eşime güvenmiyorum

Korkmak olmaz boyle bir konuda simdi onun varya cigerini bilirim yalan asla soyleyemiyo ortaya cikardim herseyini simdi iyii duzeldi tek sorun facesi oda elimde sayilir erkek bu bazilari profff bazilari degil benimkide degilmisss isini profca yapanda var yani

Kızlar eğer aldatildiginizi öğrendikten sonra boşanma durumu olmayacaksa şans verip o evliliği bir şekilde sürdürecekseniz orayı burayı hiç kurcalamayin derim.çünkü aldatilan ve affeden kadınlar sanıyor ki kocalarimiz çok pişman sürünüyor vs...ama durum tam tersi oluyor aslında.beni affetti diye düşünüp size olan saygilari azalıyor.

O yüzden bence olduğu gibi kalsın şüphe ile yaşamak böyle bir gerçek ile yüzlesip hiç bir şey yapmamaktan daha iyidir.

Ben cok sey yaptim ogrendikten sonra ama benim ki oyle baska kadinla gezip tozmadi sadece msjla konusma oldu tlfnla falan simdi hamileyim cocgum olacak diye yoksa cok sogudum nefret var ama sevgide var karisik biseyler

esiniz ne isi yapiyorki sehir disine cikti ? pek hayirli duymuyor bu durum gelince konusun bakalim.

Dur bi açiklamasını dinle. Kafana yatmazsa hayatında biri olabilir.

Telefonu uçak moduna al. Ses kayıt kısminı ać o yoksa video kaydını aç. Full sarjı varken Bir yere koy annene git. Sonra annenden eşini ara sarjım bitti de. Eve gelince bakarsın.

Ben cok sey yaptim ogrendikten sonra ama benim ki oyle baska kadinla gezip tozmadi sadece msjla konusma oldu tlfnla falan simdi hamileyim cocgum olacak diye yoksa cok sogudum nefret var ama sevgide var karisik biseyler
Bende yakaladim bir ara baskasiyla mesajlasiyodu sok oldum.neyse affettim.

Valla kaynana değil de annenin evine git artık döndüğünde seni bulamasın.

Bunu bir erkek degilde kadin yapsa neolurdu acaba iste hep erkek ustunlugu

Ne olurdu biliyo musun. Hangi delikteysen adam seni bulurdu. Dayaktan gebertirdi. Namussuz kızını al diye babana atar bırakırdı seni.

Adamda seytan tuyu var hemen kandiriyor ailesini bana bile inanmiyorlar.

arkadaşım önce sen şapkanı önüne al şunu bir düşün. yakaladın diyelim ne yapacaksın? bazen hayat acımasız oluyor eğer elinden bir şey gelmeyecekse bilgi sadece merakını giderir ama canını acıtır.
2 çift laf söylemek için bunca dedektifliğe değmez.
ama dersen ki boşanırım yol çok biz kadınlardan birşey kaçmaz hep beraber neler buluruz

ilişkinin temel taşıdır güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…