Kizlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacim var.
Esimin ailesi farkli bir ülkede, biz farkli bir ülkedeyiz. En son gecen sene ekimde beraber gitmistik yanlarina.
Aralik ayinda hamile oldugumu ögrendik ve esim yazin gitmedi ailesine tabi. Ben eylülde dogum yaptim. Oglum 1 bucuk aylik ve esim yarin 2 haftaligina ailesinin yanina gidiyor. Bana dogumdan sonra gitmek istedigini söylediginde (daha hamileydim) hic birsey demedim sen bilirsin dedim halada öyle söylüyorum yühüne karsi. Ama icten ice cocugunu daha bukadar kücükken nasil birakip gidebiliyor diye de düsünmüyor degilim. Benide buarada annemlere birakacak oglumla. Döndügünde de gelip alacak.
Son bikac gündür ben ogulumdan nasil ayrilacam diyor. E gitmeseydin keske? Bidahaki yaza ücümüz hepbirlikte gidecez zaten, babaanne dedi torunlarini görsün diye (suan daha cok kücük). Sizce yaza kadar beklemelimiydi yoksa gitmek istemesi dogalmi? Onlarda ailesi tabi... ama nebileyim, bizde aile olduk sonucta. Oglum hergün degisiyor, babasi bunlara sahit olsun isterdim. Ne düsünecegimi bilmiyorum