- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Bunu çok sık yapmıyorsa göze batmamalı bence.
Onun olmadığında siz de direkt yatıp dinlenin.
Hani hergün gidiyor olsa söyleyin diyeceğim ama geçen hafta gitmiş bir de bu hafta.
Tolare edilmeyecek bir hadise değil bana göre bir de olağanüstü bir durummuş.
Yine de sizin bileceğiniz birşey tabiiki.
Bunu tolare etmek sizi zorlamayacaksa görmezden gelin derim.Öyle her akşam çıkan biri değil. Ayda 1 veya 2 bilemedin 3 kez. Açıkça söylesem 2 kez dışarı çıktım onda da huzur vermedin diyecek
O ulen orda olsun ama.Gün içerisinde seni çok özlüyorum aşkım geldiğimde evde ol ulen dersiniz
Canım boşver çıksın okdarlık olur bence problem degil canını sıkma.bide benden sana tavsiye erkeklerin nekdar üstüne gidince inadına yapıyolar hiç üstüne gitme sen gttikçe daha çok çıkar kavga edeblirsiniz ters teper..Öyle her akşam çıkan biri değil. Ayda 1 veya 2 bilemedin 3 kez. Açıkça söylesem 2 kez dışarı çıktım onda da huzur vermedin diyecek
Haklısınız...Canım boşver çıksın okdarlık olur bence problem degil canını sıkma.bide benden sana tavsiye erkeklerin nekdar üstüne gidince inadına yapıyolar hiç üstüne gitme sen gttikçe daha çok çıkar kavga edeblirsiniz ters teper..
Bide burda biçok konu okuyoruz neler neler yaziyolar eşlerle ilgili eşiniz okdar masum geldiki bana ayda 1 -2 kez arkadasiyla olmuş çokmu hiç üzmeyin eşinizide kendinizide daha cok ona destek olun arkasinda oldugunuzu görünce daha cok hosuna gidicektir eminim ben..cikmasina bozulmayin ve ona hissettirmeyin emin olun ayda 3 kere cikiyosa 1 e iner o zaman gectikcede tamamen biterHaklısınız...
O sıkıntılı süreci atlattım allahtan kendimi eğittim de çok zor oldu. İçimde o fettan kız yatıyor hala aslındaNasil ifade edersen et o yine kiskadigini dusunecek bir defa mimlenmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?