eşime güvenmelimiyim

evet herkes yardımcı olmak istiyor, ama buraya benim de başımdan şu geçti diye yazmıyorsak bu öyle bir olay yaşamadığımız anlamına gelmiyor. Tabi i herkes kendi yaşadığını kendi bilir. Ama aldatmak için tek bir kadın yok dünyada, aldatacaksa gene aldatır adam. Yanlış anlaşılmasın mutlaka aldatır demiyorum, belki de gerçekten pişman, pişman olması için, yaptığını anlaması için yakalanması gerekiyordu belki. Affetmek zordur, affettiyse her dakika başına kakmakla yada hatırlatmakla bir yere varamaz. Beyinden çıkmıyor diyorsun bak, acı bu tabi ki kolay unutlmaz, ama sürekli huzursuz güvensiz ne zamana kadar gider?

tabiki erkeklerde suçlu .ama konu sahibi sürekli kocasını suçlasa içten içe hep nefret edicek kocasından .yani zaten boşanmak istemiyor kadın .bide sürekli bunu yapsa işkance olur .suçu diğer kadına atmak kendini rahatlatmak oluyor bir nebze .ayrıca evli olduğunu bile bile ilişki sürdüren kadın kusura bakmayın ama burdan birşey demek istemiyorum ona .erkekler kolay kapılıyor bunuda biliyoruz .

HAKLISINIZ BİZLERDE GİTSİN İSTEMİYORUZ günlerce bu huzursuzlugu beynimden at allahım diye yarvardıgımı bilirim

inşallah rabbim bizleri o huzura kavuşturur kimse bu halde yaşama devam etmeyi istemez malesef yaşadık inşallah arkadaşımızda çabuk atlatır

Son düzenleme:

İnşallah... Keşke bişey gelse de elimizden o kötü olayları silebilsek. Zaman çaresi olur mu bilmiyorum, hafifletir mi daha da arttırır mı bilmiyorum. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben de zaman hiç bir işe yaramaz. Hayatı adama da kendime de zehir ederim, bu durumda boşanmayı istiyorsam o adamı gerçekten sevdiğim içindir, sevmişim ki eziyet etmek istemiyorum demektir. Bu sadece benim hislerim, herkes farklı hisseder, kimsenin kimseyi hisleri konusunda yargılamaya hakkı yok diye düşünüyorum. bu kötü olaylardan sonra evliliğini devam ettirme kararı alan çiftlerin evlilik terapistine gitmesi yardımcı our mu acaba? Amaç sadece çözüm yolu bulmak

kendini kandırmaktan başka birşey değil bu

sizde söylüyorsunuz işte adamın evli olduğunu bile bile illişki sürdüren kadına ne dendiğini hepimiz biliyoruz

peki o kocaya ne deniliyor onu biliyor musunuz

sadece erkektir yapar kolay kapılır bu kadar mı

koca kendinin evli olduğunu unutuyor mu

zaten biz bu hale getiriyoruz onları

herkesin dilinde erkektir yapar,her erkek yapar,onların doğasında var,onlar bizim gibi değiller

burada bile kocasını aldatan kadınlar olunca bi taşlamadığımız kalıyor

ama kocalara laf söylediğimizde aa orada dur erkek o yapar bırak işte yalvarmış seni çok seviyor unut gitsin ahh o çirkef kadın yok mu hep onun yüzünden oluyor bunlar

utanmasak kocayı destekeyeleceğiz hatta bazıları kim bilir ne yaptında aldattı seni bile diyor

kilo mu aldın cinsellikte soğuk mu davrandın ilgisiz mi oldun diye soranlar var

ben kocamdan sorumluyum hayatı onunla paylaşıyorum o bana söz verdi onunla zorluklara göğüs gerdim kadınla değil

aynı şekilde kadında evliyse kocası kadını suçlamalı kalkıpta konu sahibinin kocasını değil

boşanmak istemiyorsa kimseyi suçlamayacak susacak görmezden gelecek affedecek

burada kadına adi paspal deyipte kocam da çok ağladı yalvardı beni seviyor deyince başka olaya dönüyor

canım kocasından tabikide iyi bir şekilde bahseder çünkü onu seviyor ve onu affetmeye çalışıyor .neden o kadını suçlaması seni bu kadar rahatsız ediyor tabikide suçlayacak .yani senin kocanda seni aldatsa aynı şeyi yaparsın .bu savunma mekanizması artı onu suçlamada son derece haklı .
geri kafalı falan diyebilirsiniz ama ortada gerçekler var .bir erkek sadece cinsellik için hiçbir duygu olmadan bir kadınla birlikte olabiliyor ama kadında bu durum aynı değil .kadın sadece hoşlandığı için değil farklı sebeplerden dolayı bir adamla brilikte oluyor .belki adamın parası var,belki mevkisi var .ona kapak atmaya çalışıyor .baştan çıkarıyor .nu durumda kadın masum erkek mi suçlu yapmayın ya lütfen .bir kadının kadına yaptığını kimse yapmaz .
kilo mu aldın kendine bakmıyor musun gibi yorumlar da normal .kendinden soğutma demek istemiştirler .tabi sadece neden bu olmaz .dünya güzelide olsan aldatılabilirsin ki bir sürü manken bir sürü güzel kadın aldatılmıştır zaten .bana göre düşüncen yanlış hayatı pek tanıyamamışsın .senin dediğin kadar basit değil .keşke öle olsaydı zaten .

nereye kadar gider ...bu kadar sıkıntının üstüne bitti deyipte devam ettiğini anladığım zamana kadar o zaman zaten boşanmayı gözü yiyor demektir üzülmeye hiç gerek yok derimm.yada gerçekten bitirdiğine emin olaana kadar.en azından bunca çirkinliğin sonunda kendine çeki düzen vermiş derim...affettm herşeyi unutup bağrıma bastım erkektir yapar demedim.bu sadece bi şeyleri kesip atmadan önce zamana yayıp ne nereye gidiyo bekleyip görmek galiba.zaten kafam çoook karışık.sadece 1 kişiyi suçlamadım hiç belki bende suçluyum ama asla ilgisiz alakasız olduğumdan diil.şimdiye kadar nasıl anlamadım diye çok suçladım kendimi...evet belki bu biter başkası olur o da zaten son nokta olur.ama herkesin hayatında vardır diilmi böyle riskler.şu anda benim olduğum nokta o değilki bunca tartışmaya çirkinliğe rağmen devam edebilme cesareti varmı...onu gördüğüm an zaten bitmiştir.çünki bunu yapmış olmayı yana koyun boşanma arefesinden dönüp devam etmek yapıpta yakalanmaktan daha büyük anlamlar barındırır içinde

bizde biraz kapak atma durumu vardı...görünürde kira ödetsem masraflarımı karşılatsam falan eşim çooook yakışıklı diyemiycem...para iyi bişey diiil mişş

hayatı anlamak başkalarını suçlamak mı

çoğu şeyi görmezden gelip hataları başkalarının üstüne atmak mı

kocam beni aldatırsa ben kocamda suç bulurum

kadına adi diyorsam kocama da şerefsiz derim

son moda da bu galiba kadının kadına yaptığını başkası yapmazmış

kocası yapıyor ya daha kötüsü var mı

benim dediğim ortada bi hata varsa ilk kocasındadır sonra kadında

kadına masum demiyorum ben sizin erkeğe dediğiniz gibi

sana şimdi bi erkek gelse baştan çıkarmaya çalışsa ne yaparsın ağzının payını verirsin deme gerekirse şikayet bile edersin

aynı şekilde kocada ağzının payını verecek

kocanın hoşuna gidip o da karşılık verse bile bu durumda yine kadına suç bulursunuz niye yakınlaştı diye

kocaya demezsiniz neden karşılık verdin diye

düşüncelerimiz o kadar zıt ki aynı noktada buluşacağımızı sanmıyorum

o yüzden uzatmanın anlamı yok

ben senin fikilerine saygı duyuyorum ama bunları söylemek konu sahibini sadece acıtır .ben senin fikirlerine katılmıyorum .ama diyelim ki doğru yinede her doğru her yerde söylenmez .kadın boşanmakda istemiyor ki .yani boşansın mı şimdi?sen yaparsın biz yapamayız belki.belki başka durumlar var .
ayrıca dediğim gibi senn başına gelse yüzde yüz sende kadını suçlardın .bu çok doğal .insan piskolojisini çok iyi biliyorum .ortak noktada buluşmak gibi bir derdim yok .ama insanlara bu kadar acımasız yorumlar yapmak yanlış bana göre .bunun kimseye faydası yok .koca suçlu ok bunu bizde biliyoruz .bunu sürekli söylemek onu üzer ,kırar .ama birini üzmek senin için dert değil ben her yerde doğrumu söylerim diyorsan birşey diyemem ama burda biraz kendini tatmin ediyorsun gibime geldi .yazıların çok sert .

bizde biraz kapak atma durumu vardı...görünürde kira ödetsem masraflarımı karşılatsam falan eşim çooook yakışıklı diyemiycem...para iyi bişey diiil mişş

ya zaten öle mesela benim nişanlımda iyi bir mesleği var ,parası var .yani öle kadınlar asılmış ki zamanında anlatıyor .aşağılamıyorum ama dul çocuklu kadından tut çaycıya kadar hepsi tavlamaya çalşıyor bunu da cinselliklerinle yapıyolar işte .bu şekilde etkilemeye çalışıyolar .sonuçta bir kadın baştan çıkarmaya kafaya koydysa yapar bunu .bu çok kolay .kimse gerçekçi değil herkes kendini birşey sanıyor kapak atmaya çalşıyor bu kadınları suçlamak suç mu şimdi anlamadım ben .ben saygı duymam kim ne derse desin herkes haddini bilecek .

başına gelmesini dilemem ama başına gelirse birgün adamı hemen boşa kadını da baş tacı yap canım benim

başına gelmesini dilemem ama başına gelirse birgün adamı hemen boşa kadını da baş tacı yap canım benim

ben inanmıyorum burdan kendini ispatlamaya çalışmak çok kolay .kimin başına gelse düşünür affedeyim mi acaba der .tak diye kesen kadın çok az .boşananlar daha çok eşleri boşanmak istedği için boşanıyor zaten .ben neler gördüm .esip gürleyen şöle yaparım böle yapardım bizim sevgimiz çok büyük diyen insanlar ama hepsi aldatılınca sus pus oldular hatta söyleyemiyolar bile en yakınlarına yediremiyolar .bu kadar hırsa gerek yok bence .gerçekçi bir insanım hayallerde yaşamam .ben şu yaşa kadar bunu gördüm .sen doğru yoldasın sevdiğin adam için savaşmalısın .

işte benim demek istediğimde buydu yorumumu okudun mu bilemem ama aynı şeyleri düşünüyoruz keşke hiç yaşamasaydık malesef yaşandı şimdi bize büyük sabır düşüyor arkadaşım aylardır sabır küpü oldum ama ters birşeye rastlamadım zamanla bu kuşkuların huzursuzlugun azalacak inşalahh

inşallah son olur bir daha hiç yaşamazsın arkadaşım...damdan düşenin halini damdan düşen anlarmışşş

inşallah son olur bir daha hiç yaşamazsın arkadaşım...damdan düşenin halini damdan düşen anlarmışşş

inşallah arkadaşım inşallah...
keşke eşlerimiz eskisi kadar sevebilsek bu olayı unutsak tamamen böyle bir mucize olur mu ki

inşallah arkadaşım inşallah...
keşke eşlerimiz eskisi kadar sevebilsek bu olayı unutsak tamamen böyle bir mucize olur mu ki

tatlımm zamanla hayat normale döner belki...ama tamamen unutmak için hafızamı kaybetmem lazım sanırımkafamı bi yerlere mi vursam naaapsammm

sizinle aynı fikirde olmayanlara karşı bakış açınız sadece bu mu

diğer arkadaşlara da yazdınız aynı şeyleri

madem sadece içinizi rahatlatmak için açtın konuyu kocama güvenmeliyim değil de

beni rahatlatın veya kadını yerden yere vurun kocamı aklayın diye açsayınız o zaman yorumlarımız farklı olurdu

bi konu vardı geçermi nickli arkadaş orada ki yorumları okuyun isterseniz çünkü o başta belirtmişti nasıl yorumların yapılacağını

ben hiç bi yorumumda boşanırım asarım keserim demedim

kadına suç buluyorsanız kendi kocanıza bi bakın dedim

ayni şey erkekler içinde geçerli

size ilk başlarda madem affettiniz o zaman eski konuları açmayın denildi

ama siz ne zaman kadını suçlar konuştunuz o zaman işler değişti

o yazınızı görmeseydim aynı şekilde affetiyseniz eski konuları açmayın unutmaya çalışın diyecektim

neyse sizin içiniz öyle rahat edecekse kocanızı baş tacı yapın kadını da ipe götürün

inşş herşey düzelir canım .dediğim gibi insanlar başlarına gelmeden anlamıyor anlamak istemiyor .boş yere kötü kadın savunması yapıyolar nedense .koca suçlu suçlu evet suçlu onu bizde biliyoruz ki zaten .sürekli buna vurgu yapmak ne oluyor yani?kadıncağız çok masum evli adamla ilişki sürdürüyror yazık ona .

pardon da kendimi isptlamaya çalıştığımı nereden çıkardınız

siz kadınlar için para için yapışıyorlar , erkekleri kandırıyorlar dediniz

bende dedim ki olabilir ama erkeklerde yüz vermeyecek bu kadar basit

size para için gelen bi erkeğe cevap vermezsiniz değil mi

benim savunduğum tek şey ortada suç varsa kesinlikle tek taraflı değildir

ve kimden sorumluysak ilk ona bakmayalız sonra karşıda ki kişiye

bunun nesi kendini ispat etme çabası

yada asarım keserim boşarım iması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…