Evime göz diktiler

Ona göre bakmıyor ama allah büyük bi yerden çıkıyor ortaya . Çözüm arıyorum en son boşanıcam artık hazır eşyalar taşınıyor dedim madem boşanırız biter dedim
Hiç vakit kaybetmeyin. Yoksa yıllarınız boşu boşuna harcanır gider bir de çocuklar olur mutsuzluğun dipsiz kuyularında kaybolursunuz

Evliliği sürdürmeniz size kalmış tabiki ama çok zor bi hayatınız var. Ve tamamen suçlu olan eşiniz. Ev evdir satıp asla borca girmeyin. Kayınvalideniz bu kadar karışma yüzünü de eşinizden alıyor eşinizi çok güzel dolduruyor annesi. Keşke mantıklı şeylerle doldursa.

Para meseleleri çok pis şeyler. Yani siz eşinizin ailesine dünya şey aldırsanız da söylenmez bunlar sonuçta oğlunun evine aldırdınız elin oğlunun evine değil. Ailesi çok edepsiz

Ev sizin uzerinizemi
Hayır değil hala bankanın sayılır kredili yemeden içmeden kısalım evimiz olsun dedim çocuklarda ilk okula başladığında ev sıkıntımız olmaz kira derdimiz onlara yatırım yaparız iyi yerde okuturuz demiştim çocuğum yok suan istemiyorum da

yatırım gurmesi kaynana ve sülalesi..
gül gibi karısı ile yaşadığı evi satıp anasının ağzıyla konuşup yaşamayı düşünen salak bir koca ile ne kadar ömür sürer bilemem ama çok sürmeyeceği kesin.
restini net çek ve geri adım da atma. bu kadar basit.

Evliliği sürdürmeniz size kalmış tabiki ama çok zor bi hayatınız var. Ve tamamen suçlu olan eşiniz. Ev evdir satıp asla borca girmeyin. Kayınvalideniz bu kadar karışma yüzünü de eşinizden alıyor eşinizi çok güzel dolduruyor annesi. Keşke mantıklı şeylerle doldursa.

Para meseleleri çok pis şeyler. Yani siz eşinizin ailesine dünya şey aldırsanız da söylenmez bunlar sonuçta oğlunun evine aldırdınız elin oğlunun evine değil. Ailesi çok edepsiz

Bak perdelerden örnek verdim kendim diktim diye adam kendi aldı sanıyor borcuda tamamen yalan cünkü annem suratına sorduğun da Yok demiş birisi telefonlada sülaleyi arayıp abartan birisi ben bu adama hiç bişiy istemiyorum dedim halde yalan üstüne yalan söylemiş herkese

Sevgide biryerden sonra tükeniyor inanın sabretmek çok zor o yüzden yeni evleneceklere on kere düşünün diyorum nişanlılıkta herşey belliydi ama basiretim bağlıydı sanki hep güldüm geçtim

Aslında sorunlar hep başlarda belli ediyor kendini ama bizler sevgiden dolayı ya görmüyoruz, ya düzelir umuduyla o yola giriyoruz.

Şimdi olan olmuş ve evlenmişsiniz. Artık bu saatten sonra mantık konuşmalı. Srounlarınızı ölçüp, biçip tartmanız ve ona göre duruşunuzu sergilemelisiniz.

Dedim ya boşanmaksa boşanmayı da göze alabilmelisiniz.

Çünkü bu hayat sizin, kimse için heba etmemelisiniz. Kimseninde hayatınızı heba etmesine izin vermemelisiniz.

Hayır değil hala bankanın sayılır kredili yemeden içmeden kısalım evimiz olsun dedim çocuklarda ilk okula başladığında ev sıkıntımız olmaz kira derdimiz onlara yatırım yaparız iyi yerde okuturuz demiştim çocuğum yok suan istemiyorum da
Ortak esinizle ama dimi şerh koydurun... Sizin uzerinize olsa annenin üzerine yapılan derdim garanti olsun yine oturursun... kafan rahat eder diye

yatırım gurmesi kaynana ve sülalesi..
gül gibi karısı ile yaşadığı evi satıp anasının ağzıyla konuşup yaşamayı düşünen salak bir koca ile ne kadar ömür sürer bilemem ama çok sürmeyeceği kesin.
restini net çek ve geri adım da atma. bu kadar basit.

Hahahhahaha canım ya İnan iki gözüm şiş ağlamaktan güldüm doğrusu Allah’ta seni güldürsün çok çok ❤️❤️❤️

Tapusunu almadanizmi hala kimin üzerine bu durumda satilabilir mi
Tapu var eşimin üzerine kredisi ödeniyor işte banka eve kredi verdi biriken parayı alıp zanlımca prefabrik eve verecekler o parayla yatırımlık arsa alınmaz alınırsa köyden oda para etmez zaten arsa var onla zengin olun dedim benim evimde var yazlığımda dedim oda senin bak benim Yok dedi kusura bakma dedim aileyi kimse doğmadan seçmiyor dedim bende ilerde şehitliğe löseve bağışlıcam dedim onlara güvenmesinler diye

Tapu var eşimin üzerine kredisi ödeniyor işte banka eve kredi verdi biriken parayı alıp zanlımca prefabrik eve verecekler o parayla yatırımlık arsa alınmaz alınırsa köyden oda para etmez zaten arsa var onla zengin olun dedim benim evimde var yazlığımda dedim oda senin bak benim Yok dedi kusura bakma dedim aileyi kimse doğmadan seçmiyor dedim bende ilerde şehitliğe löseve bağışlıcam dedim onlara güvenmesinler diye
Serh koydur o zaman

Bak perdelerden örnek verdim kendim diktim diye adam kendi aldı sanıyor borcuda tamamen yalan cünkü annem suratına sorduğun da Yok demiş birisi telefonlada sülaleyi arayıp abartan birisi ben bu adama hiç bişiy istemiyorum dedim halde yalan üstüne yalan söylemiş herkese
Perdeleri diktiğinizi anladım zaten. Dikmeyip hazır almak istemiş olsanız da kızınız şunu istedi borca girdik denmez. Kendi mülkünüze istemediniz sonuçta oğlunuz da kullanıyor o perdeyi onu demek istedim

Neden sosyo kültürel anlamda size denk olmayan bir ailenin oğluyla evlendiniz? Aklım almıyor gerçekten.

Benzer şeyleri yaşadım
Sizde daha yeni evliymişsiniz
Altınlarım alındı hakaret şiddet daha neler neler
Artık yeter dedim
Boşanma davası açtım
Inanın Kafam çok rahat
Ömrüm gideceğine birkaç ayım gitti
Size diyeceğim kaçın kurtarın kendinizi
Sizin ne Işiniz var böyle insanların arasında

Millet başını sokacak bir evi olsun derdinde evi olan adam satma derdinde. Kocaniza Allah akıl fikir versin sokma akılla iş olmaz.

Back
X