Ben tirsarim sahsenSatan yerler var orda alirken anlatiyorlar nasil kullanildigi cihaz kucuk olsunn sorun oaz arabada cok yer var yaniiii hele ev icin super bisey
Ben olsam hattını gizlice telefonundan alır başka bir telefona takardım böylece belli olurdu herşey veya şu telefonun şifresini söyle yoksa telefonunu paramparça ederim yeter artık ne saklıyosun sen diye bi kavga ederdimYok ya o telefonun cozmem lazim hersey onda
Senindr durumun kötü allah yardım etsinBen cok sey yaptim ogrendikten sonra ama benim ki oyle baska kadinla gezip tozmadi sadece msjla konusma oldu tlfnla falan simdi hamileyim cocgum olacak diye yoksa cok sogudum nefret var ama sevgide var karisik biseyler
Esimin yalanlarindan biktim is icin ankaraya gidiyorum dedi beni annesine yolladi iki gun gecti yoldayim geliyorum ordayim dedi annesigil beni evimize getirdi kocam yok aradik gelecem dedi yok baskasi var mi diye supheleniyorum.bir gunluk yere valizini doldurmus.ne yapmak istedigini anlamadim .cocuklarimda var bunalimdayim
Bende yakaladim bir ara baskasiyla mesajlasiyodu sok oldum.neyse affettim.Ben cok sey yaptim ogrendikten sonra ama benim ki oyle baska kadinla gezip tozmadi sadece msjla konusma oldu tlfnla falan simdi hamileyim cocgum olacak diye yoksa cok sogudum nefret var ama sevgide var karisik biseyler
Bunu bir erkek degilde kadin yapsa neolurdu acaba iste hep erkek ustunlugu
Maalesef erkekler yaptimi seref ama kadinlar yaptimi ......Ne olurdu biliyo musun. Hangi delikteysen adam seni bulurdu. Dayaktan gebertirdi. Namussuz kızını al diye babana atar bırakırdı seni.
O zaman yol şunun şeytan tüyünüAdamda seytan tuyu var hemen kandiriyor ailesini bana bile inanmiyorlar.
Esimin yalanlarindan biktim is icin ankaraya gidiyorum dedi beni annesine yolladi iki gun gecti yoldayim geliyorum ordayim dedi annesigil beni evimize getirdi kocam yok aradik gelecem dedi yok baskasi var mi diye supheleniyorum.bir gunluk yere valizini doldurmus.ne yapmak istedigini anlamadim .cocuklarimda var bunalimdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?