Gördüm hesapta duruyor iste bende daha inkar etmesine gayret efiyorumpeki nerde para demıyo mu nıye sakladim
az buz değil 10.000 bın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm hesapta duruyor iste bende daha inkar etmesine gayret efiyorumpeki nerde para demıyo mu nıye sakladim
az buz değil 10.000 bın
amin cnm anlıyorum seni boş ver uzulme inşallah bır acıklaması olurda ortada sorun kalmazAllah im kimseyi çaresiz birakmasin
ama bı sey var kı onu saklasa bankaya yatrmaz sen bilyomuydun hesabiGördüm hesapta duruyor iste bende daha inkar etmesine gayret efiyorum
Sağolasın ama ben onun zor zamaninda burda konu acmistim ...offfamin cnm anlıyorum seni boş ver uzulme inşallah bır acıklaması olurda ortada sorun kalmaz
Hesap dediğim maaş kartında duruyor.onuda ben el hareketlerinden şifreyi öğrenip baktimama bı sey var kı onu saklasa bankaya yatrmaz sen bilyomuydun hesabi
hmm anladım ama onun ıcı ailenı dağıtma ne olursa olsun cocuğunu dşun her adımda hata yapma sonra ona cevap vermek zorunda kalma benden sana tavsıye olur her ınsanda yalanHesap dediğim maaş kartında duruyor.onuda ben el hareketlerinden şifreyi öğrenip baktim
O zaman durumun baya kötü. Bundan yararlanıyorda olabilirler. Sen kendini kimsesizmiş gibi gösterme. Yapamasanda gidebilirmişsin gibi blöf yap. gerekirse restini çek. Ve her hatayı kayıt altına almanıda tavsiye ederim. Her işini garantiye almalısın.Ailem in durumu yok.arkamdada değiller.kv ile aram kötü.ne yapiyim.ise girsem bebek var
Evet bu yakalandığı yalanı.bide bilmediklerim var.keske arabamız evimiz olmasaydida ne bulursak yedigimiz birbirimizi sevdiğimiz huzurlu bi yuvam olsaydı.artik ömür boyu güvenmem.mecburen evliyim
yuh yani abartsaydın biraz daha! yani ömründe ilk defa mı yalanla karşılaşıyorsun , bu kadar tepki çok fazla. yaptığı doğru demiyorum ama para yüzünden söylenmiş bir yalan için de bu cümleler çok ağır.
bu arada evet yalana karşıyız sevmiyoruz da anne babanıza hiç yalan söylemediniz mi merak ediyorum. ben anneme bin tane yalan söylemişimdir şu yaşıma kadar. evet yaptığım yanlış ama annem de "evladma güvenmeyeceksem kime güveneceğim, bitti benim için artık nefret ediyorum" diye ajite etmiyor durumu. eşlere karşı aşırı mı tahammülsüzüz biz??
siz olsanız naparsiniz eşinize son yorumlarımyorumların sizin icindicindiyuh yani abartsaydın biraz daha! yani ömründe ilk defa mı yalanla karşılaşıyorsun , bu kadar tepki çok fazla. yaptığı doğru demiyorum ama para yüzünden söylenmiş bir yalan için de bu cümleler çok ağır.
bu arada evet yalana karşıyız sevmiyoruz da anne babanıza hiç yalan söylemediniz mi merak ediyorum. ben anneme bin tane yalan söylemişimdir şu yaşıma kadar. evet yaptığım yanlış ama annem de "evladma güvenmeyeceksem kime güveneceğim, bitti benim için artık nefret ediyorum" diye ajite etmiyor durumu. eşlere karşı aşırı mı tahammülsüzüz biz??
siz olsanız naparsiniz eşinize son yorumlarımyorumların sizin icindicindi
Parayı nereye harcamış sordunuz mu?Merhaba arkadaşlar.esim asla yalan söylemez diyordum ama geçenlerde arabamızı satıp yeniden araba aldık.bana 70 bine aldığım dediği arabayı 60 bine almış.10 bin gibi bi rakamı benden gizliyor
Bende borçluyuz diye biliyorum.esimle başka sorunlarımda ama artık bana bunu yaptığı için hiç bişey umrumda değil.daha doğrusu zorunlu olmadıkça konuşmuyorum ne yapıtın yardım edin