Evime göz diktiler

Ya inanırmışım birini daha böyle görünce okadar üzülüyorum ki daha yazmadığım milyon şey var dayanabildiği kadar dayanıyorum arkadaş olabiliriz istersen dert paylaşmak istersen
olur tabiki canım neden olmasın bazen insan dertlerini dökecek birini istiyor yanında yük fazla olunca taşımak zor ouyor

Aklıma ilk gelen allah korusun boşanma olursa arsa onda kalacak
Yani evin sizin olmasına hazmedemiyorlar
Elinizden alıp sizi güvencesiz bırakacaklar kendilerince
Açgözlülük gibi geldi bana

Herkes aynısını düşünüyor .ama ailemin durumunun iyi olduğunu vs onları hesaba katmıyorlar.ev muhabbetinden daha kaynanam küçük evinde eşimin bekar odasında yaşamayı uygun gördü annemde sen oda veriyorsun ben ev veriyorum dedi dondu kaldı kaynanam

Ev ölü yatırım mıymış? Duy da inanma :deli:

Eğitimli, yüksek kariyerli ve kültürlüyüm diyorsunuz ya, bana çok kızacaksınız ama demek ki ufkunuz azıcık bile açık değilmiş. Zira o kadar eğitimi, kültürü, kariyeri çöpe atıp, uğraştığınız aileye ve adama bir bakın. Siz kendinize saygı göstermemişsiniz ki, eşiniz ve ailesi göstersin. Neden yaptınız bunu kendinize? Hissettiğiniz sevgi mi bağımlılık mı bilemem elbette ama insan aşkından ölse de, insanların dolduruşuna gelen, kendisinden habersiz işler çevirmeye çalışan adamın g.tüne tekmeyi koymalı. Size saygı göstermeyen insana ve ailesine ne için katlandığınızı kendinize bir sorun? Lütfen cevabı "ama seviyorum"dan başka bir şey olsun, mantıklı bir şey.

İnan bana alınmıyorum.istediğini diyebilirsin açıklık getirim eşim peşimden koştu benim evlenmeye niyetim yoktu ama basiretim bağlandı kör oldum herkes şaşırdı.bende inanamıyorum hala büyüden şüpheleniyoruz çünkü kayın validem sunu oku bunu yap sunu as ( çamaşır)diyen birisi

eve ipotek koydurabilirsiniz
masraflı birşey değil
sakın da geri adım atmayın
ipoteği de biran önce koydurun

Üniversite mezunu, yüksek pozisyonda çalışıyorken tatlım zorun neydi bu görgüsüz ailenin oğlu ile evlendin ? Davul bile dengi dengine...Aynı eve gitmektense boşan NET.

Kiymet bilmeyen bir es icin yasam kalitemden ödüm vermezdim :/

eve ipotek koydurabilirsiniz
masraflı birşey değil
sakın da geri adım atmayın
ipoteği de biran önce koydurun
Mühür koydurcam aile konutu olarak aman diyorum bi yandan herşey onun olsun alsın monte olsun bende yeni bir hayat kurayım

Mutsuzsunuz belli...
Üzüldüm adınıza ana ağzına bakan adam çok zor...
Tam her şeyi yoluna koydum diyorsun, sonra bir bakmışsın sar baştan...
Evin üzerine satılamaz şerhi koydurmanız şart..

Burada kaçıncı konuya bu cevabı verdim hatırlamıyorum. Sorunlu olan ailesi değil eşiniz. Sizi böyle şeylerle muhattap ettiği için. Kayınvalidemle çok ciddi sorunlar yaşadım. Ama ona kızmadım ona bu haddi veren eşime ve kendime kızdım. Sınırlarını çizmezseniz doğru düzgün davranabilecek insan sayısı çok az bana göre. Eşiniz hala sizin aile olduğunuzun farkında değil ve ailesinin dolduruşuna geliyorsa sorun eşinizdedir .

Sözde dinlemiyor kimseyi ama sonradan çıkıyor bende ailesine demiyorum bişiy saygıda kusurda etmem asla.eşime dedim herşeyi anlatma ailene ben anneme anlatıyorum dedi annende babana babanda tüm sülaleye anlatıyor dedim oda kabul etti şaka gibi ne derece anlatmıyor artık bilemem kayın valideme kalsa eşim anlatmıyor bişiy.ama babasının kaç tane kaşımda kıl var onu biliyor

Herkes aynısını düşünüyor .ama ailemin durumunun iyi olduğunu vs onları hesaba katmıyorlar.ev muhabbetinden daha kaynanam küçük evinde eşimin bekar odasında yaşamayı uygun gördü annemde sen oda veriyorsun ben ev veriyorum dedi dondu kaldı kaynanam

Ben sizin yerinizde olsam asla evimi sattırmam beni buna zorlayan adama da gereken cevabı veririm dünya hali bu devirde güvenmek zor

Sözde dinlemiyor kimseyi ama sonradan çıkıyor bende ailesine demiyorum bişiy saygıda kusurda etmem asla.eşime dedim herşeyi anlatma ailene ben anneme anlatıyorum dedi annende babana babanda tüm sülaleye anlatıyor dedim oda kabul etti şaka gibi ne derece anlatmıyor artık bilemem kayın valideme kalsa eşim anlatmıyor bişiy.ama babasının kaç tane kaşımda kıl var onu biliyor

Söz dinlemeli artık siz bir ailesiniz. Onun ailesinden ve kendi ailenizden bağımsız bir aile. İşin içinden çıkamazsanız çift terapisine gidin derim. Dışarıdan bir göz, bir uzman söylerse fark eder belki eşiniz yaptığı hatayı.

7 aylık evliyim .Eşim daha öncede evi satıp yine oturduğumuz yerden daha iyi olanaklı ev almayı kredi ödemeyi söylemişti.ben kabul etmedim.bu konuda baya sıkıntı olmuştu.

Geçenlerde bana evi satıp arsa alacagını söyledi .Ev ölü yatırımmış, ailesinin yanına taşınmak istiyor.Ben geçimsiz bir insan değilim ama kafa yapılarımız çok farklı oda biliyor farkında.İstemiyorum dedim evimden memnunum.

Görümcemle telefonda konuşurken onların aldığı küçük ev için kayın validem satın arsa alın ölü yatırım ev demiş.O an jeton düştü dolduran annesi.Kocam onların evini satıp prefabrik evde yaşamalarını söylerken ben insanların evinden ne istiyorsun demiştim kızmıştım.

Eşimin arsası var bu arada oraya prefabrik yaptılar yıktılar zabıtalar onlarda yine yaptılar 30 bin tl 30 bin 60 oluyor masrafı.bende o arsayla zengin olun işte dedim eşime ikinci arsaya ne gerek var dedim onla zengin oldunuzmu vs diye. Evi satıp arsa almak istiyor bende ya kaynanamla yada onların dibinde kirada oturcam ama hergün bende olacaklarından eminim.

Düğün Arife’si vs hiç birşeyim güzel geçmedi olaylı kavgalı.Altınlarımı aldılar vs hep kızıl kıyamet. Arkadaşlar evimin huzuru için perdeleri bile ben diktim ailecek hiç masrafa girmediler.Birde babama 100 milyar borç var dedi kaynatam babamda hesap sordu ne aldırdınız insanlara diye tabi zavallı babamın bişiyden haberi Yok yalan olduğunu çıkardım ortaya.fiş fatura istedim.birde arabayı ben alıcam dedi kaynatam.

4 bilezikle araba aldık eşim onada kredi cekti aman gönlü olsun dedim meraklısı değilim altının vs cünkü hep oyunla aldılar getirdiler aldılar getirdiler .kaynatamda beş kuruş vermedi .Şimdi sıra evde boşanacagımı söyledim bir evim var uzak dur dedim eşime evlendimizden beri rahat vermediniz dedim benim ne yapmam lazım bilmiyorum herkes çekme bunları diye üzülüyor benim için .ben ailemden varlıklıyım zaten .gözüm Yok bişiyde evim olsun ilerde kira derdim olmasın evin ödenmişi 70 bin daha borcu var .ama ben güvenmiyorum o parayı prefabrik eve verebilirler.bende evsiz ve mutsuz olucam.eşimi vazgeçirmem lazım sevdiğim için yada seve seve boşanıcam çünkü onların yanında asla yapamam .

Edit:Kaynatam telefonla kaçta uyuyup kalktığıma kahvaltıma dahi buz dolabın kapağını açmama bile öyle açma böyle aç.kendi bekarlık eşyamı o aldı sanıyor gelen hediyeleri vs ne ararsanız babama yetiştiriyor bine bin katarak yaşım 26 babamın erkek çocuğu gibi her şeyi ben koşturmuşumdur .üni mevzunu evlenmeden önce çalışan yüksek pozisyonda bir insanım onlar beni cahil görüyor .Allahtan babam inanmıyor .benim yaşadığım hayatın yüzde birini görmemişlerdir .kendi kızlarının kocası dövmüş evine yollamışlar döver kocan diye kovmuşlar kızı.
Tamam aile ve koca cahil de siz de cahilsiniz.

Neden altınlarınızı veriyorsunuz?

En başta malınıza sahip çıksaydınız keşke.
Her isteklerine Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın derseniz, yüz bulurmar tabi. En baştan hayır deyip kötü olmalıydınız.
Bakın yine kötüsünüz.

Aileci erkekten iyi koca olmuyor maalesef.

Zaten sevdiğimiz için başımıza bunlar geliyor.

Evinizi sattırmayın, boşanmaksa boşanmak.
Sevgide biryerden sonra tükeniyor inanın sabretmek çok zor o yüzden yeni evleneceklere on kere düşünün diyorum nişanlılıkta herşey belliydi ama basiretim bağlıydı sanki hep güldüm geçtim

Back
X