Eşime güvenmiyorum ve bu herşeyi bitiriyor

erekeklerin şunu bir kavraması lazım. analarından babalarından bişey saklayabilirler yalan söyleyebilirler belki yakalanmazlar ama bir insan hergün aynı yastığa baş koyduğu insandan bişey saklayamaz ki ya da yalan söyleyemez ki yani söyler de bu elbet ortaya çıkar. kendi bile kaçırır ağzından. bunu kavrasalar zaten teşebbüs bile etmezler. ben olsam böyle bir şeyi affedemezdim. ha boşanmazdım ama çaktırmadan para harcardım düğüne falan da gitmezdim gitsin kendi nereye gidiyorsa. hem insan eşine böyle bir konuda nasıl yalan söyler ya. hadi yalan söyledin bide üstüne inkar etmesi x2

Hesap dediğim maaş kartında duruyor.onuda ben el hareketlerinden şifreyi öğrenip baktim
hmm anladım ama onun ıcı ailenı dağıtma ne olursa olsun cocuğunu dşun her adımda hata yapma sonra ona cevap vermek zorunda kalma benden sana tavsıye olur her ınsanda yalan
hatasız yalansızkul yok unutma 4 4lü insa yok kı

Ailem in durumu yok.arkamdada değiller.kv ile aram kötü.ne yapiyim.ise girsem bebek var
O zaman durumun baya kötü. Bundan yararlanıyorda olabilirler. Sen kendini kimsesizmiş gibi gösterme. Yapamasanda gidebilirmişsin gibi blöf yap. gerekirse restini çek. Ve her hatayı kayıt altına almanıda tavsiye ederim. Her işini garantiye almalısın.

Işte büyük konuşmak böyle birşey asla kelimesi asla hayatımızda olmaması gerekir .

Evet bu yakalandığı yalanı.bide bilmediklerim var.keske arabamız evimiz olmasaydida ne bulursak yedigimiz birbirimizi sevdiğimiz huzurlu bi yuvam olsaydı.artik ömür boyu güvenmem.mecburen evliyim

yuh yani abartsaydın biraz daha! yani ömründe ilk defa mı yalanla karşılaşıyorsun , bu kadar tepki çok fazla. yaptığı doğru demiyorum ama para yüzünden söylenmiş bir yalan için de bu cümleler çok ağır.

bu arada evet yalana karşıyız sevmiyoruz da anne babanıza hiç yalan söylemediniz mi merak ediyorum. ben anneme bin tane yalan söylemişimdir şu yaşıma kadar. evet yaptığım yanlış ama annem de "evladma güvenmeyeceksem kime güveneceğim, bitti benim için artık nefret ediyorum" diye ajite etmiyor durumu. eşlere karşı aşırı mı tahammülsüzüz biz??

yuh yani abartsaydın biraz daha! yani ömründe ilk defa mı yalanla karşılaşıyorsun , bu kadar tepki çok fazla. yaptığı doğru demiyorum ama para yüzünden söylenmiş bir yalan için de bu cümleler çok ağır.

bu arada evet yalana karşıyız sevmiyoruz da anne babanıza hiç yalan söylemediniz mi merak ediyorum. ben anneme bin tane yalan söylemişimdir şu yaşıma kadar. evet yaptığım yanlış ama annem de "evladma güvenmeyeceksem kime güveneceğim, bitti benim için artık nefret ediyorum" diye ajite etmiyor durumu. eşlere karşı aşırı mı tahammülsüzüz biz??

Para meselesi değil.beni adam yerine koymaması değer vermemesi otekilestirmesi vs.ve tabi yalan ...

Bende soylemisimdir yalan mutlaka ama bu eşinden bişey saklamak başka bişey.adi üstünde eş.o neyse bende oyum.eve giren para vs ortak olması lazım değil mi

onbin tllik açık nereden olmuş bunu bir araştırın.
kredi kartı, anne babaya para gönderme gibi masum mu yoksa başka bir şekilde mi ezmiş...

siz olsanız naparsiniz eşinize son yorumlarımyorumların sizin icindicindi

siz olsanız naparsiniz eşinize son yorumlarımyorumların sizin icindicindi

Benim de eşim benden gizli 10 bin kredi çekmişti zaten empati yapmayıp direk yaşadığımı yazıyorum. Tepkim büyük oldu elbette , baya da tartıştık üstüne. O dönem bu konu haricinde de evliliğimin en b.ktan olduğu dönemdi başka da birsürü sorunumuz vardı üstüne tuz biber olmuştu. o borcuna yardım etmedim 1000 taksit yapmış benden gizli olduğu için , hala ödemeye devam ediyor. Ama bunun için de bundan sonra mecburen evliyim artık falan gibi duygulara kapılmadım. Zaten kazığı yiyince neden o kadar tepki verdiğimi kendisi de anladı. Her ay da gidip ödedikçe diyorum aferin sana diye.

Belki sen de şu an ilk sinirle bu cümleleri yazdın gerçekten hissettiğin bu değildir. Evet eşime ben de hiç yalan söylemedim. Ama bu yalanı ben söylemiş olsam eşim de benim için "artık mecburen evliyim" diye düşünmezdi. Hatta o kızmazdı bile güler geçerdi , tuhaf bir adam.

Yaptığı çok yanlış. Görmezden gelme, o para nereye gitmiş onu da öğren. Neden yalan söylemiş o da önemli oldu benim için. Eşim ben kızmayayım diye yalan söylemiş mesela. Hafifletici sebep oldu o da içimde.

Yalan benim için tek başına bişeyleri bitirmeye yeterli değil özetle Neden olduğu da önemli. Ayrıca dediğim gibi anneme bin tane yalan söyledim kızmasın diye şu yaşıma kadar. Sevgi bu kadar kolay biten birşey olsa annemin benden nefret etmesi lazım

Kesin yalan mı itiraf etti mi ? Belki babasından çekinip ona 10 bin eksik söylemiştir fiyati

Merhaba arkadaşlar.esim asla yalan söylemez diyordum ama geçenlerde arabamızı satıp yeniden araba aldık.bana 70 bine aldığım dediği arabayı 60 bine almış.10 bin gibi bi rakamı benden gizliyor
Bende borçluyuz diye biliyorum.esimle başka sorunlarımda ama artık bana bunu yaptığı için hiç bişey umrumda değil.daha doğrusu zorunlu olmadıkça konuşmuyorum ne yapıtın yardım edin
Parayı nereye harcamış sordunuz mu?

Yani altında başka şeyler olabilir allah korusun.

Siz yinede işinizi saģlama alın eşinizi biraz kontrol edin belli etmeden telefon konuşmaları mesajları falan.

Back
X