Esime haksizlik mi ediyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizde annesiniz ileride gelininizde bu sekilde davransa peki ne hissedersiniz?

Kizlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacim var.
Esimin ailesi farkli bir ülkede, biz farkli bir ülkedeyiz. En son gecen sene ekimde beraber gitmistik yanlarina.
Aralik ayinda hamile oldugumu ögrendik ve esim yazin gitmedi ailesine tabi. Ben eylülde dogum yaptim. Oglum 1 bucuk aylik ve esim yarin 2 haftaligina ailesinin yanina gidiyor. Bana dogumdan sonra gitmek istedigini söylediginde (daha hamileydim) hic birsey demedim sen bilirsin dedim halada öyle söylüyorum yühüne karsi. Ama icten ice cocugunu daha bukadar kücükken nasil birakip gidebiliyor diye de düsünmüyor degilim. Benide buarada annemlere birakacak oglumla. Döndügünde de gelip alacak.

Son bikac gündür ben ogulumdan nasil ayrilacam diyor. E gitmeseydin keske? Bidahaki yaza ücümüz hepbirlikte gidecez zaten, babaanne dedi torunlarini görsün diye (suan daha cok kücük). Sizce yaza kadar beklemelimiydi yoksa gitmek istemesi dogalmi? Onlarda ailesi tabi... ama nebileyim, bizde aile olduk sonucta. Oglum hergün degisiyor, babasi bunlara sahit olsun isterdim. Ne düsünecegimi bilmiyorum

2 hafta altı üstü ne abartmışsınız. nelere şahit olacak iki haftada ne kaçıracak çocukla ilgili onu merak ettim, günde 20 saat uyumasını mı?

Onumuzdeki yaza kadar hic gorusmemesini beklemek bence buyuk haksizlik kac km uzaktalar daha yakin bir tarihte gorusme imkaniniz yokmu
Doguma neden felmediler

Yaza daha çok varya daha kış gelmedi .gitsin ne olacak.sizde ailenizle olacakmışsınız sonuçta .biz burda her hafta gidiyoruz biz napalım:işsiz:

Esimin ailesi farkli bir ülkede, biz farkli bir ülkedeyiz. En son gecen sene ekimde beraber gitmistik yanlarina.
Aralik ayinda hamile oldugumu ögrendik ve esim yazin gitmedi ailesine tabi. Ben eylülde dogum yaptim. Oglum 1 bucuk aylik ve esim yarin 2 haftaligina ailesinin yanina gidiyor. Bana dogumdan sonra gitmek istedigini söylediginde (daha hamileydim) hic birsey demedim sen bilirsin dedim halada öyle söylüyorum yühüne karsi. Ama icten ice cocugunu daha bukadar kücükken nasil birakip gidebiliyor diye de düsünmüyor degilim. Benide buarada annemlere birakacak oglumla. Döndügünde de gelip alacak.

Son bikac gündür ben ogulumdan nasil ayrilacam diyor. E gitmeseydin keske? Bidahaki yaza ücümüz hepbirlikte gidecez zaten, babaanne dedi torunlarini görsün diye (suan daha cok kücük). Sizce yaza kadar beklemelimiydi yoksa gitmek istemesi dogalmi? Onlarda ailesi tabi... ama nebileyim, bizde aile olduk sonucta. Oglum hergün degisiyor, babasi bunlara sahit olsun isterdim. Ne düsünecegimi bilmiyorum
2 haftalıgına gıdıyor ya nıye bukadar abartıyorsunuz sızle evlenene kadar hergun aılesıyle yasıyordu haberınız olsun sımdı şok falan gecırmeyın :)
yaza daha en az 8 ay var ? nıye 8 ay beklesın kı

Yaza birlikte gidecegiz zaten demissiniz de yaz dediginiz mevsim yeni bitti ve yeniden baslamasina nerdeyse 1 yil var, farkinda misiniz?
Hem 2 hafta abartilacak bi sure degil..
Bencil olmayin..

bence bunlar lohusalıktan
lohusalık bende sinir yapmıstı konu sahıbınde duygusallık yapmıs sanırım :)
Bilemiyorum valla burda lohusa olmadan bunlarj yapan cok kadın okudum.
Daha dün biri gorumcesini istemmiyordu olduğu yere 😀

Bir bebek 2 haftada ne kadar degisebilir ki?
Kaldi ki siz de yalniz degilsiniz ailenizle berabersiniz.
Bencil bir dusunceniz var. Neyse ki ona belli etmemissiniz.
aynen boyle icinizden sinirlenmeye devam. Duyarsa uzulur cunku

2 haftalık değilde sanki adam 2 yıllığına gidiyor gibi abartmışsın

Gitsin tabii
2 haftada nolacak cocugunuza? En fazla ne kadar degisebilir ya abartmayin lutfen.
Siz yalnizken kendi evinizde bile oturamayip annenize gidiyorsunuz bakin,demek ki insanlarin ailelerine de ihtiyaci varmis degil mi?

Aynı durumda siz olsanız ne yapardınız? Adam ailesini özlemiş. Ne yapsın? Bir sene daha gömesin mi? 2 haftada çocuk yürümeye konuşmaya başlamayacak. Emecek, ağlayacak. Abartmayın lütfen. Kendinizi dolduruyorsunuz şu an

Bence sorun olacak bir konu değil. 2 hafta geçer gider çabucak. Eşinize haksızlık etmeyin. Gitsin anne babasını görsün gelsin. Görüntülü arama diye bir şey var. Sürekli görüşürsünüz nolacak.

Back
X