor ya daha kötüsü var mı
benim dediğim ortada bi hata varsa ilk kocasındadır sonra kadında
kadına masum demiyorum ben sizin erkeğe dediğiniz gibi
sana şimdi bi erkek gelse baştan çıkarmaya çalışsa ne yaparsın ağzının payını verirsin deme gerekirse şikayet bile edersin
aynı şekilde kocada ağzının payını verecek
kocanın hoşuna gidip o da karşılık verse bile bu durumda yine kadına suç bulursunuz niye yakınlaştı diye
kocaya demezsiniz neden karşılık verdin diye
düşüncelerimiz o kadar zıt ki aynı noktada buluşacağımızı sanmıyorum
o yüzden uzatmanın anlamı yok
bizde biraz kapak atma durumu vardı...görünürde kira ödetsem masraflarımı karşılatsam falan eşim çooook yakışıklı diyemiycem...para iyi bişey diiil mişş
hayatı anlamak başkalarını suçlamak mı
çoğu şeyi görmezden gelip hataları başkalarının üstüne atmak mı
kocam beni aldatırsa ben kocamda suç bulurum
kadına adi diyorsam kocama da şerefsiz derim
son moda da bu galiba kadının kadına yaptığını başkası yapmazmış
kocası yapıyor ya daha kötüsü var mı
benim dediğim ortada bi hata varsa ilk kocasındadır sonra kadında
kadına masum demiyorum ben sizin erkeğe dediğiniz gibi
sana şimdi bi erkek gelse baştan çıkarmaya çalışsa ne yaparsın ağzının payını verirsin deme gerekirse şikayet bile edersin
aynı şekilde kocada ağzının payını verecek
kocanın hoşuna gidip o da karşılık verse bile bu durumda yine kadına suç bulursunuz niye yakınlaştı diye
kocaya demezsiniz neden karşılık verdin diye
düşüncelerimiz o kadar zıt ki aynı noktada buluşacağımızı sanmıyorum
o yüzden uzatmanın anlamı yok
başına gelmesini dilemem ama başına gelirse birgün adamı hemen boşa kadını da baş tacı yap canım benim
nereye kadar gider ...bu kadar sıkıntının üstüne bitti deyipte devam ettiğini anladığım zamana kadar o zaman zaten boşanmayı gözü yiyor demektir üzülmeye hiç gerek yok derimm.yada gerçekten bitirdiğine emin olaana kadar.en azından bunca çirkinliğin sonunda kendine çeki düzen vermiş derim...affettm herşeyi unutup bağrıma bastım erkektir yapar demedim.bu sadece bi şeyleri kesip atmadan önce zamana yayıp ne nereye gidiyo bekleyip görmek galiba.zaten kafam çoook karışık.sadece 1 kişiyi suçlamadım hiç belki bende suçluyum ama asla ilgisiz alakasız olduğumdan diil.şimdiye kadar nasıl anlamadım diye çok suçladım kendimi...evet belki bu biter başkası olur o da zaten son nokta olur.ama herkesin hayatında vardır diilmi böyle riskler.şu anda benim olduğum nokta o değilki bunca tartışmaya çirkinliğe rağmen devam edebilme cesareti varmı...onu gördüğüm an zaten bitmiştir.çünki bunu yapmış olmayı yana koyun boşanma arefesinden dönüp devam etmek yapıpta yakalanmaktan daha büyük anlamlar barındırır içinde
işte benim demek istediğimde buydu yorumumu okudun mu bilemem ama aynı şeyleri düşünüyoruz keşke hiç yaşamasaydık malesef yaşandı şimdi bize büyük sabır düşüyor arkadaşım aylardır sabır küpü oldum ama ters birşeye rastlamadım zamanla bu kuşkuların huzursuzlugun azalacak inşalahh
inşallah son olur bir daha hiç yaşamazsın arkadaşım...damdan düşenin halini damdan düşen anlarmışşş
inşallah arkadaşım inşallah...
keşke eşlerimiz eskisi kadar sevebilsek bu olayı unutsak tamamen böyle bir mucize olur mu ki
başına gelmesini dilemem ama başına gelirse birgün adamı hemen boşa kadını da baş tacı yap canım benim
işte benim demek istediğimde buydu yorumumu okudun mu bilemem ama aynı şeyleri düşünüyoruz keşke hiç yaşamasaydık malesef yaşandı şimdi bize büyük sabır düşüyor arkadaşım aylardır sabır küpü oldum ama ters birşeye rastlamadım zamanla bu kuşkuların huzursuzlugun azalacak inşalahh
ben inanmıyorum burdan kendini ispatlamaya çalışmak çok kolay .kimin başına gelse düşünür affedeyim mi acaba der .tak diye kesen kadın çok az .boşananlar daha çok eşleri boşanmak istedği için boşanıyor zaten .ben neler gördüm .esip gürleyen şöle yaparım böle yapardım bizim sevgimiz çok büyük diyen insanlar ama hepsi aldatılınca sus pus oldular hatta söyleyemiyolar bile en yakınlarına yediremiyolar .bu kadar hırsa gerek yok bence .gerçekçi bir insanım hayallerde yaşamam .ben şu yaşa kadar bunu gördüm .sen doğru yoldasın sevdiğin adam için savaşmalısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?