Eşime haksızlık mı ediyorum?

Biraz daha sık dişini derim..

Nasılsa gelip geçici bi durum suanki..

Boşyere tartışma çıkmasın..emın ol anlayışsız olan sen olursun işin sonunda..

Her gece veya herhaftasonu full arkadaşlarıyla vakit geçiren biri değilse, ayda 2-3 kez arkadaş toplantılarını görmezden gelin, 2-3 sefer için ne kendinizi üzdüğünüze ne eşinizle konuştuğunuza değer
Gelince şöyle sıkı bir sarılın, özledim deyin bakın nasıl huzur bulacaksınız karşılıklı:)

Çok üstüne gitmeyin olur o kadar . büyütülecek bir şeyyok siz mutlu olmaya bakin tek derdiniz bu olsun

Arkadaşları ile görüşmesinin problem olmadığını ancak senin zaten geç geldiğini ve geldiğinde de onunla vakit geçirmek istediğini zaten birbirinizi görebileceğiniz tek boş zamanın bu olduğunu açıklayabilirsin güzel bir dille.

Öyle her akşam çıkan biri değil. Ayda 1 veya 2 bilemedin 3 kez. Açıkça söylesem 2 kez dışarı çıktım onda da huzur vermedin diyecek
ayda bikaç kez çıkması bişey değil bence
çok geç dediğin kaç gibi mesela
gece 2 3 falansa belki konuşulabilir
öyle değilse de bence bişey deme

e sen de iş dönüşü eşinin yanına git çok durmayın gelin evinize
gittiği yer arkadaşının evi değil mi ben mi yanlış anladım yoksa.

Güncelliğini yitirdi konum. Fikirlerini paylaşanlara teşekkürler.
Okypte konuyu mesaja kapatır mısın

kullandığınız dil çok önemli onu özlediğiniz için yanınızda olmasını istediğinizi ifade edin eleştiriye girmeye hiç gerek yok bunları ona sarılarak dizine yatarak söylerseniz daha etkili olur :)

Kac yillik evlisiniz? Yaslariniz kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…