Esime haksizlik mi ediyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşinizi özleyen de bir anne var orada.Iki haftadan ne olur ki.Bir daha ki yaza kim öle ,kim kala.Güle güle gonderin eşinizi.Ben de abarttığınızi düşündüm.Lohusaliktandır o.

Bence evet haksızlık ediyorsunuz. Siz hamileyken kalkıp gitmemiş, ertelemiş. Sizi yabancı bir yerde ya da yalnız değil anneniz ile bırakıyor. Gayet düşünceli davranıyor aslında. Ailesiyle senede bir görüşebiliyorken iki hafta geçirmek istemesi çok doğal. Siz de aile oldunuz evet ama sonuçta onun ailesi kaybolmadı, onlar da ailesi. Siz zaten bütün bir hayatı birlikte geçireceksiniz. Eşiniz ailesiyle vakit geçirince daha mutlu olur, iyi hisseder; onun mutluluğu size ve çocuğunuza yansır. Bu huzursuzluğunuzu ona hissettirmeseniz iyi olur aslında, gözü arkada kalmadan gider daha mutlu, özleyerek döner size de. Ve kıymet bilen bir insansa eşiniz siz özgür bıraktığınız, ailesiyle geçirdiği vakte saygı duyduğunuz için de siz gözünde daha da kıymetli olursunuz.

Bence biraz abartmışsınız, siz kendi ailenizi görebiliyorsunuz ama eşiniz seneye kadar beklerse iki sene ailesini görmemiş olacak. Yani ölüm var, hastalık var. Allah korusun nerde ne olacağını bilemeyiz, üstelik iki hafta çabucak geçer. Bebeğiniz iki haftada ne kadar büyümüş olabilir ki babası o hallerini kaçırmış olsun. Üstelik sizi yalnız da bırakmıyor, ailenizle olacaksınız. Eşinizin de ailesini görmeye ihtiyacı vardır, ona destek olursanız gözünde sizin değeriniz de artar. Bırakın gidip gelsin, ailesiyle hasret gidersin.

Abartma istersen alt tarafi iki hafta cocugun degisimine sahit olsun isterdim demissin sanki bir yilligina gidiyor oda ailesini gormek ister adama huzursuzluk vermeyin gitsin tabikide

Kizlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacim var.
Esimin ailesi farkli bir ülkede, biz farkli bir ülkedeyiz. En son gecen sene ekimde beraber gitmistik yanlarina.
Aralik ayinda hamile oldugumu ögrendik ve esim yazin gitmedi ailesine tabi. Ben eylülde dogum yaptim. Oglum 1 bucuk aylik ve esim yarin 2 haftaligina ailesinin yanina gidiyor. Bana dogumdan sonra gitmek istedigini söylediginde (daha hamileydim) hic birsey demedim sen bilirsin dedim halada öyle söylüyorum yühüne karsi. Ama icten ice cocugunu daha bukadar kücükken nasil birakip gidebiliyor diye de düsünmüyor degilim. Benide buarada annemlere birakacak oglumla. Döndügünde de gelip alacak.

Son bikac gündür ben ogulumdan nasil ayrilacam diyor. E gitmeseydin keske? Bidahaki yaza ücümüz hepbirlikte gidecez zaten, babaanne dedi torunlarini görsün diye (suan daha cok kücük). Sizce yaza kadar beklemelimiydi yoksa gitmek istemesi dogalmi? Onlarda ailesi tabi... ama nebileyim, bizde aile olduk sonucta. Oglum hergün degisiyor, babasi bunlara sahit olsun isterdim. Ne düsünecegimi bilmiyorum
Iki haftalik alt tarafı 2 yıllık gitmiyor ya bukadar kocacı olmayın oglunu kıskanan kaynanadan farkın yok bence

Ben göndermezdim ama baştan söyleyerek, şu aşama da gitme denilmez yada gidiyor diye küsülmez

Back
X