- 2 Mayıs 2011
- 1.075
- 481
- 198
- Konu Sahibi kesenmakas
O sıkıntılı süreci atlattım allahtan kendimi eğittim de çok zor oldu. İçimde o fettan kız yatıyor hala aslında![]()
Seni anliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sıkıntılı süreci atlattım allahtan kendimi eğittim de çok zor oldu. İçimde o fettan kız yatıyor hala aslında![]()
o zaman bosver.Öyle her akşam çıkan biri değil. Ayda 1 veya 2 bilemedin 3 kez. Açıkça söylesem 2 kez dışarı çıktım onda da huzur vermedin diyecek
Öyle her akşam çıkan biri değil. Ayda 1 veya 2 bilemedin 3 kez. Açıkça söylesem 2 kez dışarı çıktım onda da huzur vermedin diyecek
ayda bikaç kez çıkması bişey değil benceÖyle her akşam çıkan biri değil. Ayda 1 veya 2 bilemedin 3 kez. Açıkça söylesem 2 kez dışarı çıktım onda da huzur vermedin diyecek
kullandığınız dil çok önemli onu özlediğiniz için yanınızda olmasını istediğinizi ifade edin eleştiriye girmeye hiç gerek yok bunları ona sarılarak dizine yatarak söylerseniz daha etkili olur :)Merhaba kızlar. Çok yoğun çalışıyorum özellikle son 1 aydır. Kv ve annem olmasa evime yemek girmeyecek neredeyse. Bugün 10 da geldim misal... Eve gelince istediğim sadece uzanıp eşimle vakit geçirmek. Eşim saat 18:00 de evde.
Bugün arkadaşına gitti, arkadaşı eşi ile ayrılma arefesinde destek olmak amacıyla. Geçen haftada gitmişti bir akşam. Gitmesi sorun değil de geç gelmesi sorun. O kadar çok yoruluyorum ve bitkin geliyorum ki istediğim onunla huzur bulmak. Şimdi eşime bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Arkadaşları ile vakit geçirmesi sorunum değil, vakitli gelmesini sağlamak derdim.
Geçmişten gelen vukuatlarım olunca bunu nasıl konuşurum bilmiyorum, onun hayatına karıştığım ve durmaksızın eleştirdiğim için baya badireler atlattık 1.5 yıl önce. Ama şimdiki derdim kıskançlık değil. Kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
Merhaba kızlar. Çok yoğun çalışıyorum özellikle son 1 aydır. Kv ve annem olmasa evime yemek girmeyecek neredeyse. Bugün 10 da geldim misal... Eve gelince istediğim sadece uzanıp eşimle vakit geçirmek. Eşim saat 18:00 de evde.
Bugün arkadaşına gitti, arkadaşı eşi ile ayrılma arefesinde destek olmak amacıyla. Geçen haftada gitmişti bir akşam. Gitmesi sorun değil de geç gelmesi sorun. O kadar çok yoruluyorum ve bitkin geliyorum ki istediğim onunla huzur bulmak. Şimdi eşime bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Arkadaşları ile vakit geçirmesi sorunum değil, vakitli gelmesini sağlamak derdim.
Geçmişten gelen vukuatlarım olunca bunu nasıl konuşurum bilmiyorum, onun hayatına karıştığım ve durmaksızın eleştirdiğim için baya badireler atlattık 1.5 yıl önce. Ama şimdiki derdim kıskançlık değil. Kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
tamam. konu sahibinin isteği üzerine konuyu kapatıyorumGüncelliğini yitirdi konum. Fikirlerini paylaşanlara teşekkürler.
Okypte konuyu mesaja kapatır mısın