eşime güvenmiyorum

Benim anladigim kadariyla . esiniz telefona sifre koymus siz bilmiyorsunuz ve surekli uykuda bile yanindan ayirmiyor.. Ee adam hic bisey yapmasa bile bu suphe uyandiriyor insanda .. Seni anasina yolluyo evde tek kalma niye evde tek kalsan napican acaba ... Kisi kendinden bilir işi diye bosa dememisler.. Supheleniyorsan eve gizli kamera al mesela kalemlerde falan oluyorya hem uygun fiyati saklamanda kolay olur . ses kayit cihazi al eve sakla illaki evden gorusme yapiyordur elbet yakalanir . sende aklindaki sorulardan kurtulirsun...

Konu sahibi telefona baksan varsayalım ki seni aldattığını öğrensen ne yaparsın

Yani kararın ne yönde olur?

Walla bir sans veririm affetmek allaha mahsustut ikinci sans benim buyuklugumdur ama ucuncude aptalligimdir .baska seylerden sans verdim bu sonuncusuydu

Takipte kalın. Bakabiliyorsanız telefon dökümüne bakın.
İşi seyehat gerektiren bir iş mi?
Sürekli telefonla konuştuğu bir oda varsa oraya dinleyici koyun.
Şüpheli hareketleri var eşinizin.
Nasil bakacak ki adam siliyordur bence

Telefon sakliyo mu sizden sifresi falan var mi biliyo musuniz bu yalanin altinda ya baskasi vardir yada mantikli bir aciklamasii bacim sen kolla herseyinii a'dan z'ye erkekler bi zaman sonra degisiyor bende yasadim bi kac sey

Telefon sakliyo mu sizden sifresi falan var mi biliyo musuniz bu yalanin altinda ya baskasi vardir yada mantikli bir aciklamasii bacim sen kolla herseyinii a'dan z'ye erkekler bi zaman sonra degisiyor bende yasadim bi kac sey
Mesela ne gibi

Benim yasadigim telefnla ilgili sorun facee gibiii hotmailden kolladim ona gelen mesaji bana demiyor halada oyle bende hic acmiyorum o konuyu iyiyiz ama bunun sonu kotu bitecek

Erkek yalan konusuyorsa altinda kesin kizilacak bisey vardir onemlidir dee bu yuzden guven cok az benimde esime

Arabaniz varsa ses kayt edici koyunnn arabaya eger yoksa evin heryerine koyun bi gun evden cikin anneme diye bakalim ne yapacak bence bunu deneyin ise yariyor ben arabaya koymustum butun ibneligini ogrendim sizde bunu yapin evde tek kalsin dinleyin sonrada bosa

Ses kayit cihazini nerden alacak ki bide nasil yerlestirecek yani bi kurulumu vs var

Zor bir durum.. Eşler arasında telefonda kilit başka şifreler olmamalı. Umarım bir binanın tepesinden başına kocaman bir taş düşer eşinizin de aklı başına gelir.. Ne deyim bilemedim

Bir seyler var gibi de ogrendiginde ya da ortaya cikardiginda yasayacaklarina hazirlikli degilsin bence. Eger affedeceksen hic kurcalama. Cunku affedince pisman olacagini saniyorsan yaniliyorsun. Nasilsa ogrendi ve affetti diye aynendevam edecektir, hatta daha temkinli olacaktir bu sefer. Eger ortaya cikardiginda bitireceksen ona gore sessiz sessiz kanit topla.

Satan yerler var orda alirken anlatiyorlar nasil kullanildigi cihaz kucuk olsunn sorun oaz arabada cok yer var yaniiii hele ev icin super bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…